tiistai 9. heinäkuuta 2019

Norsunuoret ei puhu vanhemmilleen

Onko tietoa, miten kauan norsujen yhteisö säilyisi olemassalossa, jos sitä johdettaisiin vihervasemmistolaisella aatteella, jonka mukaan nuoret ja kokemattomat ovat parempia kuin vanhemmat ja viisaammat, jotka eivät edes näytä yhtä söpöiltä kuin kettutytöt?

Onko yhtään hyvä idea, että norsulauman selviytyvyyttä kakaroiden opeilla testataan ensin Suomella.

Ennen vanhaan eläimistä vedettiin yhtäläisyyksiä ihmisiin, mutta nyt on vallalla uskomus, että ensin pitää testata ihmisellä, jotta saadaan selville, miten norsulaumakin olisi moderni, kun sen söpöt pennut sitä johtaisivat ympäriinsä pelleillen.

Eihän eläinlapsetkaan halua kuunnella vanhempiaan,
mutta se ei tarkoita sitä, että eläinvanhemmat
antaisivat pentujensa johtaa laumojaan.

Luulisi, että Vihreät ottaisivat oppia luonnosta, mutta kuten huomataan, niin he haluavat tehdä ihmisistä antiluonnollisia; Kun eläinyhteisöissä kokeneemmat ja viisaammat saavat kyseenalaistamatta johtaa ja tottelemattomille eläinlapsille annetaan tukkapöllyä, niin viherpiipertäjät julistavat, että tuo on täysin vanhanaikaista; Epäsöpöjä, kikyttäjä-vanhempia ei saa edes kuunnella.

Olen pannut merkille, miten nuorten hokema nuorten viisaudesta ilman kokermusta on saanut jo monet vanhemmatkin julistamaan itsensä tarpeettomaksi. Mutta, kuten tiedetään, niin tuo on vain nuorison harjoittamaa aivopesua, johon auttaisi vanha kunnon selkäsauna.
B, 7.7. 2019: Perussuomalaiset Lumetotuusvaikutuksen kohteena.


Vihreät ovat katselleet liikaa kissavideoita, josta seuraa se, että kissanpennun söpöys katsotaan kissavideoista tykkäävien nuorten keskuudessa kissanpennun viisaudeksi.

Söpöydestä on tullut synonyymi viisaudelle, josta seuraa se, että kyllähän ihmispennutkin ovat viisaita, kun ne vain poseeraavat ja yrittävät näyttää söpöiltä.
Täten se on vain söpöyden huipentuma, kun nuoret julistavat, ettei vanhempia tarvitse kuunnella, koska vanhemmat eivät näytä yhtä söpöiltä kuin kissanpennut.
B, 8.7. 2019: Yli 60-vuotiaat keskitysleirille.
Kansalainen, 8.7. 2019: Vapaassa pudotuksessa.

Söpöt nuoret, joita ajattelemattomat vanhemmat haluavat johtajikseen, ajavat yhteiskunnat yhä hullummiksi.
HS, 8.7. 2019: Onko sydän-emoji seksuaalista häirintää? Kuvasymbolit aiheuttavat päänvaivaa tuomareille Yhdysvalloissa.

Kissavideoiden katselijoille kaiken pitää olla söpöä, ja jos vastaan tulee söpötunteeseen sopimaton sana tai symboli, niin heti aletaan syyttää epäsöpöydestä.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ihminen on ainoa eläinlaji,
joka antaa kakaroidensa johtaa vanhempiaan.