tiistai 2. heinäkuuta 2019

Pohdintaa aivopesun nollaamisesta

Suomalaiset ovat huolissaan suomalaisten saamasta aivopesusta muslimimaissa ja siksi suomalaiset vaativat lapsiaan takaisin maailmalta.

Muslimit ovat huolissaan muslimilasten saamasta aivopesusta Suomessa, ja siksi muslimit haluavat lähettää lapsiaan takaisin muslimimaihin.

Joku suomalainen voisi pysähtyä miettimään sitäkin mahdollisuutta, että Suomeen palautettu muslimilapsi voitaisiin uudestaan viedä muslimimaahan, jotta hän ei uudestaan hapattuisi suomalaisuudesta, koska uskonnonvapaus.

Pelkästään puheet siitä, että Suomessa voitaisiin mitätöidä
ääri-islamistinen oppi lasten aivoista on törkeä uskonrauhan
loukkaamiseen tähtäävä rikollinen suunnitelma.

Mikä taho täällä Suomessa ottaisi Suomeen palautettujen muslimilapsien aivopesun mitätöinnin huolekseen, kun muslimilapsilta ei voitaisi kieltää islamin harjoittamista, johon kuuluisi päivittäiset kumarrukset ja moskeijan luennot, joissa mitä luultavimmin kerrotaan suomalaisten vääräuskoisuudesta ja ylistetään islamia? Eikö pikemminkin olisi odotettavissa, että nuo Syyrian leiriltä palautettavat lapset alkaisi itse opettaa ainoaa oikeaa oppiaan ja heillä olisi kuulijoita ...

Suomen passin omaava muslimilapsi voitaisiin pestä islamista puhtaaksi siten, että poistetaan uskonrauha rikoslaista, joka tässä tapauksessa tarkoittaisi sitä, että nuo lapset laitettaisiin psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle. Mutta psykiatri ei voisi  kieltää lapsilta koraania, koska siitähän vasta nousisi melkoinen metakka, joka saisi aikaan vain lisää vapaita radikaaleja.

Ei kommentteja: