keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Talous on maailman aliarvostetuin diktaattori

Nykyaikana ei ole mitään väliä, onko ihminen pappi, lukkari, talonpoika, imaami tai kuppari, niin kaikilla niillä on yksi yhteinen nimittäjä; Suunnaton ahneus.
Jos et siedä totuutta, niin ole hyvä, ja poistu heti tätä sivustolta, koska tämä sivusto on vain niitä varten, joilla järki pelaa, eikä heidän tarvitse lukea näin suoria sanoja.

Olen kysellyt netissä, vaivaako Laura Huhtasaarta ahneus myös; Suostuisiko Laura Huhtasaari edes samaan, mitä Niinistö teki, eli alentamaan palkkiotaan, mutta mistään ei saa vastauksia tämän ajan kaikkein tärkeimpään asiaan, eli miten ehdokkaat ja poliitikot suhtautuvat omaan ahneuteensa.
B, 10.1. 2018: Laura Huhtasaari meikkiostoksilla.

Nuo saatanan tunarit tuolla ehdokastenteissä ovat täysin ulalla, mikä on maailman ainoa todellinen diktaattori; se on talous! Lopettakaa jo saatanassa ainakin tuo typerä NATO:sta jauhaminen, koska edes NATO ei mahda taloudelle yhtään mitään!
Vai miksi oikein luulette, että maailman johtajat antavat talousbanneja hulttiovaltioille, jos talous ei olisi ylin ihmisen elämän määrittäjä? Muut eläimet joutuvat jatkuvasti etsimään syötävää, mutta ihmiset muka voisivat pärjätä ilmaiseksi, jos ihmiseltä poistettaisiin velkaraha!
Maahanmuuttokaan ei olisi mahdollista, jos poliitikot pärjäisivät omillaan, mutta koska poliitikot hulluuttaan luulevat, että jossakin on piikki, mihin he voivat hakata kaikki velkansa, niin ei tarvitse ihmetellä, miksi maailmassa kaikki menee ilmastoa myöten perseelleen!

Voi vitun vitun vittu, miten typeriä kaikki ihmiset ovat!  Otetaan maailmasta pois leipä, niin täällä ei olisi yhden yhtäkään uskontoa, ei minkäänlaista poliittista ideologiaa, tiede ja filosofia olisivat potentiaaleina; vain pelkkää eläimellisyyttä kaikki. Kaikki uskomukset ovat syntyneet pelkästään siitä, että joku on jossakin saanut hetken olla kylläisenä. Ja useimmiten ihminen saa olla kylläisenä pelkästään siksi, että hän on jollakin tavoin varastanut tai käyttänyt hyväkseen lähimmäistään.

Eikö Teemu Laajasalokin juuri todistanut, ettei hänen uskollaan ole minkään sortin todellisuuspohjaa, kun taskussa on veronmaksajien kustantama luottokortti. Ja sama pätee joka ikiseen päättäjään; maailmasssa ei ole yhden yhtäkään järjellistä päättäjää, joka huomataan maailman tilanteesta.
Ja me helvetin suomalaiset emme tajua, että päättäjiksi ei ikinä saisi valita yhtäkään, joka ei pysty elämään dollarilla päivässä! Voi helevetin kuustoista, miten vitun typeriä kaikki ihmiset ovat!

Ettekö te vitun kansalaiset jo tajua, että kaikkein tärkein kysymys mille tahansa ehdokkaalle on, että miten suhtaudut rahaan! Pystytkö elämään vaatimatonta, eli viisasta elämää, vai oletko pelkkä paskiainen, kuten muutkin päättäjät, jotka vaativat maailmaan jatkuvasti lisää halpatyövoimaa?

Onko ihan oikeasti mahdollista, ettei yksikään äijä eikä ämmä tajua, että se on talous, joka ylittää kaikki muut. Olet sitten millainen fundamentalisti, uskovainen, anarkisti, saudiprinssi, muslimi, ateisti, pappi, presidentti, jehova, ministeri tai muuta oksennusta, niin aivan taatusti sinun uskomuksesi ovat pelkkää paskapaperia, jos sinulla ei ole rahaa, tai et saa kusetettua veronmaksajia!
Maailman rikkain valtio on alkanut laittamaan OIKEAUSKOISIA prinssejään tyrmään ja säätänyt tuloveron ja ALV:n vain siksi, että talouden faktat tulevat esille. Ei tarvita minkäänlaista profeetallista lahjaa tajuta, että maailman kaikki valtiot ovat olemassa vain siksi, että ne varastavat toinen toisiltaan: Maailman kokonaisvelka on käsittämättömät 20 triljoonaa dollaria, mutta yhden yksikään poliitikko ei pysty sanomaan, kenelle maailma on velkaa! Laitetaan velat maksuun, niin maailman kaikki valtiot, kaikki uskonnot, kaikki uskomukset ovat sitä myöten loppu ja jäljellä on pelkkä saatanallinen eläimellisyys!
Jumala ei taatusti tule apuun, koska Jumala on antanut ihmiselle järjen, jolla olisi äärettömän helppoa elää vaatimatonta, eli viisasta elämää, mutta yksikään oikeauskoinen ei pysty järjelliseen elämään.

Se on helvetin helppoa uskoa milloin Jeesukseen, Muhammediin, Kekkoseen, Hitleriin, Kim Jon Uniin, Netanjahuun, Marxiin, Lutheriin ja Huhtasaareen, kun tietää, että joku kuitenkin maksaa omat saatanan perseilyt.

Vaikka itse Helsingin Piispa olisi pressaehdokkaana, niin varmasti hän ei pystyisi edes ajattelemaan, että hänen pitäisi jo solidaarisuuden nimissä pienentää ihan itse palkkaansa, koska hänellä on jo nyt niin pieni palkka, ettei se riitä edes viskipaukkuihin:
IS, 10.1. 2018: Näin Helsingin piispa kommentoi selvityspyyntöä ”Kuninkaan sviitistä” ja Coca-Cola –ostoksista: ”Olen tehnyt virhearvion”.

IL, 10.1. 2018: Kansanedustajat joutuvat käsittelemään sopeutumiseläkkeidensä poistamista - 50 000 kannatusilmoituksen raja ylittyi.

Edes kansanedustajat eivät itse voineet tehdä minkäänlaista aloitetta, jolla he olisivat voineet osoittaa solidaarisuutta kansalaisia kohtaan, joten nyt heidän on pakko ainakin todeta televisiokameroiden edessä, että laki on laki, joten heidän on pakko olla ahneita jatkossakin!

Urho Kekkonen kutsui television paikalle, kun hän julisti hätätilan Suomeen, mutta kun televisioiduista istunnoista on tullut tavanomaista, niin edes kamerat eivät saa poliitikoihin mitään tolkkua.

Miten vitun typeriä hemmoja me saatanan suomalaiset valitsemme päättäjiksi! Emmekö me pikku pirut tajua, että päättäjäksi ei saa valita yhtäkään, joka ei ole siviilielämässä todistanut hallitsevansa omat raha-asiansa siten, ettei hän päättäjänäkään ajattele velkaantumista. Poliitikoksi eikä minkäänlaiseen päättävään virkaan saa valita yhtään sellaista, joka on velkaa penninkään vertaa. Jos valitset päättäjäksi velkaisen ihmisen, niin aivan taatusti kuulet hänen suustaan, miten se on velka, joka motivoi ihmistä, tai muuta paskaa.

Ymmärrän täysin hyvin, miten vitun suomalaiset eivät ymmärrä, että kaikkein tärkein kysymys, mitä presidenttiehdokkailta voitaisiin kysyä, on se, millä summalla tulette toimeen! Kaikki presidenttiehdokkaat ovat olleet mukamas kansanedustajia, joten on todella tyrmäävän typerää, että he ovat pystyneet määräämään minimipalkan, vaikka yksikään heistä ei ole itse koskaan joutunut elämään minimipalkalla! Tajuatteko, te saatanan tunarit!

B, 5.1. 2018: Huhtasaaren talousnerokkuus hakusessa.
B, 8. 1. 2018: Rikkaiden alamaiset kaipaavat porsaanreikiä.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kaikki politiikka on keskittynyt täysin talouteen. Ei ole sellaista politiikkaa, joka olisi vapaa taloudesta. Uskonto on talouden rinnalla kuin kärpäsen paska tunkiossa.
Nousukausina poliitikot uskovat, ettei heidän tarvitse välittää mitään rahasta, koska sitä riittää kuin roskaa, mutta ei ole yhtäkään poliitikkoa, joka tajuaisi, että rahan jakaminen aiheuttaa juuri ne lamakaudet, jolloin rikkaat voivat niittää rahaa omiin laareihinsa.

Hohhoo, miten typeriä poliitikot ovat, jotka keskittyvät lillukan varsiin, kuten uskonrauhaan, maahanmuuttoon, guggenheimiin, pakolaisiin, ...

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Typeryyden huippu: Se oli alunperinkin pelkästään mielettömyyttä, kun poliitkot alkoivat säätämään itselleen etuoikeuksia, kulukorvauksia, lomia, matkakuluja, sopeutumiseläkkeitä ja kaikkea muuta typerää. Miten ylipäätään on mahdollista, että poliitikot voivat olla noin saatanan typeriä, jollei se ole kansalaiset, jotka ovat itse typeryksiä?

OLETTEKO KOSKAAN KUULLUUEET PAVLOVIN KOIRASTA?
Johtuen siitä, että poliitikoilla on kaikki mahdolliset etuisuudet ja etuoikeudet, niin yksikään ehdokas ei pysty järkeilemään, että hän itse voisi olla jotain muuta kuin ahne. Poliitikkojen mukalailliset etuoikeudet saavat kaikki ehdokkaat ajattelemaamn, että juuri heille kuuluu kaikki mahdolliset etuisuudet ja kirkkain paikka rikkaiden joukoissa.
Tästä syystä edes Huhtasaari ei pysty ilmoittamaan, että hän voisi hyvinkin pärjätä minimipalkalla, joka kuuluisi kaikile julkisen sektorin työntekijälle.

Poliitikot kuolaavat kaikkien mahdollisten etuisuuksien perään vain siksi, että he ovat jo ennen virkaansa ehdollistuneet ahneudelle. Ei ole sellaista poliitikkoehdokasta, joka ei uneksisi rahasammosta ja kuolaisi kulukorvausten perään. Joka ikinen EU-edustajaikin käy joka ikinen perjantai vain allekirjoittamassa nimensä, jotta saisi pennoset, ettei tarvitse koskea varsinaiseen tilisaldoon.
Lukekaa nyt helvetissä uutisia, ettei tarvitse joka helvetin vaalien jälkeen ulista.

Paavo Lipponen kehui 1990-luvulla, miten hän voi maksaa asuntolainan pois kahden vuoden tuloilla, mutta ilmi selvästi kukaan muu ei tajunnut, että kyseessä oli veromanmaksajien rahoista ........

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Hahhaa. Kiva, kun taaas kerran päättäjiksi olette valinneet pelkästään ahneita, joita varten pitää tehdä kansalaisaloitteita, josko he edes niiden pohjalta ajattelisivat jotain epäitsekästä.

Kansalaisaloite on typerin asia, mitä ikinä voi olla, koska se edellyttää, että hallinto on typeryksien valloittama, joka voi olla totta vain siten, että valitsijat ovat pelkkiä typeryksiä, Jonkinlainen noidankehä näkyvissä, jos pystyy edes vähän ajattelemaan.

En kirjoita mitään kansalaisaloitetta, koska en ole valinnut typeryksiä päättäjiksi. Vain sellaiset voivat vollottaa, jotka ovat ovat ensin itse valinneet typeryksiä.