perjantai 5. heinäkuuta 2019

Ihmisoikeuksien supervalta

Ensiksi: Ihmisoikeudet ovat ihmisen keksimiä. Järjellä saattaa olla luonnollinen alkuperä, mutta kuten veistäkin voidaan käyttää hyvään ja pahaan, niin näyttää siltä, että järkikin on erittäin käyttökelpoinen jopa höpöpuheen esittämiseen: Luonnossa ei ole oikeuksia.

Kun puhutaan ulkomaille matkustaneista, joilla on matkustamiseensa selvä ja kiistaton motiivi, niin niiden palauttamista ei järjellisesti ajatellen voida edes puhua, ellei ensin selvitetä perusfaktoja, kuten sitä, että onko pakkopalautusta odottavalla kenties kaksoiskansalaisuus.

Miten poliittinen pakkopalautus olisi millään tavoin laillinen, jos havaittaisiin, että esimerkiksi niin kutsutuilla isis-vaimoilla on Syyrian tai Irakin kansalaisuus? Kun poliitikot puhuvat Suomesta ihmisoikeuksien suurvaltana, niin onko silloin loukattu ihmisen oikeuksia, jos hänen ei anneta itse valita, kumpaa kotimaataan hän pitää parempana.

Jos kasvojaan piilotteleva, muslimiksi tituleerattu, pitäisi kristillissekulaarista Suomea parempana kuin islamilaista toista kotimaataan, niin onko silloin suurvaltapoliitikoilla oikeus puhua uskontojen tasa-arvosta tai peräti rauhauskonnosta? Voiko kukaan käyttää järkeään järjellisesti, jos hän puhuu, ettei kukaan ihminen voi haluta Suomeen pelkästään siksi, että Suomi on maailman mahtavin sossu?

Mitä järkeä on pitää kaksoiskansalaisia puhtaasti ja ensisijaisesti suomalaisina? Eikö sillä toisella valtiolla ole mitään velvollisuuksia tai oikeuksia omia kansalaisiaan kohtaan, vai onko tässä nyt niin, että ihmisoikeuksista paasaavat poliitikot vähät välittävät kaksoiskansalaisuudesta; että kaksoiskansalaisen kansallisuudet eivät ole tasa-vertaisia, vaan poliitikkojen pitää vaatia pakkopalautuksia, jotta he voivat nenä pystyssä ja suupielet vinossa julistaa Suomen olevan ihmisoikeuksien luvattu maa.

Suomi on koko olemassaolonsa ajan kehittynyt edistykselliseen suuntaan. Suomen kehitys oli nopeinta silloin, kun kukaan ei vaatinut sensuuria eikä paasannut ihmisoikeuksista ja tasa-arvokin oli horisontissa siintävä sukupuoleton mörkö. Näyttää siltä, että politiikalla ei juurikaan ole saatu aikaan kehitystä, vaan kehityksen todellinen lähde on tiede ja teknologia, joita harrastavat ihmiset ovat kaikkein vähiten kiinnostuneita politiikasta.
Politiikka keksittiin, kun tietty ihmiryhmä, lähinnä shamaanien perilliset, halusivat jäädä leiriin hyötymään luovien ihmisten teoista. Politiikka on paljolti yhteiskunnan riippakivi, jolla estetään kaikkien ihmisten luovuus. Poliitikoiden ensisijainen tarkoitus on pitää ne elossa, jotka eivät halua tehdä töitä, osallistua yhteiskuntaan.

Koneet ovat fyysisen elämän vapahtajia.

Ensimmäinen ihmisen Vapahtaja oli terävä piikivi, jonka ansiosta ihmisen ei enää tarvinnut repiä hampaillaan lihaa, jonka seurauksena ihmisen hampaisto alkoi pienentyä ja leuka vetäytyä sisäänpäin. Seuratkaa koneiden evoluutiota, niin voitte hyvin ymmärtää, miten pieniä poliitikot ovat koneiden ja niiden luojien rinnalla.

Edes 8-tuntinen työpäivä ei ole poliitikoiden ansiota, vaan kyseessä on pelkkä teknologian tason noususta johtuva seuraus. Kone on vapauttajana voimallisempi kuin mikään liberalistinen aate.
Samoin Suomen vapauttaminen orjuudesta johtuu ensisijaisesta tieteen ja teknologian saavutuksista, eli luovien ja tekevien ihmisten ansioista, joka huomataan siitä, että orjuutta ja kovaa elämää tavataan siellä, mistä puuttuu luovuutta. Ja luovuutta puuttuu eniten siellä, missä uskomukset ja politiikka ohjailee ihmisten elämiä.

Planeetta saastuu vain siksi, että maailmassa on valtavasti ihmisiä, jotka vain hyväksi käyttävät teknologiaa eivätkä millään tavoin itse osallistu luovuuteen.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kirjoitin juuri Facebookin yhdelle naamataululle tuollaista:

Luonnontieteen edellytys on järki, eli järki on syypää - kaikkeen.
Järki on kuin veitsi; veistä voi käyttää hyvään ja pahaan, niin myös järjellä voi joko höpistä tai puhua järkeviä.
Järjellä voi esimerkiksi kertoa, että fyysisen ihmisen vapahtaja on kone, eikä liberalistinen politiikka. Järjellä voidaan ymmärtää, että jopa ihmisen leuan vetäytyminen sisäänpäin oli ja on yksinomaan teknologian asnsiota;
Mikään politiikka ei saanut ihmisen hammaskoneistoa pienentymään kuin yksinomaan järki, jolla ihminen alkoi kehittämään koneitaan. Uskonto ja politikointi ovat aina olleet kehitykselle toisisijaista ja kehitystä hidastavaa.

Voidaan jopa havaita, että planeetan saastuminenkin on yksinomaan uskontojen ja poliittisten liikkeiden syytä, koska uskonnot ja uskomuksilla operoivat poliitikot haluvat elättää valtavaa joukkoa ihmisiä, jotka ovat lähinnä luovien ihmisten aikaansaannosten hyväksikäyttäjiä.

Saastuminen johtuu ihmiskunnan vapaamatkustajista, ei heistä, jotka ovat keksineet tietokoneen, muovin, lentokoneen,... Planeetta saastuu vain siksi, että ihmiskunnan suurin enemmistö käyttää järkeään pahaan, kuten siihen, että he eivät näe edes yhtä suurenmoista keksintöä, roskakoria.


Järjen sokeus on kaikkien syntien synti.

Brainleak kirjoitti...

Viisaudenhammas johtuu koneista. Muilla eläimillä ei ole kipeitä viisaudenhampaita, koska eläimet eivät ole luovia. Kyllä koirankuonolainenkin saisi ITSE kuononsa lyhentymään, jos vain alkaisi hampaiden sijasta käyttämään piikiveä.

Brainleak kirjoitti...

Kannatan ehdottomasti keppiä nille, jotka haluavat vältellä vastuutaan ihmislajista ja planeetasta. Jos ihminen ei käytä järkeään hyödyllisesti, niiun silloin hän ei todellakaan ansaitse muuta kuin keppiä.

Jopa vauvat uskovat keppiä:

When the kids don't wanna eat their food!

Brainleak kirjoitti...

Ihmisoikeuksien jatkuva julistaminen estää tehokkaasti ihmislajin itsesäätelyn. Ihmisoikeudet johtavat lopulta siihen, että luonto alkaa itse rajoittamaan yhden lajin holtitonta kasvua. Silloin ei enää puhuta mistään oikeuksista.