maanantai 3. marraskuuta 2014

Miksi valoisa Suomi valittiin

On erittäin hyvä, jos Suomesta annetaan negatiivinen kuva -ulkomaalaisille, koska se ainakin vähän vähentää niiden tulvaa tänne, jotka tulevat oleskelemaan veronmaksajien eläteiksi.
Mutta. Se ei ole lainkaan viisasta molottaa siitä suomalaisille. Viimeisin täysin järjetön väite Suomesta on tehty tänään, mutta sen molotuksen lukijoina eivät suinkaan ole mitään ymmärtämättömät ulkomaan oliot, vaan tyhmyyteen vajonneet suomalaiset.  IS, 3.11. 2014:
Miksi ihmeessä he valitsivat pimeän Suomen? Moni manaa nyt esi-isiämme

On jo korkea aika uudestaan kertoa se tieteellinen totuus, että lähellä napoja valoa on paljon enemmän kuin ekvaattorilla. Päiväntasaajalla hämärän aika on vain muutama minuutti, kun se täällä Pohjolassa voi olla jopa tunteja. Kun tuntien hämärään lisätään keskimäärin 12 tunnin valo ja se kerrotaan 365,25:lla, saadaan paljon enemmän valoisuutta kuin mitä on tarjolla pimeimmässä Afrikassa, missä aurinko yht' äkkiä lopsahtaa viidakon alle. Suomalaisen silmään tulee petatriljoonia näkyvän valon toteuttavia fotoneita enemmän Suomessa kuin Afrikassa.

Suomalaisena ainakin minä osaan arvostaa valtavasti kaikkia niitä, jotka aikoinaan tulivat tänne Pohjolaan, koska heidän jälkeläisenään minä osaan ja ymmärrän asioita, joita en voisi kuvitellakaan etelämaalaisena.
Blogi, 27.5. 2014: Suomalaisten suurten kallojen syy selitetty
Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa

Tuntisin varmasti oloni perityhmäksi, jos manaisin esi-isien tänne tuloa, -- joka muuten johtui samasta seikasta, joka sai minut menemään Metsään; uteliaisuus ja rohkeus, joka tuottaa lihasvoimaa hyväkseen käyttäen näkyviä jälkiä luomakuntaan.

Esimerkin valoisan Pohjolan maagisesta voimasta ihmisessä antaa teille Ylä-Pasilan kivilinna. Kivilinnan rakentajana mun mieleeni tulee ajatuksia, joita minun olisi ollut mahdotonta ajatella palkanvaatijana tai eliitin pikku ympyröiden tallaajana. Kivilinnassa olen tullut siihen lopulliseen johtopäätökseen, että suomalaisista palkanvaatijoista ja etuisuuksien kähmijoistä on tullut pikkusieluisia kitisijöitä, jotka eivät yksinkertaisesti uskalla ajatella suuria.

Poikkeuksen tuohon pikkusieluisten matala-otsaisten rimanalittaja-pelkurien porukkaan muodostaa entisen kotiseutuni Tampereen asukkaat, joiden ansiosta Tampere alkaa pikku hiljaa näyttämään kaupungilta. Vielä muutama kymmenen vähintään 200-metristä rakennusta keskustaan, niin vot vot.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi ihmeessä he valitstvat Suomen"
Siksi että täällä oli tilaa ja rauhaa,
ihminen on asuttanut Grönlandin jäätiköt, Nepalin vuoret,autiomaat,
Kyllä meno alkaa olla nyt sellaista
että jos olisi jossain joku kolkka
missä saa olla rauhassa, niin heti
ilmoittautuisin lähtijäksi, vaan
kun kaikkialla on täyttä.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Huomenta. Sitä jäin vielä ihmettelemään, miksi kummassa ne suvaitsevaiset eivät kauhistele vaikkapa arabien esi-isien tyhmyyttä, kun ne menivät sinne aavikolle ...?

Ja olivatko eskimoidenkaan esi-isät ihan niitä penaalin terävimpiä kyniä.

Toisaalla suvikset ihastelevat Amazonin sademetsissä asuvia ja väittävät, että se olisi rikos ihmiskuntaa vastaan, jos niille annettaisiin vaikkapa Fiskarssin kirveitä, puhumattakaan, että kännyköitä.

Itse pidän sietämättömänä sitä, että maailman muut maat ovat suomalaisia heikommalla kehitystasolla. Sillä maailman ongelmat johtuvat juuri siitä, että maat ja niiden arvojohtajat ovat alikehittyneitä.