keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Carnivore-science

Stalin julisti, että kun vain ensin keksitään rikos, niin sitten on helppoa löytää syyllinenkin. Nyt lihansyöjätiedemiehet ovat keksineet oivallisen keinon, jolla he oikeuttavat ihmiskunnalle ikuisiksi ajoiksi eläinten orjuuttamisen ja äärimmäisen brutaalin hyötykäytön; kasvissyöjien aivot kuulemma kutistuvat tieteellisesti kuusi kertaa todennäköisemmin kuin tiedemiesten aivot!

Lihansyöjien pitäisi kyllä nyt katsella kasvinsyöjien elämää luonnossa ennen kuin julistavat päättömiä totuuksiaan tieteellisellä auktoriteetillaan. Otetaan esimerkiksi Venninen: Johan Venninen oli loppupuolikkaan 99-vuotisesta elämästään puhdas kasvissyöjä.
Hän oli keksijä parhaasta päästä. Hänen lihasvoimansa olivat niin suuret, ettei se kiinnostanut kertaakaan julkista hallintoa, johon myös tiede-instituutio kuuluu olennaisena osana, jolla poliitikot perustelevat typeriä päätöksiään; Tiedemiehet ovat yleisesti ottaen poliitikkojen palkkaamia suojatyöläisiä, joiden nollatutkimuksilla poliitikot pyrkivät muuttamaan kaiken vain rahassa mitattavaksi.

Yllä oleva on totuus, koska jos tiede todistaisi ruohon syönnin olevan ihmiselle pelkästään eduksi, niin silloin tietysti rahan arvoinen ruuantuotanto romahtaisi, koska ihmiset saisivat syödä vapaasti vaikka puistojen ruohikkoa, jolloin kauppiaidenkin pitäisi syödä elääkseen ilmaista ruohoa ja antaa kasvaa pihallaan ilmaiseksi omenapuita.

Institutionaalisen tieteen edustajat ovat sisäistäneet rahatalouden niin täydellisesti, että he eivät voi mitään muuta kuin todistella rahatalouden autuutta ja julistaa lihansyöjätieteen tutkimukset tieteen siunaamiksi ikuisiksi totuuksiksi, jotta rahatalous ei vaan kaatuisi heidän aikanaan.
Tiedemiehet eivät edes voi ajatella olevansa vain ja ainoastaan rahan orjia, koska rahan vaatiminen on heistä niin luonnollista, että he eivät kertakaikkiaan pysty ymmärtämään minkään muun laista elämää.
Olisihan se kaameaa, jos tiedemies "joutuisi" käymään ruokatunnilla repimässä ruohoa ruuakseen; se on niin hirvittävä ajatus, että kunnon tiedemies ei voi mitään muuta kuin julistaa lihansyönnin autuutta ja yrittää keksiä, mistä rikoksesta kasvissyöjiä voisi syyttää, jotta tiedemies voisi julistaa Taivaan Portilla olevansa autuas.

YLE: Johan on Venninen
tiede.fi/keskustelut: Kasvissyönti kutistaa aivoja
news.com: Going veggie shrinks the brain
Blogi: Johan on Venninen

Ei kommentteja: