sunnuntai 20. elokuuta 2017

Rauhannationalismi vastaan Rauhanuskonto

Saima Harmaja:
"Järjellään ajatteleva nainen tahtoo miehen elämän oikeudet."
Aito diplomatia pitää kaikkia kulttuureja rauhankulttuureina, koska vain yhden uskomuskulttuurin ylistäminen rauhanuskonnoksi olisi vihapuhetta jokaista muuta kohtaan. Sellainen uskonto ei voi olla rauhanuskonto, joka vaatii toista näyttämään joltain muulta, jottei itse alkaisi tekemään pyhän kirjansa käskemiä tekoja.
Turun tapauksen johdosta naiset ovat taas tapetilla yhdistettynä islamilaiseen terrorismiin, joten on aika laittaa sille tapetille myös oikeita sanoja, jotta totuus ei unohtuisi.
Ensinnäkin, se on hyvä palauttaa mieleen, että jos ihminen pitää jotain tiettyä ideologiaa rauhanideologiana, niin silloin hän on pelkkä typerys, jos hän ei itse tarkoin noudata sen ideologian oppia:
Blogi, 10.1. 2015: Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi

Koska suomalaiset huippupoliitikot pitävät maahanmuuttajien enemmistön uskontoa rauhanuskontona, niin huomataan selvästi, miten se poliitikkojen julistus velvoittaa poliitikoita pukeutumaan säkkiin, jotteivat he luonnollisella olemuksellaan loukkaisi rauhanuskovaisia. Rauhanuskonto selvästi vaatii suomalaisia poliitikoita piilottelemaan ja halveksimaan omaa rauhankulttuuriaan, suomalaisuutta.

Jotta ei jäisi epäselväksi, niin Suomen valtio vaatii naisministereitä alistumaan islamille aina, kun se on vaarana, että muutoin muslimimiehet voisivat suuttua, jos ministeri olisikaan pukeutunut rauhannationalismin perinteen mukaisesti, josta seuraisi islamistimaassa raippaa, mutta joka saisi länsimaissa länsimaalaiseen kulttuuriin suutahtaneen islamistin juoksemaan amok-juoksuaan, ja viiltelemään kaikkia niitä, jotka eivät ole pukeutuneet rauhanuskonnon vaatimalla tavalla.
IS, 7.12. 2013: Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Jenni Haukiota Linnan juhlissa
IL, 25.1. 2016: "Isis on Koraanin laillinen lapsi"
YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla islamistimaihin
Mitäpä, jos Suomen poliitikot pitäisivät vaikkapa Amazonin sademetsän asukkien kulttuuria rauhankulttuurina, jolloin suomalaiset naispoliitikot joutuisivat vastaavasti riisuutumaan alasti vieraillessaan Amazoniassa? Olisihan se typerää diplomatiaa julistaa vain yksi uskomuskulttuuri rauhanuskonnoksi, ja halveksia vaikkapa Kanadan intiaanien automiaa menemälle heidän joukkoon suomalaiseksi pukeutuneena.
Suomestahan me tiedetään, että Suomen älymystö pitää suomalaisuutta kaikkea muuna kuin rauhankulttuurina, joka nähdään siitäkin, että ministerit eivät voi tehdä vierailuja islamistimaihin suomalaisina, vaan heidän on nuoltava imaamien piip, jotta Suomen älymystön usko rauhanuskontoon ei horjuisi. Tunne-Älymystön aivoituksien mukaan rauhanuskovaiset ovat kilttejä, jos vain totellaan kaikkea, mitä he vaativat.

Lopuksi on hyvä muistuttaa, että aatteet ovat mun vaatteet;
Eli jos ministeri haluaa kunnioittaa islamia rauhanuskontona pukeutumalla islamisittain, niin silloin hän vihaisi kuitenkin islamia, jos hän ei ole kääntynyt myös sisimmästään islamistiksi, joka vaatisi häntä suuttumaan suomalaisille, jos he eivät pidä säkkiä päässään.

PS. Tässä kirjoituksessa on selvästi kerrottu se motiivi, joka saa islamiin uskovaisen rikkomaan ihmisiä, ja jokainen, joka ylistää kyseistä oppia maailman ainoana rauhanoppina, on syyllinen ihmisyyden vastaiseen toimintaan. Olisihan se vähän tyhmää olla ottamatta huomioon väkivallantekijöiden uskomuksia.
Ihminen on mielettömän mustavalkoinen, jos hän pitää yhtä ainoaa oppia rauhanoppina, puhtaan valkoisena, koska silloin hän pitää kaikkia muita kulttuureja sysimustina:
Blogi, 10.8. 2017: Suvaitsevaisuus on uskonnoista puhtain ja paras

Blogi, 20.8. 2017: Empatiatesti: Oletko suvaitsevaisuuden puolustaja?
Blogi, 19.8. 2017: Burkaan pukeutujia ei puukoteta Turussakaan
Blogi, 11.6. 2016: Suvaitsevat miehet pilaavat kaiken
Blogi, 09.6. 2016: Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken
Blogi, 08.5. 2013: Ministerien Huntupakko ja Huntukielto
Blogi, 06.6. 2010: Uskontojen vertailun ensiaskeleet

5 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Islamistiterroristit eivät muuten kättele naisia. Jos olet joskus kohdannut muslimin, joka ei suostu kättelemään naisia, olet silloin ja siinä kohdannut terroristin, joka on mielessään ja omiensa joukossa valmis vähintäänkin ruoskimaan jokaisen, joka ei ole pukeutunut islamilaisittain.

Brainleak kirjoitti...

Tässäpä "Haluatko miljonääriksi kilpailu" kaikille niille,
jotka uskovat islamin olevan rauhanuskonto:

Tuhannen taalan kysymys:
Milloin islamin opin mukainen jihadismi on liittynyt rauhanuskontoon:
A) 600-luvulla, B: 1300-luvulla, C 1900-luvulla, vai
D) 2000-luvulla?

Aikaa vastaukseen annetaan sekunti.

Brainleak kirjoitti...

Suvaitsevaisuuden ensimmäinen käsky:
"Sellaista uskontoa älköön kutsuttako rauhanuskonnoksi, jonka harras uskovainen ei pysty suvaitsemaan ja kättelemään aataminpuvussa olevaa lähimmäistään."

Brainleak kirjoitti...

YLE, 19.10. 2016: Historioitsija Teemu Keskisarjan mielestä kansallisaatetta tutkitaan nykyään kuin syöpää. Hän uskoo, että jälkipolvet eivät nykymenoa hyvällä katso.

Anonyymi kirjoitti...

Kaupungistuneet ihmiset on ilmiselvästi menettäneet kosketuksensa suomalaiseen kulttuuriin, pitkällinen sopeutuminen työnantajien perseennuolentaan, on aiheuttanut vieraantumisen impivaaralaisuudesta, silloin ennenvanhaan 1960 luvulle saakka suurin osa kansasta vielä osasi määritellä rajansa ja miehet piti komentoa (naiset pysyi kiltisti nyrkin ja hellan välissä).
Nykyajan miehet on suurimmaksi osaksi täysiä velliperseitä, surkeita rakastajia.
Siksipä vallattomina kasvaneet suvakkiakat on niin rumia (ajattelutavaltaan) ettei he suomimiehelle enää kelpaa, siksipä suvakkiakat hilaa tänne Matuja itsellensä viihdykkeiksi.
Minä soisin kyllä että Matut ja suvakkiakat laivattaisiin jonnekkin Jemenin peräkylille täältä Suomalaista kulttuuria saastuttamasta, vetäkööt akat siellä vaikka säkin päähänsä, täällä suomessa ei kunnollisten kansallismielisten naisten tarvi alistua minkään vitun rauhanuskonnon kannattajiksi.

Jotkut vihervassarit koetti väittää että Suomalainen geenistö olisi jotenkin suppea, mutta sepäs todistettiin pötypuheeksi sillä täällä onkin geenistö kaikista laajin maailmassa, Islamisti maissa päinvastoin, niiden pitäs olla jo Mongoloideja, koska kaikki ne on sukua toisilleen ja AASEILLE.

Painukoon siis suvakkiakat itse sinne surkeita geenistöjä jalostamaan, ei jää ikävä!