tiistai 30. syyskuuta 2014

Puolet suomalaisista osaamattomia

Uutisen mukaan suomalaiset ovat melkoisen osaamatonta porukkaa.
KU, verkkolehti, 30.9. 2014: Jopa puolet toimeentulotukeen oikeutetuista ei osaa hakea sitä

Positiivista uutisesta on se, että maahanmuuttajat ovat totaalisen osaamatonta, koska suomalaisista vain puolet ei hallitse toimeentulohakemuskaavakkeen täyttämistä, kun vastaavasti maahanmuuttajista yksikään ei ilmeisesti osaa täyttää sossun kaavakkeita niin täydellisesti, että saisivat ihan omilla kaavakekirjoituksillaan kaikki mahdolliset tuet ja harkinnanvaraiset verovarat omaan käyttöönsä.

Valtio on palkannut tuhansia suomalaisia täyttämään maahanmuuttajien anomuskaavakkeita. Mutta. Valtio luottaa suomalaisiin niin paljon, että suomalaisille ei ole tarjolla ensimmäistäkään avustusanomusten esitäyttäjää, tai asioimistulkkia, tai avustamistulkkia, tai kulttuuriluotsia, tai asumisneuvojaa, tai henkilökohtaista palveluneuvojaa, tai etuuskäsittelijää.

On siksi aivan älytöntä uutisoida suomalaisten osaamattomuudesta, jos suomalaisille ei ole tarjolla mitään vastaavaa erityisavustajaa, joita jokaiselle maahanmuuttajalle tuputetaan jo rajalla. Uutinen on uutisarvoltaan täysi nolla, koska jokainen tietää, ettei pottunokilta voi  onnistua sellainen, johon valtio on palkannut asiantuntijoita, joiden esitäyttämiä anomuskaavakkeita sosiaalivirkailijan on pakko totella ilman harkinnanvaraa. Miksi ei uutisoida, että maahanmuuttajista yksikään ei osaa hakea kaikkea sitä rahaa, johon mokuttajien laki heidät on oikeuttanut?

No. Ilmeisesti sossu ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin, kun se olennaisesti kuuluu maahanmuuttajien kulttuuriin, joten siksi suomalaiset ovat vajakkeja sosiaalihuollossa. Uskon, että Kansan Uutisten verkkotoimittajat ovat liioitelleet suomalaisten osaamista; hyvin harva jos yksikään suomalainen saa omintakaisilla kaavaketiedoillaan kaikki mahdolliset tuet muiden maksamista veroista, kun taasen vastaava  luku maahanmuuttajilla hipoo täydellisyyttä.

Ei kommentteja: