tiistai 8. elokuuta 2017

Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti

Palkan vaatiminen on muiden työn arvon sosialisointia.
Rikastuminen ei ole mahdollista ilman köyhiä.
Rikkaan arvo yhteiskunnalle on negatiivinen.
US, 8.8. 2017: Juha Sipilä kutsui kaikki talkoisiin, mutta rikkaat jäivät pois
IL, 7.8. 2017: "Hallituslähde: Omistajaohjausministeri Sipilä ei tiennyt Vauramon lisäeläkkeestä vuonna 2016"

Ahneet johtajat eivät tajua, miten typerää heidän on vaatia palkkamalttia, kun he itse ensin rohmuavat kaiken saatavilla olevan varallisuuden itselleen. Poliitikot vollottavat, miten työläisten pitää selviytyä näkkileivällä, kun he ensin itse jakavat verorahoja joka hemmetin tuutista itselleen ja sitten vielä julistavat, että he eivät pysty elämään pelkällä perustulolla, vaan he jakavat itse itselleen sopeutumiseläkkeitä, palkintovirkoja, lisäeläkkeitä ynnä muuta paskaa, koska jokainen rikas pelkää hysteerisesti köyhiä.
Viisas ihminen säästää vähästäkin itselleen pahanpäivän varalle, jolloin viisas ei koskaan joudu tilanteeseen, nissä hän olisi köyhyyspelon valtaama ja sellaisena köyhyyspelkurina alkaisi jakamaan itselleen kansan varallisuutta.
Älykäskään ihminen ei voi pelätä vähävaraisuutta, koska älyllinen ihminen pystyy helposti rakentamaan itselleen vaikka kivilinnan, jolloin hänen ei tarvitse vaatia maailmaan halpatyövoimaa rakennuttamaan itselleen palatsia.
Inflaatio on rikkaiden yli-jumala ja deflaatio on rikkaille sitä mitä Lucifer on uskoville.
En ole ikinä kuullut yhdenkään asiantuntijan pohtivan, mikä yksittäinen tekijä aiheuttaa elinkustannusten nousun kaikille:
Ei ole sellaista rikkaiden virallistamaa asiantuntijaa, joka pystyisi pohtivaan ajatteluun, koska rikkaat hyväksyvät asiantuntijoiksi vain niitä, jotka aina ylistävät inflaatiota, ja jotka eivät millään tavoin kyseenalaista rikkaiden ahneutta.

Ala sinäkin jo tänään ylistämään inflaatiota, niin rikkaat pitävät sinua oikeauskoisena, koska silloin rikkaat kokevat olevansa oikeutettuja istumaan ihmiskunnan vihreällä oksalla, kuten riviuskovaisten oikeaoppiset lorut saavat papit tuntemaan olevansa jumalisia.
Politikkojen ja muiden rikkaiden virallistamat asiantuntijat ovat yhtä ahneita kuin muutkin rikkaat, joten heiltä puuttuu kyky pohtivaan ajatteluun, jolloin he eivät pysty milloinkaan ajattelemaan vaikkapa deflaatiosta mitään hyvää. Jos joku virallinen talousasiantuntija alkaisi ylistämään vaatimattomuutta, niin hän joutuisi välittömästi marginaaliin ja häntä alettaisiin kutsumaan kylähulluksi.
Talousasiantuntijoilla on fundamentalistien mieli: Jos he itse vahingossa saisivat mieleensä oman talousoppinsa vastaisen artikulaation, niin he heti torjuvat sen alkamatta lainkaan jatkamaan sitä ajatusta, koska jokainen asiantuntija omaa jo lopullisen totuuden, jolloin he kokevat samaa katumusta kuin kuka tahansa hihhuli, joka on vahoingossa sanonut oppinsa vastaisen sanan.
Ihminen on viisas vain silloin, kun hän ei keskeytä ajatuksensa juoksua, koska luovuus tapahtuu ajattelun päätepisteessä. Opillisuus on aina osoitus typeryydestä.

Rahajuoppo ei jumaljuopon silmää noki: Uskonto on poliitikkojen erityisessä suojeluksessa siksi, koska politiikka on huumetta ahneille: Mitä mielipuolisempi oppi sitä varmemmin poliitikot haluavat suojella sitä kritiikiltä, koska itse rikkaiden rikastumisen mahdollistava inflaatiopolitiikka on itsessäänkin pelkkää mielipuolisuutta. Inflaatiopoliitikassa mikään ei koskaan voi muuttua, koska inflaatiopolitiikka on fundamentalisuutta.
Vaatimattomien harjoittama yhteisten asioiden hoito ei voisi koskaan tuottaa ökyrikkaita, koska vaatimaton ei vaadi maailmaan itseään köyhempiä.
Kuka tahansa vapaasti ajatteleva tajuaa, että vain rikkaat nostattavat elinkustannuksia: Kun yksikin rikas rikastuu vaikkapa 200000 euron lisäeläkkeellä, niin silloin grynderit haluavat siitä rikkaudesta osingoille, jolloin he nostattavat asuntojen hintoja, koska selvästi he näkevät aamun lehdistä, miten ainakin yhdellä on varaa maksaa kalliimmastakin asunnosta. Tämä ensinnä.
Ja toiseksi rikkaan lisäeläkkeeseen maksajiksi vaaditaan lisää halpatyövoimaa, eli joka ikinen vaatija on syyllinen ihmiskunnan holtittomaan lisääntymiseen, eli planeetan tuhoutumiseen.

Samoin poliitikot ovat heti korottamassa tonttiveroja, kun he ovat ensin ahneuksissaan jakaneet itselleen ansiottomasti kansan varallisuutta, koska ei ole sellaista poliitikkoa, joka köyhtyisi missään taloustilanteessa, sillä poliitikot ovat huhhuleista kaikkein pahimpia: Joka ikinen politikko vaatii ilman minkäänlaista järjellistä perustelua itselleen paikkaa rikkaiden joukoista.

Poliitikot ovat jopa niin typeriä, että he perustelevat palkankorotuksensa sillä, että ilman palkankorotusta he eivät yksinkertaisesti pysty ajattelemaan pätevästi; rikkaiden mieliksi.

Antakaa ahneudesta parantuneiden hallita maailmaa.

Selvästi huomataan, että valtioita johtavat rahajuopot, joiden ajattelu on yksi yhteen tavallisen rapajuopon kanssa, joka haluaisi, että kaikki järvivedet viinaksi muuttuisi; että kaikki inhimillinen muuttuisi poliitikkojen ja muiden yksityisomaisuudeksi. Edes psykologit eivät pysty määrittämään ahneutta sairaudeksi, koska psykologit ovat itsekin kroonisessa palkkakuopassa.

Poliitikot mukamas ovat kauhuissaan, kun he lukevat, miten 8 rikkainta omistaa puolet ihmiskunnan varallisuudesta, mutta se fakta ei pysty miollään tavoin muuttamaan poliitikkojen sokeaa uskoa siihen, että inflaatio on hyvä asia, koska se auttaa rikkaita rikastumaan kaikissa suhdanteissa.

Poliitikot vaativat kansaa rakentamaan valtion infran pelkällä leipäpalkalla ja sitten kun infra on saatu suhteellisen toivaksi, niin poliit8ikot klajoittavat sen rikkaille, koska poliitikot ovat niin saatanan typeriä, että he eivät tajua, miten valtiota voisi johtaa kuin yritystä:
IL, 12.12. 2013: Kokoomusministerit: Fortumin myynti hyvä ja turvallinen ratkaisu
KU, 7.4. 2015: Häkämies myi pilkkahinnalla, nyt lannoitteiden hinnat karkaavat käsistä.

Potentiaalisena tiedemiehenä minun on helppoa havaita, että kosmoksessa kaikki muut asiat ovat toinen toistensa kaltaisia, paitsi valtio, joka ei johdu mistään, koska se on tyhmien luomus. Viisas ihminen ymmärtää, että ydinperheen pitää olla valtiolle samaa mitä atomi on planeettasysteemille. Jos perhe ei ole valtion perimalli, niin silloin valtiot eivät koskaan voi olla kestävästi johdettuja.

Inflaatiouskovaiset -ahneet- eivät voi koskaan sallia sitä, että ihmiskunta olisi kestävän kehityksen tiellä, koska kehitys voi olla kestävää ja planeettaa suojelevaa vain silloin, kun valtiot ovat vaatimattomien poliitiikkojen älyllisessä hallinnassa. Kun politikot olisivat vaatimattomia, niin silloin rehelliset, köyhyyttä pelkäämättömät rohkeat kansalaisetkaan eivät voisi vaatia itselleen lisää palkkaa, koska ei olisi yhtään ahnetta, joka voisi kuvitella saavansa itselleen hyötyä rikkaiden hulluudesta.

Blogi, 13.8. 2017: Talousnobelisti Holmström opettaa vaatimattomuutta
Blogi, 13.4. 2017: Poistetaan rikkaat maailmasta
Blogi, 28.3. 2017: Oikea valtio toimii kuin ydinperhe
Blogi, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä
Blogi, 15.2. 2017: Populismi on kansanvaltaa
Blogi, 14.4. 2016: Yksityistäminen tappaa valtion
Blogi, 02.2. 2016: Opi kapitalismi minuutissa

5 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Poliitikot OVAT kauhuissaan, kun he lukevat, miten 8 rikkainta omistaa puolet ihmiskunnan varallisuudesta. Koska he eivät kuulu noihin kahdeksaan.

Brainleak kirjoitti...

Se on vain tekopyhyyttä, koska poliitikoiden harrastama kansalaisten varojen kerääminen omiin taskuihin johtaa vääjämättä varallisuuden kerääntymiseen yhä harvemmille.

En pidä sellaista poliitikkoa älyllisenä ihmisenä, joka kauhistelee varallisuuden kerääntymistä harvoille, mutta joka ei suostu ajattelemaan viisaita ajatuksia ilmaiseksi.

Ajatus on viisautta vain silloin, kun siitä aiheutuu hyvää kaikille.
- Sitä kutsutaan yhteisten asioiden hoitamiseksi.

Brainleak kirjoitti...

Jos poliitikko ei voi itse elää määräämällään minimitiulolla, nmin silloin hän on täysin sopimaton poliitikoksi.
Jokaisen poliitikon pitää itse elää alle sen ansiotulon, jolla hän vaatii jotakuta ihmistä tulemaan toimeen.

Koska poliitikot eivät vielä ole laatineet lakia siitä, että poliitikkojen pitää kuulua rikkaisiin, niin silloin poliitikoiden etuoikeudet ovat perustuslain vastaisia, koska poliitikot ovat laittomuuden tilassaan käyttäneet asemaansa väärin vaatiessaan itselleen sellaista asemaa, johon heidän pätevyytensä ei riitä.

Brainleak kirjoitti...

Koska poliitikot ilmiselvästi häveliäisyyttään eivät ole kehdanneet säätämään lakia siitä, että poliitikot kuuluvat rikkaisiin, niin silloin poliitikoiden ei pidä kuulua rikkaisiin!

Joten jos tavan kansalaisuus ei ole riittävän hyvä asema poliitikolle, niin silloin poliitikko joutaa Siperiaan.

Brainleak kirjoitti...

Jopa lapset pystyvät ajattelemaan viisaita ja täysin ilmaiseksi, joten mihin kummaan me ketään rikasta tarvitaan, joka ei siihen pysty?