perjantai 19. joulukuuta 2008

Stockholm-syndrome and Mind-phenomenons

Ihmismieli on täydellisesti yhtä kosmisten ilmiöiden kanssa. Planeetan ilmiöt kuuluvat kosmisiin ilmiöihin myös; ihmismieli ei ole syytön planeetan maaperän -, meren -ja ilmakehän ilmiöihin. Jos tätä asiaa tutkittaisiin, niin huomattaisiin, miten ihmistä on kohdannut luonnonilmiöistä johtuvia katastrofeja aina silloin, kun ihmisen omalla systeemillä menee huonosti

Ei ole sattumaa, että kehitysmaat ovat sijoittuneet luonnonmullistuksille alttiisiin paikkoihin, eikä sekään ollut sattuma, kun suomalaiset joutuivat talvisodan lisäksi kokemaan ennätyksellisen kovan talven. Afrikan kuivuus ja tulvat eivät johdu luonnosta, vaan ihmisluonnosta.
Kun rahatalouden vaikeat ajat listattaisiin yksiin kansiin luonnonilmiöiden kanssa, niin huomattaisiin, miten ihmismieli kollektiivina on kytkeytynyt planeettaan ja sitä myötä koko universumiin.

Nyt meitä odottaa rahatalouden maailmanlaajuinen romahdus. Tämä ei ole uskonnollista profetiaa, kun ennalta nähdään, että samaan aikaan ihmiskuntaa odottaa ennennäkemätön katastrofi.

On ollut täysin epätieteellistä opettaa, että ihminen on luonnosta erillinen ilmiö; että ihmisen tietoisuus, äly ja aistit eivät nouse universumin perusrakenteesta, vaan ne muka tulivat sattumalta kosmokseen miljardeja vuosia myöhemmin kuin materia; että materia oli ensin yksin olemassa ilman mitään tietoisuutta ja älyä. Ateistisen tieteen mukaan materia ihan sattumalta tuli itsestään olemattomuudesta jättäen taakseen älyn lymyämään, ja sitten sattuma heitti älyn olevaisuuteen, kun materia oli ensin yksin saanut lillua omassa liemessään...

Tuollainen opetus ihmisen erillisyydestä on osaltaan vaikuttamassa ihmismieleen niin voimakkaita myrskyjä, että se myrskyisyys tulee pian esille planeetan tilan äkillisenä ja rajuna muuttumisena, joka tulee tuhoaman ateistisen tieteen yhdessä institutionaalisen uskonnon kanssa.

Se ei ollut sattumaa, kun Etelä-Ruotsissa oli 4.7 Richterin maanjäristys. Oli täysin odotettavissa, että alueella voimakkaasti esiintyvä mielen kuohunta ilmentyy myös maan kuoren liikkeinä. Pika puoliin myös Kreikkaa koettelee joku luonnon mullistus, kuten Keski-Eurooppa on joutunut vesimassojen ja sääilmiöiden "vihan" kohteeksi, koska sen alueen ihmiset ovat tehneet mielellisyyden vastaisia, epämielekkäitä tekoja.

Jos suomen poliittinen johto ei koe heräämisiä, niin hekin saavat aikaan yhä voimakkaampaa mielen kuohuntaa myös tänne päin, ja se taasen tulee ennen pitkää ilmi luonnonmullistuksina.

On tietysti selvää, että sekulaarinen yhteiskunta ei voi käsittää sitä, että kaikesta maallistumisesta huolimatta ihminen ei voi päästä eroon luonnosta; Luonto ja ihminen kuuluvat kaikkine ominaisuuksineen erottamattomasti yhteen. Se on ollut ihmisen ajattelemattomuudesta johtuvan ahneuden seuraus uskotella, että ihmisen ominaisuudet, -kuten äly tai tietoisuus- eivät kuulu luontoon, vaan ne ovat vain ajallisia sattumia olemattomuudessa lilluvassa ateistisessa mössössä.

Ihmisiä on alistettu ja pidetty orjuudesssa jo niin kauan, että he eivät muista, millaista oli vapaana; kaikki lakiuskovaiset kärsivät Tukholma-syndroomasta. Lakiuskovaiset (rikkaat, rikkautta himoitsevat, uskovaiset jms) ovat alistuneet sukupolvia jatkuneeseen uhkailuun ja ihmisyyden maahan polkemiseen.

Rikkaat (hallitsijat; papisto, poliitikot, lääkärit ja sotilaat) pitävät huolen siitä, ettei ihmiskunta vaan koskaan yhdisty. Ihmisiä hallitaan hajottamalla ja eristämällä, jotta he eivät huomaisi mitään loogista luonnostaan. Ihmisiä uhkaillaan huonoilla ajoilla ja perusturvan menetyksellä, jotta he sokeina tottelisivat Ihmisiä rajoitetaan laeilla ja raja-aidoilla, jotta he eivät kykenisi älyämään ykseyttä. Ihmisiä asutetaan lokeroihin, jotta he eivät voisi kokea hiljaisuutta. Ihmisiä opetetaan tappamaan, jotta valtiolla olisi kaiken hiljentävä väkivaltakoneisto. Ihmisiä luukutetaan ja nöyryytetään, jotta he ruokkisivat rikkaita. Ihmisistä tehdään oppineita, jotta he välttyisivät itse oppimasta. Ihmisiä pelotellaan syrjäytymisellä, jotta he eivät tajuaisi rikkaiden (s.o. pelottelijoiden) olevan elämästä syrjäytyneitä.

Ihmiset ovat todellakin alkaneet rakastaa juuri niitä, jotka kaiken aikaan nöyryyttävät, pahoinpitelevät ja orjuuttavat heitä. Koko kansakunta on Tukholma-syndrooman vallassa, joten kukaan ei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin miten saisi lisää ja lisää rahaa, jotta rikkaista tulisi entistä ja rikkaampia ja köyhät menettäisivät senkin, jota he luulivat hallitsevansa.

Rikkaat kaappaavat ihmiset orjikseen; paijaajikseen ja syöttäjikseen heti, kun he syntyvät maailmaan. Ihmiset ovat niin tottuneita ruokkimaan ja hyysäämään rikkaita, että he jopa luulevat ihan aidosti rakastavansa heitä; ihmiset eivät näe rikkaissa mitään vikaa, koska rikkaathan aina puhuvat julkisissa juhlissaan niin kauniisti. Ja jos rikas syyttääkin köyhiä sanoen heidän olevan itse syypäitä köyhyyteen, niin toki orjaihmiset eivät voi muuta kuin hymyillä autuaana ja hokea itsekin rikkaiden selittelyjä, että niinhän köyhät todellakin ovat itse syypäitä, koska eivät huolineet itselleen niin hyviä geenejä, joilla rikkaat on varustettu.

Panttivangin kaappari on motiiviltaan tismalleen samainen kuin rikas: Kaappari haluaa pitää toisen orjana, jotta orja tekisi hänen olonsa mukavaksi, koska kaappari on itse täysin saamaton. Samoin rikas on niin saamaton, että hän ei selviäisi, jos jotkut ei koko ajan hyysäisi häntä. Köyhää varten ei tarvita lisää köyhiä, kun taasen jokaista rikasta varten tarvitaan jatkuvasti lisää köyhiä.

Uusi Suomi: Epätavallinen ilmiö kuuluisassa kansallispuistossa
Wiki-Pedia: Tukholma-syndrooma
IT-Viikko: Satelliitit enteilevät mittavia aurinkomyrskyjä
Tietokone: Teoriat uusiksi – kovia aurinkomyrskyjä tiedossa
Telkku.com: JIM-TV D Historia: Maailmanloppu 2012
Internet: Rahan ongelmakäyttäjät

Ei kommentteja: