keskiviikko 17. tammikuuta 2018

AY-liike todistaa-ikuinen valta on mahdoton

Valtaa ei voida koskaan kesyttää rauhanomaiseen tarkoitukseen. Atomien ydinten sisäiset voimat ovat helposti kesytettävissä rauhanomaisiin tarkoituksiin, mutta valtaa ei voida koskaan kesyttää ihmiskunnan palvelemiseen.
Kaikki imperiumit ovat vallan tuhoamia. Valta sekä luo että tuhoaa itsensä. Valta ei voi koskaan olla ikuista. Ikuista on vain se, jolla ei ole valtaa. Jos haluat ikuisen valtakunnan tai tuhatvuotisen AY-liikkeen, sinun on ehdoitta tuhottava kielestä kaikki valtaan liittyvät käsitteet.

Kun kuka tahansa uskoo päätyneensä vaikuttavaan asemaan, niin sen jälkeen ei ole mitään väliä, miten paljon se katsoo oikeudekseen tuhota kaikkia muita.
IS, 19.1. 2018: Kommentti: Syyttömät pannaan kärsimään – AKT uhkaa pysäyttää Suomen viennin kolmenkymmenen satamatyöläisen takia.

Olkoon kyse sitten yksittäisestä diktaattorista, puolueesta, uskonnosta tai ammattiliitosta, niin jos niiden taholta uskotaan, että heillä on valtaa, niin se on silloin pelkästään kaikkien muiden tuhoamiseksi.

On ilmi selvää, että valtaa ei voida koskaan käyttää muuhun kuin tuhoamiseen; niiden tuhoamiseen, jotka ovat eri mieltä. Tästä katsoen ymmärrän yhä paremmin kaikkia niitä kirjoituksia, joissa kerrotaan, miksi Jumala ei voi eikä pysty millään tavoin käyttämään valtaa niiden hyväksi, jotka ovat toisen vallan alla. Se olisi äärettömän typerää Jumalalta käyttää valtaa toista valtaa vastaan.
Voi, kumpa olisi edes yksi niin sanottu filosofi, joka tästä pystyisi artikuloimaan edes vähäisenkin totuuslauseen Jumalasta, mutta en näe maailmassa yhden yhtäkään viisasta, joka pystyisi katsomaan asioita kaikkein korkeimmalta näköalapaikalta. Sillä onhan se totaalisen typerää edes yrittää kertoa jotain oleellista Jumalasta vallan himoisen ihmisen näkökulmasta. Kuka voisikaan olla vallanhimoisempi kuin filosofiksi itseään tituleeraava?
Valta ei voi koskaan tuoda mitään hyvää ihmiskuntaan. Kaikki ihmiskuntaa hyödyttäneet asiat ovat niiden keksimiä, joilla ei ole ollut minkäänlaista valtaa. Pythagoras, Arkimedes, Platon, Sokarates, Kopernikus, Galilei, Newton, Faraday, Maxwell, Eistein ja muut keksijät ja ajattelijat ovat niitä muutamia ihmisiä, jotka ikinä ovat vieneet ihmiskuntaa kohden sivistystä.
Kaikki vallanpitäjät ovat joko luoneet sotia tai muutoin saaneet kansakuntiin vastakkainasetteluja ja puolueellisuutta.

Ei ole pienintäkään epäillystä siitä, että AY-liike on koko olemassaolonsa ajan pyrkinyt ainoastaan saamaan yhteiskunnan sekaisin, jotta sen johtajat saisivat lisää rikkauksia itselleen. Tuo sama metodi pätee joka ikiseen, joka haluaa valtaa. Kukaan ei voi haluta valtaa mistään muusta syystä kuin hajottaakseen yhteiskuntia.

Kaikenlaiseen sotimiseen ja riitelyyn tarvitaan aina joku, joka haluaa valtaa.

Ihminen, joka ei halua valtaa, haluaa vallan sijasta elää ainoastaan rauhassa. Jo tuo ajatus ilmaisee kaiken oleellisen vallasta. Valtaa ei voi todellakaan käyttää rauhan aikaan saamiseen, koska kautta aikain ihmiset ovat uskontoihin ja puolueisiin katsomatta voineet elää rauhassa, kun he ovat olleet niin sanottuja tavallisia ihmisiä. Vallan (rauhan) himoiset eivät voi koskaan sallia sitä, että erilaiset ihmiset eläisivät rauhassa.

Vallanhimoisten on mahdonta saavuttaa rauhaa.
Jos valitset poliitikoksesi sellaisen, joka haluaa valtaa tai rikkautta, niin olet silloin täysin syyllinen maailman kaikkiin sotiin ja ihmisten kärsimyksiin.
Edellisessä tekstissä kerroin, miten juuri sinä voit omalla päätöksellä päästää ihmiskunnan lopullisesti irti kaikesta kärsinyksestä.
B, 17.1. 2017: Korruption vastainen vaalilippu.
Vain sellaiset eivät halua valtaa, jotka eivät halua rikkautta. Ihminen voi olla viisas vain vaatimattomana.

Onhan se täydellisen typerää kutsua sellaista itseään viisaammaksi joka ei pysty elämään edes sillä rahalla, jolla hän vaatii köyhiä elämään. Kukaan ei voi olla pätevä edustamaan kansaa, jos hän ei itse pysty elämään edes kansakunnan keskipalkalla.

En pysty mitenkään ymmärtämään, miksi kummassa psykologit ja psykiatrit ovat totaalisen kyvyttömiä näkemään muiden kuin tavallisten ihmisten tavallisia sekoiluja.
Heti, kun joku päättävä taho sekoilee, niin on täysin varmaa, että kaikki rikkaat ja niiden hännystelijät katsovat, ettei siinä voi olla mitään väärää, koska sehän tehdään vain siksi, että sillä saadaan lisää rahaa harvoille, koska jopa lääketieteen korkein totuus on, että ihminen on sitä pätevämpi mitä enemmän hän vaatii palkkaa. Vai onko jollakin toisella joku muu selitys sille, miksi edes lääkärit ja lääketehtaiden johtajat eivät pysty elämään vaatimatonta elämää? Hippokrateen vala velvoittaa ilmeisesti  muitakin rikkaita.

Kansakunta on sitä parempi mitä pienemmät palkkaerot. Ymmärrän täysin hyvin, miten USA  sai ensimmäisenä atomipommin ja miten USA johtaa avaruuskilpaa; Koska yli puolet USA:n väestöstä elää köyhyydessä, eli sillä välin kun USA kehitti atomipommia sen rikkaimmat rikastuivat, josta heti nähdään, että rikkaimmat eivät koskaan osallistu tieteen ja teknologian kehittämiseen:
Yksikään rikas ei tuhonnut terveyttään uraanin rikastuslaitoksissa!

Mikään ei kuitenkaan estäisi sitä, että Kennedyn sanoja mukaillakseni koko kansakunta olisi jonkin hankkeen takansa kaikella, mitä omistaa, jolloin mikään ei voisi estää pientäkin kansakuntaa pääsemästä mihin tahansa päämäärään. Suomikin saisi kuulaluksen parissa vuodessa, jos vain AY-liike ja muut rikkaat lopettaisivat valituksensa.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Poliitikon, ay-johtajan ja papin elämä johtuu ihmeestä nimeltä veronmaksaja. En usko, että maailmasta löytyy sellaista ihmistä, joka saisi minut uskomaan johtajien rehellisyyteen, koska ei ole sellaista ihmistä, joka pystyisi käyttämään valtaa rauhanomaisiin tarkoituksiin.