lauantai 6. tammikuuta 2018

VAALIT OVAT TAITOLAJI

Koska poliitikot jatkuvasti kieltäytyvät kehittämästä vaalijärjestelmää ja luomasta vaalikelpoisuuden korkeakouluja, niin olen pakotettu itse kompensoimaan tämän äärimmäisen vakavan puutteen.
Se tapa, jolla voidaan korvata Suomen hallinnon vakavia puutteita, on sangen yksinkertainen: Puolueeseen katsomatta valitaan ehdokas niiden joukosta, jotka ovat omassa elämässään osoittaneet hallitsevansa edes jotenkuten omat raha-asiansa.
Vaatimattomuus on viisautta.
Yhteiskunnasta puuttuu niinkin yksinkertainen tieto, että kukaan sellainen ei voi olla talousasiantuntija, joka elää velaksi; Jos ihminen ei itse pysty elämään taloudellisesti, eli vaatimattomasti, niin silloin hän on täysin pihalla taloudellisuuden kaikkein perustavimmista faktoista.

Alkoholisti puolustelee viinaa ja samoin velaksi eläjä puolustelee velkaa.
Kaikki rikkaat ovat velaksi eläjiä, joiden mielestä velka on hyvä juttu.
HS, 31.5. 2015: Velka on hyvä asia, se panee ihmisen tekemään töitä:
Poliitikko: Otetaan lisää velkaa, että saadaan köyhät kykkyyn!
Myös yksityishenkilö osoittaisi vain täydellisen typeryytensä, jos hän sanoisi, ettei pysty menemään töihin, jos hänellä ei ole velkaa!

US, 5.6. 2011: Tyly miete poliitikoista: ”Aloitte pankkien orjiksi”.
B, 20.3. 2010: Poliitikon moraalinen ylimielisyys todistettu:
Vapaaehtoistyötä tekevä on yhteiskunnalle äärettömän paljon arvokkaampi kuin yksikään rikas - koska hänen työnsä arvo jää lyhentämättömänä yhteiskunnalle. Nollapalkan ja rahapalkan välillä on ääretön arvoero.
Tämä ei ole tietystikään koskaan voinut edes juolahtaa yhdenkään rahanvaatijan mieleen, koska jokainen palkanvaatija on omasta ylimoraalisesta mielestään oikeutettu mittaamaan oma arvonsa kokonaan itselleen.
Palkanvaatijat vollottavat jopa verotusta, koska he omahyväisinä kokevat, ettei heidän arvostaan saa jäädä mitään yhteiskunnalle. Poliitikot ja valtion palkolliset ovat kaksinverroin typeryksiä, koska
1) he uskovat sokeasti palkkataulukoita ilman mitään järkiperusteita, ja
2) he mittaavat oman, uskoon perustuvan kuvitellun arvonsa täysin itselleen.
B, 14.4. 2010: Kommunistit ja kapitalistit kuppareina.

Vihavainen, 6.1. 2018: Primus inter pares.
Tässä kerrotuista tekijoistä johtuen ilmoitan täten juhlallisesti, että jos yksikään ehdokas näissä tulevissa presidentinvaalissa ei kerro suhdettaan palkkatyöhön ja palkanvaatimiseen, en tule äänestämän heistä yhtäkään, sillä olisin tyhmä, jos omalta osaltani syyllistyisin rahajuopon valitsemiseen Suomen ylimpään virkaan.

Laitan tähän loppuun vielä faktoja sekä rahajuopoista että tästä alkeellisesta demokratiasta, jota poliitikot eivät ilmiselvästi halua muuttaa, koska yleisesti ottaen poliitikot ovat vain oman edun tavoittelijoita. Kuten islamistit eivät halua mitään muutoksia islamiin, niin samasta syystä poliitikot eivät halua kehittää demokratiaa: Järjestelmän muutosvastaisuus johtuu aina oman edun tavoitteiden asettamisesta korkeampaan asemaan kuin se yhteinen etu.

Mitään periaattellista eroa ei ole rikkaan ja rappioalkoholistin välillä:
US-B, 29.10.2011: Rikkaat käyttävät ylisuuria raha-annoksia.
B, 25.3. 2014: Raha on ainoa, joka ei aiheuta himoriippuvuutta.
B, 27.5. 2010: Milloin viimeksi kiitit rikkaita.
B, 18.2. 2010: Ihmisen suojelu.
B, 1.11. 2010: Tyhmyyden kompensaatio.
B, 9.2. 2010: Tyhmyyden paljous.

Jokainen sellainen poliitikko ainoastaan hajottaa yhteiskuntaa, joka ei ole pystynyt elämään vaatimatonta elämää. Suomea on voinut sanoa yhteiskunnakksi vain siksi, että Suomessa on vielä riittänyt ihmisiä, jotka ovat tehneet vapaaehtoistyötä; Ilman vapaaehtoistyötä edes Suomessa minkäänlainen sivistys ei olisi mahdollista.
Suotta poliitikot eivät ole kehuneet, miten suunnattoman arvokasta työtä vapaaehtoiset tekevät, mutta juuri se todistaa poliitikot typeriksi, kun he itse eivät suostu tekemään mitään pelkästä hyvästä sydämestä.

Yleinen ja yhtäläinen vaalijärjestelmä sopii korkeintaan barbaareille:
B, 18.6. 2010: Monarkian saattohoitoa.
B, 8.5. 2008: Demokratian lapsellinen aikuisuus.
B, 9.2. 2015: Ihmisten tyhmentyminen johtuu alkeelliesta demokratiasta.
B, 5.1. 2018: Huhtasaaren talousnerokkuus hakusessa.

Ei ole kummoistakaan olla yksin, kun ei pelkää:
Yksin oloa pelkäävän ja sosiaalisuutta korostavan valitseminen johtajaksi johtaa pelon politiikkaan, koska pelkurit pelottelevat, mutta rohkeat menevät eteen päin.
Älkää valitko sellaisia, jotka vaativat monikulttuurisuutta ja sosiaalisuutta, sillä sosiaalisuuden tulee olla seuraus hyvästä elämästä, eikä mikään suoritus:
B, 19.11. 2016: Yksinolo viisastuttaa ja vapauttaa herrapelosta.
MTV, 1.4. 2016: Yksinäisyys viestiikin älystä? Mitä vähemmän ystäviä sinulla on, sitä fiksumpi olet.

Seksuaalisuuden vaatimista kutsutaan raiskaukseksi.
Sosiaalisuuden vaatimista kutsutaan sosiaalipornoksi!
Jos on fakta, että ihminen on sosiaalinen eläin, niin silloin sosiaalisuuden vaatiminen on samaa, jos vaatisi ihmiseltä seksuaalisuutta. Sosiaalisuus ei voi olla ihmiselle myötäsyntyinen, geneettinen ominaisuus, jos sitä pitää vaatia.

Ei kommentteja: