perjantai 12. tammikuuta 2018

Moraalittomat tarvitsevat valvontaa

Päättäjien valvonta olisi moraalisuuden lopullinen kuolema. Eikö päättäjät itse ole perustelleet ylisuuret raha-annoksensa juuri sillä, että he ovat sitä parempia mitä enemmän heille maksetaan?
Hyvinpä rikkaat pystyvät valvomaan kansalaisia ja kyykyttämän suomalaisia, mutta millä moraalilla he ovat sitä tähän asti tehneet?
Näyttää siltä, että moraalinen rappio etenee länsimaissa nopeammin kuin mitä tänne ehtii tulla rauhanuskovaisia, joilla kuulemma on ylivertainen moraali -- muutoinhan poliitikot eivät voisi puhua rauhanuskonnosta, jos rauhanuskovaiset eivät olisi ylimoraalisia verrattuna mihin tahansa muuhun. Selvästi ainakin poliitikot ovat moraalittomampia kuin rauhanuskovaiset, mutta eiköhän heistäkin saada moraalittomia, kun vain veronmaksajat kustantavat heidän elämänsä.

Poliitikot kannustavat itseään kaikenlaisilla etuoikeuksilla, jotta he pystyisivät ajattelemaan paremmin. Jostain syystä poliitikoiden ajattelu alkaa olla jo niin korkealentoista, että he varmaan pääsevät kuuhun ennen kiinalaisia. Voi Luoja, voisitko jotenkin palauttaa poliitikot takaisin Maan pinnalle, koska heistä on harmia joka kuussa?

Aika kummallista, että poliitikkojen mukaan kansalaista voidaan kannustaa kansaa kyykyttämällä, mutta poliitikot tarvitsevat lisää palkkaa, jotta heistä tulisi parempia ja enempi aktiivisia?

IS, 15.4. 2016: Kateelliset, älkää lukeko: Nämä edut ovat kaikilla kansanedustajilla.
IS, 9.9. 2015: Kansanedustajat pelastuivat hallituksen leikkauksilta – mutta onneksi pitkät lomat säilyivät!
Nyky-Suomi, 15.1. 2017: Tuntuuko Joulu kaukaiselta ajatukselta? – Eduskunta on vielä viettämässä Joululomaa.
Timonen, 11.1. 2018:
Latvasta lahoava hallinto.
IL, 11.1. 2018: Näkökulma: Coca-Cola on saatanasta, mutta Jeesuskin joi viiniä - miksi ex-piispa Irja Askolan kosteisiin lounaisiin ei puututtu?


"Teemu Laajasalon tapaus on osa isompaa ongelmaa, joka on raha ja olematon valvonta".

Se on isoin ongelma, että hyvin suuria raha-annoksia nauttivilta puuttuu moraali, ikään kuin valvotut päättäjät olisivat palkkansa arvoisia, kun he pelkäävät jäävänsä kiinni väärinkäytöksistä.
Ilman valvontaa ahneet tekevät paskapäätöksioä ja ilman valvoltaa moraaliset tekevät hyviä päätöksiä. Valvonta ei muuta päättäjiä paremmiksi, koska kyseessä on moraalinen rappio.
SANA.FI, Eija-Riitta Korhola: Se johtui Jeesuksesta.

IS, 12.1. 2018: Kevan ex-toimitusjohtajalle maksettiin 19 000 euroa perusteettomia lapsilisiä – käräjäoikeus antaa tuomion.
IS, 11.1. 2018: Kommentti: Sähköpaimen iskee valtakunnansyyttäjää.
IS, 10.1. 2018: Tullin pääjohtaja sai syytteen virkarikoksesta – aikoo jatkaa tehtävässään.


Kannustavaa palkkaa saavat ovat pelkkiä saatanan tunareita. Kumma juttu, että poliitikot ja muut rikkaat vaativat itselleen lisää palkkaa siksi, että se kannustaisi heitä ajattelemaan paremmin, mutta kaikista mielettömistä palkoistaan, palkkioistaan, kulukorvauksista ja etuoikeustista huolimatta he eivät pysty tuottamaan muuta kuin sekundaa.

Eikö kymppitonnilla kuussa pysty tajuamaan edes noin pieniä asioita:
AL, 12.1. 2018: Toimeentulotuen saajan on käytettävä uhrina saamansa kipukorvaukset elämiseen – ministeriö ja Kela pitävät lakia epäinhimillisenä.
IL, 12.1. 2018: Hoitajat uupuvat ylipitkiin työputkiin - 30 vuotta alalla olleen Katrin jaksaminen on äärirajoilla: ”Kaksi vapaapäivää kolmen viikon aikana, töitä lähes 70 tuntia viikossa”.


Kansanedustajat ovat toista maata kuin palomiehet. Jos ei ole tulipaloja, palomiehet joutuvat silti päivystämään työpaikallaan. ArctiaMitä jäänmurtajat tekevät kesällä?
Mutta! Jos kansanedustajille ei tule lakeja hallitukselta, niin heillä alkaa lomakausi.
HS, 12.6. 2017: Eduskunnan kesätauko aikaistuu, kun sote viivästyy.

Mitä poliitikot tekevät, jos heillä ei ole lakiehdotuksia murrettavana?
Poliitikot ovat tehneet lain jopa jäänmurtajien miehistön luppoaikoja varten, että jos ei ole jäätä murrettavana, niin silloin miehistö joutuu tekemään jotain muuta työtä. Mikä on se syy, ettei poliitikoita voida patistaa muihin töihin, jos heillä ei ole lakiehdotuksia, joista tapella?
Poliitikot ovat keskenään tapelleet SOTE-laistakin jo pidempään kuin mitä Olkiluoto Kolmosta on rakennettu. SOTE, KIKY ja AKTIVOINTI ovat tullleet maksamaan tähän mennessä jo miljardeja.

Hankamäki, 12.1. 2018: Eliitti rappeutunut – Rappio elitisoitunut.
Tämä päivä, 12.1. 2018: SUOMI ON KORRUPTOITUNUT HUIPULTA.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Mitä enemmän maksetaan poliitikoille sitä paremmaksi Suomi tulee.
Se on WIN-WIN, kun poliitikoille annetaan palkkaa ja etuoikeuksia, jolloin poliitikot säätävät lakeja niin, että se tuntuu köyhän kukkarossakin.