sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Faktojen kertominen on alkanut

Suvakkimedia rikkoi Overtonin ikkunan
- Onko valtamedia suorittanut salaisia faktojen tarkistuksia, kun vasta viimeaikoina valtamedioissa on alettu kertoa samaa, mitä kriittisesti ajattelevat ovat puhuneet ja piirtäneet jo kymmeniä vuosia? Voin kuvitella toimittelijoiden kokoontuvan kuukausittain salaisissa paikoissa puhisten, että miten ja millaisin sanankääntein nyt tuostakin pitäisi uutisoida, ettei kansalaiset ihan kokonaan hylkää meitä.

Vuosi 2018 on alkanut hyvissä merkeissä: Valtamedia jatkaa viime vuoden lopulla alkanutta Overtonin ikkunoiden kivittämistä, ja julkaisee jo melko avointa kritiikkiä rauhanuskonnon oppeja kohtaan.

Hyvät lukijat, tässä on faktantarkistuskomitean julkaisemia juttuja:

HS, 6.1. 2018: Ruotsalaispoliisit ovat kyllästyneet väkivaltaan: ”Olemme varautuneet, että meitä päin ammutaan raketteja – emme siihen että automme räjäytetään”.
SU, 4.1. 2018: Islam saamassa homoista äänekkäät vastustajat – tutkijan esimerkit uudesta trendistä Saksasta, Ranskasta ja Suomesta.

SU, 20.10. 2017: Isaac Newton potkittaisiin pois tämän päivän Harvardista – inkvisitio tuomitsisi oudot persoonallisuudet vihapuhujiksi.

B, 1.10. 2017: Kun Valtamediasta tuli islam-kríittinen.
B, 7.9. 2017: Puhuvatko Ne Rauhanuskonnosta?

Ei kommentteja: