keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Suvaitsevaisuus aiheuttaa tyhmyyttä

Suomalaiset olivat kuria arvostavassa Impivaarassa älykkäämpiä kuin typeriä uskomuksia ja tyhmyyksiä suvaitsevassa Suvakkivaarassa.

IL, 2.1. 2018: Tyly tutkimustulos: suomalaisten älykkyysosamäärä on laskenut huomattavasti 1990-luvun puolivälin jälkeen.
Kaleva, 1.1. 2018: Suomalaisten älyk­kyy­so­sa­mää­rä on kääntynyt selvään laskuun, kertoo tuore tutkimus – "Saunominen on nyt vähemmän vaativaa".
HS, 24.1. 2018: Yksi kuva näyttää suomalaisten nuorten miesten osaamisen laskun, ja se on pysäyttävä – syitä ei tunneta.
Tämä Päivä, 25.1. 2018: EMME MUKA TIEDÄ MIKSI NUORET MIEHET EIVÄT PÄRJÄÄ KOULUSSA.
IS, 26.1. 2018: Kuva kertoo tylyä kieltä: Suomalaiset nuoret miehet ovat tyhmentyneet jo kymmenen vuotta

Uskonnolliset ja suvaitsevaiset ihmiset eivät halua kuunnella järkipuheita, vapaata assosiaatiota.
Ei se voi olla niin vaikeeta tajuta, että ihmiset tyhmentyvät, jos heiltä ei vaadita mitään. Suvaitsevaisuus on sitä, että ihmisiä ymmärretään, vaikka he olisivat millaisia lusmuilijoita tahansa. Ja vastaavasti; Yksikään suvaitsevainen ei suvaitse älykkäitä, koska älykkäistä puuttuu se tekijä, joka vaatii suvaitsevaisuususkovaisilta suvaitsevaisuutta. Suvaitsevaisuuden peruskohde on aina joku typerys, joka haluaa saada kaiken mahdollisimman helpolla, mieluummin jonkun muun rahoilla.
Älykäskin saisi osakseen fanaattisiin korkeuksiin ulottuvaa suvaitsevaisuutta, jos vain hän pystyisi uskomaan johonkin typerään uskomukseen, tai pukeutumaan säkkiin.

Suvaitsevaisuus vaatii ihmisiltä tyhmyyttä.
Kurin poistaminen kouluista korreloi kummallisesti ihmisten tyhmentymisen kanssa. Kuriton ihminen osoittaa jo kurittomuudellaan olevansa tyhmä. Kun kurittomuudesta on tehty suvaitsevaisten toimesta hyve, niin suvaitsevaisille riittää yhä enemmän suvaittavaa.
Suvakit eivät halua kuria, koska he jo tiedostamattomasti tajuavat, että he eivät voisi katsella ihmisiä nenänvarttaan pitkin palliltaan, jos ihmiset eivät tekisi typeriä tekoja, eivätkä uskoisi typeriin uskontoihin!

Suvakki on tyhmän paras ystävä.
Suvakit halveksivat suomalaisuutta juuri siksi, ettei siinä ole mitään suvaittavaa, eli typerää. Vastaavasti suvakit kilpailevat siitä, kuka heistä suvaitsee eniten islamia, koska siinä ei muuta olekaan kuin suvaittavaa.
.
Rehellinen ja älykäs ihminen ei voi olla suvaitsevaisuuden aito kohde, koska älykäs ihminen ei tee mitään sellaista, mitä pitäisi suvaita suvaitsevaisuususkonnon oppien mukaan: Suvaitsevaisuuden kritiikki olisi ainoa asia, jota suvaitsevaiset voisivat älykkäissä suvaita, mutta koska kritiikki ei ole uskonnollista eikä tyhmää, niin siksi suvaitsevaiset eivät voi suvaita kritiikkiä;  älykkäitä.
B, 3.12. 2013: Pisa-suomi kehittyy kehitysmaaksi.
B, 12.7. 2014: Baalbekin kadotettu viisaus.
B, 28.1. 2017: Tyhmyys vaatii helppoa arkea.


Miljoona x (kiukaalle jätetty palavaa materiaalia) = 1000000 tulipaloa.
VÄÄRÄ IDEA: Miksi kiukaan yläpuolelle, noin parinkymmenen sentin korkeudelle kiuaskivistä, ei voisi laittaa vaikka kanaverkkoa? Joku laatua arvostava yritys voisi tehdä kiuasverkkoja vähän paremmasta aineesta, ja myyntipakkauksessa olisi mukana tarvittavat kiinnikkeet. Palotarkastajat voisivat sitten käydä tarkastamassa kiukaita samalla, kun he tarkastavat palohälyttimet.
Mitä turvallisemmaksi ympäristö tehdään sitä tyhmempiä ihmiset saavat olla; jokainen uusi turvallisuutta lisäävä asia vaatii ihmisiä olemaan entistä typerämpiä. Mitä vähemmän vaaroja maailmassa sitä tyhmempiä ihmiset saavat olla. Sama pätee myös suvaitsevaisuuteen. Älä huomauttele, jos haluat ihmisten olevan huomaavaisia. Mitä enemmän jossakin maassa soitetaan äänitorvia sitä enemmän torvia.

Yleinen äänioikeus, Liikennevalot ja suvaitsevaisuus ovat ihmiskunnan tyhmistymisen kolme suurinta syyllistä: YLE, 2.1. 2018: Pariisissa peitettiin liikennevaloja hupuilla – tavoitteena vähentää onnettomuuksia! "– Kokeilu pakottaa ajamaan vastuullisemmin. Auton ratissa on pysyttävä aiempaakin valppaampana, kun valoihin ei voi sokeasti luottaa, pariisilaismies toteaa."
Poliiseja saa vähentää vasta sen jälkeen, kun ensin on vähennetty suvaitsevaisuutta, jolloin yhä harvempi suvaitsee kurittomia ja uskomuksia. Mitä vähemmän tyhmiä uskomuksia ja kurittomia kakaroita sitä älykkäämpiä ihmiset ovat ja sitä turvallisempi maa, joten poliiseja ei tarvita.

Maaseudun tulevaisuus, 4.9. 2017: Onnettomuustutkintakeskus suosittaa kiukaiden turvallisuuden kohentamista – Vuosaaren tappava palo lähti kiukaasta:
"Saunan käyttö on nykyisin yhä useammalle suomalaiselle vierasta", sanoo Onnettomuustutkintakeskus.

Ärsyttääkö älytelevision teräväpiirtokanavan tekstitykset?
OIKEA IDEA: Mikä estää sen, että kaukosäätimiin ei saada tekstityksen estonappia, koska onhan niissä jo äänen mykistyspainike, mute button?

B, 19.10. 2017: Suvaitseva ihminen maailman ongelmana.
B, 21.8. 2017: Viisaus suvakeille-Koiran hankkija saa koiran huolet omakseen.
B, 10.8. 2017: Suvaitsevaisuus on uskonnoista puhtain ja paras.
B, 24.3. 2017: Suvakkien Ratkaisematon Ongelma.
B, 14.3. 2017: Suvakkien Keskiaikaista Menoa.
B, 14.3. 2017: Suvakkien Sentimentaalista kommunismia.
B, 16.11. 2016: Onko suvaitsevaisuus uusimperialismia.
B, 17.11. 2016: Suvaitsevaisuus on imperialismia koska.
B, 9.2. 2015: Ihmiskunnan tyhmyyskasvu demokratian syy.
B, 12.12. 2016: Suomen kieli on kevyt taakka.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa tosin olla kausaliteetti päinvastoin.
...ja se tippunut äö ei johdu kylläkään siitä että Suomalaiset olisivat muuttuneet typerämmiksi vaan paremminkin siitä että 90-luvun alusta asti jokainen äo70 voimavara joka on rajan yli lampsinut on muuttunut samantien Suomalaiseksi rajan ylitettyään koska ihmisoikeudet.Kiitos maanpettureiden.

Brainleak kirjoitti...

Suvaitsevaisuus suvaitsee yhtä lailla niin kurittomia kuin outoja maahanmuuttajiakin. Eli pienin yhteinen nimittäjä on suvakki :-)

Koululuokat ovat niin täynnään sellaista kurittomuudesta aiheutuvaa meteliä ja kivikautisista uskomuksista johtuvaa monikulttuurisuutta, että lapset eivät vaan opi mitään, jolloin he eivät voi pärjätä pisa-testeissäkään, Mensan testeistä puhumattakaan.

Suvakkien mukaan monikulttuurisuus ei ole oppiaine, vaan jokaisen lapsen pitää kasvaa suomalaisuudesta vapaaseen monikulttuurisuuteen.

Historia on oppiainen, joka ei vaadi oppilaita omaksumaan kivikautisia tapoja, mutta monikulttuurisuus vaatii sitä -- Historian tietoja sisäistänyt osaa ottaa opikseen menneestä, kun taasen monikulttuurisuus vaatii lapsia luopumaan tulevaisuudesta ja palaamaan menneisyyteen.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Muutaman kymmenen vuoden kuluttua tullaan julkaisemaan tutkimuksia suvakismisista, kulttuurin rikastuttamisesta kivikauden menetelmin, yhteiskuntien väriskaalan parantamisesta tuottamalla kalvakkaan populan sekaan parempisävyisiä ihoja. Ja vertaileva tutkimus tulee toteamaan: Ja me kun uskoimme, että ihmiskunta oli natsisaksalla ja kommunismilla jo testannut hulluuden rajat. Ja historian nimihenkilöiksi tulevat jäämään:........ ,ja myös suomalaisia nimiä kärkituhannen joukossa:...........

Brainleak kirjoitti...

Hyviä huomioita