maanantai 8. tammikuuta 2018

Rikkaiden paimentolaiset kaipaavat porsaanreikiä

Rikkailla on yksinoikeus porsaanreikien metsästykseen .
- Poliitikot ovat kieltäneet kansalaisilta porsaanreikien etsimisen, koska muutoin porsaanreikiä ei riittäisi rikkaille. IL, 28.11. 2017: Presidentti Sauli Niinistö ex-kansanedustajien eläkekikkailuista: ”Ei varmasti kovin miellyttävää luettavaa kenellekään”.

Paimentolaisten ottaminen Suomeen teki suomalaisista paimentolaisia. Suomalaiset joutuvat vaeltamaan pätkätöiden perässä, jotta poliitikoiden uudet lellikit eivät suuttuisi ja lähtisi rakentamaan omia maitaan. Rikkaat pakottavat kovilla ja reiättömillä laeillaan suomalaisia muuttamaan työn perässä (kuten paimentolaiset -nomadit muuttivat veden ja vihreän ruohon perässä), jotta rikkaat rikastuisivat ja mamut saisivat elää etuoikeutettua, positiivisesti diskriminoitua elämäänsä.

Reikäleipä ei olisi reikäleipä ilman reikää. Sen sijaan laki, jossa on reikiä, ei voi olla yhteiskuntaa -kaikkia- hyödyttävä laki. Näyttää siltä, että rahajuopot poliitikot eivät itse mahda sille mitään, että rahanhimossaan he saavat lait muistuttamaan lähinnä mustaleimajuustoa ei ainoastaan reikien osalta, vaan siksi, että ne reikäiset lait saavat poliitikot itkemään köyhyyttä ja luomaan Suomesta paimentolaiskansakunnan.
IL, 8.1. 2018: IS: Ilmarisen tulevalle toimitusjohtajalle Jouko Pölöselle muhkea lisäeläke - jopa 200 000 euroa vuodessa.

Eikö olekin hassu juttu, että kansalaiset eivät löydä laeista reikiä, mutta rikkaille lait ovat pelkkää seulaa? Suomessa on kahdenlaista väkeä: Niitä, joiden pitää nähdä lait täysin ehjinä ja loukkaamattomina, jotta saisivat päivittäisen reikäleipänsä -- sekä niitä, jotka etsivät laeista reikiä, jotta saisivat lisää rahaa.

Poliitikot vollottavat, miten he eivät voi mitään sille, että rikkaat rikastuvat. Totta helvetissä rikkaat rikastuvat, koska poliitikot itse kuuluvat rikkaisiin, jolloin poliitikoiden perustyönä on säätää lait niin, että porsastelevat rikkaat pääsevät niistä helposti läpi. Esimerkiksi poliitikoiden on mahdotonta poistaa poliitikoilta etuoikeudet ja etuisuudet, koska poliitikot vollottavat, etteivät he voi laeille mitään.
Maailmassa ei todellakaan ole mitään muuta markkinavoimaa kuin rikkaiden joukosssa olevat poliitikot, joiden lait ovat köyhille kiven kovat, mutta rikkaille lait ovat erittäin hellävaraisia:
IL, 18.12. 2009: Tutkija: Valtiovalta on kohdellut rikkaimpia silkkihansikkain.
Monelle voi olla yllätys, että valtio on sama asia kuin poliitikot; että poliitikot yhdessä muiden rikkaiden kanssa pitävät valtiota omana yksityisenä rahantekokoneenaan, ja he käyttävät lainsäädäntää optimoidakseen valtion yksinomaan rikkaita varten.

Ymmärrän erittäin hyvin virallisia asiantuntijoita, joiden mielestä minä olen täysin pihalla taloudesta, koska Suomessa ei ole yhtäkään sellaista asiantuntijaa, joka pystyisi elämään taloudellista -viisasta- elämää. Jos nimittäin asiantuntijat pystyisivät vaatimattomaan elämään, niin silloin he ajattelisivat samankaltaisia ajatuksia, joita viisaat ajattelevat.
Lääketehtaiden johtajat haluavat medikalisoida ihmisen, jotta he voisivat myydä lääkkeitään. Lääketehtaiden johtajat katsovat, että ihmiset voivat tulla himoriippuvaisiksi kaikesta muusta paitsi rahasta. Myös psykologit ja psykiatrit ovat sitä mieltä, ettei ihminen voi tulla riippuvaiseksi rahasta, koska jos lääketeollisuuden markkinointia harrastavat päälääkärit uskoisivat, että ihmiset voisivat sairastua rahajuoppouteen, niin silloin psykiatrien ja psykologien olisi pakko kutsua poliitikoita ja muita rikkaita sairaiksi.

Lääkärit määräävät kansalaisille turhia lääkkeitä, jotta poliitikot voisivat määrätä rikkaille ylisuuria raha-annoksia.

Poliitikoita ei sovi medikalisoida!
Se ei sovi lääkkeitä määräävälle taholle, että ihminen voisi sairastua rahasta, koska muutoin lääketehtaiden tutkijat kehittäisivät lääkkeitä rahajuoppouteen. Rahajuoppouteen ei voida kehittää mitään lääkettä yksinkertaisesti siksi, että poliitikot virallistavat lääkäreiksi ja asiantuntijoiksi vain rahajuoppoja.
Kaikki muu pitää medikalisoida paitsi rahanhimo, jotta poliitikot voisivat jatkossakin tehdä lakeihin porsaanreikiä rikkaita varten.

Ryhmä on numeron kaksi synonyymi.
IS, 8.1. 2018: Ilmarisen uudelle pomolle yli 100 000 euron lisäeläke-etu – eläkeyhtiöt hyödyntävät porsaanreikää.
"Kolmen suuren eläkeyhtiön toimitusjohtajilta löytyy yhä lisäeläke-edut. Veroedun vuoksi ne on järjestetty ”ryhmäeläkkeinä”, sillä ryhmän muodostamiseen riittää kaksi henkeä".

Nyt voimme nimittää aviopareja ryhmiksi.
HEUREKA! Löysin laista porsaanreiän, joka tekee ryhmäavioliitoista täysin laillisia!
Ryhmäavioliitot ovat Suomessa sallittuja, koska ryhmään vaaditaan vähintään kaksi, eikä ryhmälle ole laissa ylärajaa!
Antakaa himosta parantuneiden hallita, sanoi muuan ihminen ryhmätuhatta vuotta sitten.

Vainovalkea, 30.10. 2016: Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti?
B, 29.11. 2017: Puoluepoliitikot diktatorisena markkinavoimana.
B, 13.12. 2012: Valtio markkinavoimana-energiatodistus.
B, 03.11. 2010: Poliitikkojen jahtaamat.
B, 16.6. 2008: Elinkustannusten nostattajat.
B, 22.8. 2016: Asumisen kalleuden 4 aiheuttajaa.
B, 24.8. 2009: Valtio rahastaa.

IL, 1.1. 2018: Maailman rikkaimmat rikastuivat biljoonalla vuonna 2017 - listan kärjessä Amazonin perustaja Jeff Bezos.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Lievää ristiriitaisuutta havaittavissa:
EU-Poliitikot haluavat, etteivät rikkaat olisi Suomen sisällä nettomaksajia, mutta tavallisten palkansaajien pitää maksaa Suomen EU-jäsenmaksua, jotta Suomi voisi olla EU:n nettomaksaja.

Maahanmuuttajat ja rikkaat ovat hyväosaisia, joilta ei saa ottaa mitään pois, sillä vain työntekijöiden kuuluu kustantaa rikkaiden porsaanreiät.

Avaruuden Madonreikää varten tarvitaan mieletön määrä energiaa, jotta se pysyisi reikänä. Rikkaiden porsaanreiätkään eivät pysyisi, jos rikkaat olisivat iloisia nettomaksajia.

Brainleak kirjoitti...

Tätä päivää aiemmin olin siinä luulolla, että lukuisuus menee näin:
Yksi, Pari, Muutama/Partio, Ryhmä, Joukkue, Komppania, Pataljoona, Rykmentti, Prikaati, Divisioona, Armeija, Sisällissota-alue.