keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Laura Huhtasaari meikkiostoksilla

Voi, jos hämmästelen väärää asiaa, mutta en hämmästele .
- Olisin eilen esittänyt kysymyksen Laura Huhtasaarelle, mutta en löytänyt YLE:n sivuilta sitä laatikkoa, mihin kysymyksiä olisi voinut jättää.

Olisin kysynyt sitä samaa, mitä jo kyselin tuolla naamakirjan puolella.
Laura. Paljonko tarvitsisit lisää rahaa presidenttinä?
Tai, miten paljon sinulla olisi varaa luopua presidentin palkkiosta osoittaaksesi kansalaisille solidaarisuutta?
Olisi todella surkeata, jos presidentiksi valittaisiin sellainen, jolla ei ole mennyt hyvin!
Maailmalta löytyy esikuvia siitä, että presidentit ja pormestarit nostavat yhden dollarin vuosipalkkaa, kun heillä on ennen virkaa mennyt hyvin.

Laura, onko sinulla mennyt hyvin? Ettet vaan pyri presidentiksi ensisijassa siksi, että voisit ostella kalliimpia meikkejä? Nimittäin se on tutkittu juttu, että naisista ei yleensä talousasioissa ole juuri mihinkään. YLE, 10.1. 2018: Heli Vaarasen kolumni: Suomalaisissa parisuhteissa vallitsee epätasa-arvo rahan suhteen.

Viisaalle se ei olisi minkäänlainen haaste elää onnellista elämää pelkällä perustulolla, varsinkin, presidenttinä, kun kansa maksaisi vuokran ja kuukausilipun.

Sitten toiseen asiaan.
YLE:n toimittaja eilen pilkallisesti selosti, miten Huhtasaaren oppi-isänä on Jussi Halla-aho, jota toimittaja kutsui Huhtasaaren mestariksi.

Jotta YLE olisi neutraali kansanmedia, niin nyt YLE:n toimittaja voisi yhtä lailla julistaa Kyllösen mestariksi jonkun 1800-luvulla eläneen marxistin. Melko hassua, miten suvakkitoimittajat eivät pidä minään sitä, että vasemmistolaisten oppi-isiä, esikuvia ja mestareita löytyy jostain esi-Impivaarasta, kun ainakin yhdellä toisella ehdokkaalla on tätä päivää elävä ihminen.

PS. Yllä oleva kysymykseni koskee kaikkia muitakin ehdokkaita kaikissa vaaleissa. On aivan liian usein havaittu, että poliitikoiksi ja päättäjiksi pyrkivät sellaiset, jotka eivät ole pystyneet elämään taloudellista elämää.

Tuula Malin, 10.1. 2018: Kissatappelu vai vaalitentti?
Arto Luukkanen, 10.1. 2018: Onko "bitching" journalismia vai manipulaatiota?
B, 6.1. 2018: Vaalit ovat taitolaji.
B, 5.1. 2018: Huhtasaaren talousnerokkuus hakusessa.

Teemu Laajasalo ihannoi Jeesusta, jolle riitti talli, mutta Teemulle ei riitä hostellikaan.
HS, 9.1. 2018: Suomen Kuvalehti: Helsingin uudelta piispalta Teemu Laajasalolta vaaditaan selvitystä rahankäytöstä.
IS, 9.1. 2018: Helsingin piispa yöpyi virkamatkalla ”Kuninkaan sviitissä”, myös Coca-Cola -ostokset ihmetyttävät – selvityspyyntö tehty.
B, 8.1. 2018: Rikkaiden paimentolaiset kaipaavat porsaanreikiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei Kyllösen kohdalla tarvitse 1800-luvulle mennä.Esimerkiksi eräs varsin kuuluisa viime vuosisadan herrasmies laittoi pahat ihmiset eli oman aikansa rasistit jäähylle rutiininomaisesti.Jäähyleirien saaristo olisi varmasti Kyllösen mielestäkin erinomainen tapa edistää omaa hyvyyden ieologiaansa.