maanantai 29. heinäkuuta 2019

Husseinin kotimaassa kaikki hyvin?

Abdirahim ”Husu” Hussein selitti kautta rantain, että Somaliassa ei ole toisinajattelijoita, vaan kaikki somalilaiset ovat täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Olisi todella outoa, jos Somaliassa olisi erimielisiä ihmisiä, koska Suomessa varmasti monet muutkin somalilaiset kuin vain A. Hussein ovat sitä mieltä, että Suomessa on paha olla, koska täällä kaikki ihmiset eivät ajattele samalla tavalla kuin somalilaiset.

On hienoa, että maailmassa yksi maa, missä ei ole laisinkaan mitään vihapuhetta.
Tosi kivaa, että ainakin Abdiramin Husseinin kotimaassa ei ole lainkaan vihaa, eikä sen kaduilla ole minkäänlaista siivottomuutta, eikä kellään ole paha mieli.


DIKTAATTORIN SIEMENIÄ.

Tuhannet, jopa miljoonat ihmiset ympäri maailman suurkaupunkeja jättävät sähköpotkulautoja miten sattuu. Selvästi heissäkin itää sisällään diktaattorien siemenet, koska he vaativat, että kaikkien muiden pitää pyöriä juuri heidän napansa ympäri. Muut, vähemmän ihmiset, saavat huolehtia siitä, että diktaattorin siemenille riittää sähköpotkulautoja.



Sadat miljoonat ihmiset heittävät tupakin tumppeja ja muuta muoviroskaa luontoon, kaduille ja vesistöihin. Aivan selvästi heissäkin itää diktaattorin siemenet.

Missä tahansa nähdään siivottomuutta ja mielipahaa toisinajattelusta, niin siellä yllä pidetään ison vihan muistoa ja vaaditaan sitä uudestaan ja uudestaan.




On turha kehuskella suvaitsevaisuudellaan, jos vaatii samanmielisyyttä ja heittelee esineitä miten sattuu muitten tielle.

Onneksi vain Suomi on rasistinen maa, koska olisi kauheaa olla noin yksimielisessä maassa kuin Iranissa, missä jokaisen on oltava rauhanuskovainen, pakosta.
YLE, 29.7. 2019: Iranissa tuomioistuin tyrmää naisten huiviprotestit – kuva ilman huivia voi poikia jopa 10 vuoden vankeustuomion.


En edes pysty kuvittelemaan niin suurta henkistä pahoinvointia, jonka voi saada sellainen, joka kuulee, että muslimimaissakin saattaa olla vihaa toisinajattelijoita kohtaan, kun suvaitsevaisuususkonnon mukaan vain suomalaiset ovat rasisteja.

Ei kommentteja: