maanantai 21. elokuuta 2017

Viisaus suvakeille-Koiran hankkija saa koiran huolet omakseen

You know your country is multicultural when there's armed patrols on the streets.
OM, 21.8. 2017: Valtaeliitin suvaitsemattomuus estää asiallisen keskustelun maahanmuutosta

Kaikenlaiset bännit ja sananvapauden rajoittamiset ja yksimielisyyden vaatiminen todistaa, että monikulttuuriuskovaiset haluavat some- ja miekkarikavereikseen ainoastaan aivottomia.
Blogi, 11.8. 2017: Valtio meni ja otti monikulttuurisuususkonnon Kirkon tilalle

Sananvapauden rajoittaminen ei ole suvaitsevaisuutta.
Suurissakin uskonnoissa vain ani harva uskovainen toteuttaa uskontonsa arvoja käytännössä, ja sama huomataan monikulttuurisuudestakin:
En ole vielä nähnyt yhtäkään monikulttuuriuskovaista, jolla olisi ollut suvaitsevaisuus sydämessään. Heti, kun monikulttuuriuskovainen kuulee kriittistä ajattelua, hän painaa samalla tavalla kädet korvilleen kuin kuka tahansa fundamentalisti missä tahansa uskonnossa.
Blogi, 10.8. 2017: Monikulttuuri on uskonnoista puhtain ja paras

Kriittisesti ajattelevat ihmiset ovat tämänkin päivän harhaoppisia, ja suvakkien mukaan erilailla ajatteliville pitää järjestää jokin sama kohtalo, miten Inkvisitio kohteli Keskiajan krittisiesti ajattelevia ihmisiä. Monikulttuuriuskovien mukaan se on ihan oikein, että kriittisesti ajattelevia tuomitaan pelkästä mielipiteen ilmaisusta.
Uskovainen ei pidä minään sitä, että harhaoppinen ja väärinajattelija tuomitaan raskaimman mukaan. Nyt voidaan kauhistella, miten armottomia uskovaiset olivat harhaoppisia kohtaan, mutta aivan vastaavaa armottomuutta puuhataan tänäänkin toisinajatteloijoille.

Multikulttuuriuskovaisetkin paisuttelevat kaikkia heidän mielestään epäillyttäviä juttuja ja julistavat heidän tuntemansa maailman loppua, jos totuuden puhujia ei saada kuriin ja poistettua multikulttuurista yksimielisyyttä vaalivasta joukkiosta.

Kuten huomataan, olemme palanneet takaisin pimeän Keskiajan sensuurikäytäntöihin, joten toivoa vain sopii, että tämä multikulttuurinen pimeys päätyy uuteen Valistuksen aikaan ja sitä kautta Suomeenkin saadaan Impivaara 2, kun vallalla on korkeampi kunnioitus järkeä ja tietoa kohtaan.

Blogi, 9.8. 2017: Otetaanko Suvaccien rakastamat aikakaudet uudestaan?

Mikään ei kehity lineaarisesti, suoraviivaisesti.
Sivilisaatiot kehittyvät laajentuvina spiraaleina. Jokainen yhteiskunta käy yhä uudestaan läpi omat edeltävät aikakaudet, mutta siten, että aina seuraavalla kierroksella spiraali on laajempi. Länsimaisten yhteiskuntien spiraalin laajentumista on tullut supistamaan muuan kehitysmainen funktio, joka tosin laajentaa islamistimaiden omaa spiraalia, mutta taannuttaa valtavasti länsimaita.

Sata vuotta sitten Suomea yritettiin venäläistää ja silloin Suomen kaduilla liikkua sotilaita aseineen. Nyky-Suomi on kiertynyt sadan vuoden takaiseen aikaan, mutta nyt meistä halutaan muslimeja ja nytkin meillä nähdään aseistautuneita miehiä vartioimassa, että Suomesta tulisi jokin toinen maa.
Venäläistämisaika päättyi sisällissotaan, jonka jälkeen suomalaisista tuli muutamaksi kymmeneksi voudeksi yhtenäinen kansakunta, jonka kuluessa Suomesta kehittyi maailman paras valtio.

Pannaas kattoen, miten yhtenäisiä olemme suomeksi sanottuna 50 vuoden kuluttua.

Jos hankit koiran, saat huoleksesi koiran huolet.
Jos ostat auton, joudut maksamaan paljosta muustakin.
Jos tuotat islamistin maahan saat vaivoiksesi islamistin vaivat.
HS, 21.8. 2017: Puukotuksista epäilty Mechkah kävi rukoilemassa juuri ennen veritekoja, kertovat moskeijan kävijät HS:lle

Ei kommentteja: