torstai 6. marraskuuta 2014

Ruotsalaiset kusivat housuihinsa

Yhden totuuden poliitikot ovat oman idelogiansa vankeja. Ei ole mitään väliä sillä, mikä on ideologian sisältö, vaan mikä tahansa ideologia valtiovallan tukemana johtaa vääjäämättä totaaliseen tuhoon.

Ruotsalaiset voivat vielä hetken verran lämmitellä kusisten housujena turvin, mutta jo nyt Ruotsissa monet typertyneinä ihmettelevät, mikä on mennyt vikaan.
//
UPDATEs, 12.11. 2014 - 23.11. 2017:
PT-Media, 23.11. 2017: Eillisen Uppsalan mellakan jäljiltä paikalliset asukkaat syyttävät poliisia raukkamaisuudesta.
SU, 3.1. 2015: Monikulttuurisuuden vaikutukset länsinaapurissa
 – kuinka Ruotsi hautasi hyvinvoinnin unelman
.
Tajukangas, 23.11. 2014: Kuinka eräs opettaja hirtettiin julkisesti.
Youtube, 11.11. 2014: Ruotsidemokraatin puhe eduskunnassa.
Teksti: Junes Lokka: Ruotsidemokraatin puhe eduskunnassa.
Facebook-video, 12.11. 2014: Ei mikään pieni vähemmistö.
IS, 12.11. 2014: Ruotsissa vaaditaan luotiliivejä ambulansseihin.
Sikolätti, 12.11. 2014: Malmö: Paketit eivät kulje viidelle kadulle.
//
Valtio voi pärjätä aikansa kahdellakin puolueella, mutta vain ja vain, jos kansa kannattaa molempia puolueita suunnilleen saman verran. Monipuoluevaltaa ei suojaa mikään, jos yksikin puolue on julistettu pannaan, koska se on eittämätön todiste siitä, että jokainen sellaisen maan puolueista kannattaa vain yhtä aatetta.
Ruotsissa on näennäisesti monta eri puoluetta, mutta koska siellä on yksi puolue julistettu pannaan kaikkien muiden puoluiden taholta, niin se johtaa siihen, että Ruotsin valtiovalta on oman ideologiansa vanki, josta ei ole mitään ulospääsyä ennen kuin maa on täysin tuhottu.
Miten muka Ruotsissa voisi olla monipuoluedemokratia, jos kansasta 90 prosenttia haluaa tuhota loput? Natsi-Saksassakin 90 prosenttia kansasta halusi tuhota kaikki ne, jotka valtiovalta oli tuominnut väärinuskoviksi. Ei mitään periaatteellista eroa natsi-Saksan ja Ruotsin välillä.

Mistä tahansa kansasta 90 prosenttia on pelkkää järjetöntä massaa, joka on helppoa saada tuhoamaan mitä tahansa miten tahansa. On vai puhdasta typeryyttä puhua natsismista, kun samaan pystyy mikä tahansa ideologia, sillä ideologia vaatii aina typerän kansan, eikä ideologia, (suvaitsevaisuus, kansallissosialismi, sosiaalidemokratia, kommunismi, islam jne) voisi päästä hallitusvaltaan, jos kansassa olisi yli 10 prosenttia ajattelevia yksilöitä.
Jos tai kun valtio ei millään tavoin puutu ihmisten ajatteluun, niin silloin mikään ideologia ei voi nousta hallitsevaan asemaan. Ehdottomasti paras turva kaiken sorttista typeryyttä vastaan on täydellinen avomielimielisyys kaikille ajatuksille, koska silloin mikään ideologia (uskomus, suom. huom.) ei voi saavuttaa valtiovallan korkeinta tasoa.

Jos valtion taholta -vaikka vain monen puolueen yhteisesti sopimana- joku puolue julistetaan pannaan, niin siitä ei voi seurata mitään muuta kuin pahuutta, jota edeltää housuun kusemisesta johtuva hetkellinen lämmön tunne. On erinomaisen typerää pelätä natsismia, koska samaan typeryyteen yltää mikä tahansa muukin aate silloin, kun sen aatteen kannattajat haluavat tuhota väärinajattelijat!
On mahdotonta, että ajallisilla olennoilla olisi rohkeutta tunnustaa oma väärämielisyys silloin, kun se väärämieliyys on ensin julistettu valtiolliseksi toimintatavaksi. Vain yksilöt voivat vaihtaa omaa asennettaan, mutta massalle se on täydellinen mahdottomuus. Ruotsin kansa on suurelta osin pelkää massaa, jolla ei ole omaa mielipidettä, koska massalla ei ole mitään rohkeutta, ja massaa muodostava paskaläjä ei voi eikä saa itse ajatella, koska sen sanelee sille jo paskamainen itsesensuuri.

Ruotsalaiset olivat 75 vuotta sitten natsien ystäviä. Paljolti Ruotsin maaperän rikkauksien ansiosta natseílla oli hyvät resurssit valmistaa sotakoneistoaan. Kun natsi-Saksi lakkasi olemasta, niin ruotsalaisten yhden aaatteen ideologia ei kuitenkaan lakannut. Ruotsalaisten yhden totuuden ideologia otti vain toisen ilmiasun sen periasun pysyessä täysin samana, eli väärinajattelijat edelleen saisivat tuta valtiovallan piiskasta.

Ruotsi on aina ollut näennäisdemokratia. Ruotsin kuninkaiden yksinvaltiuden taakka siirtyi sellaisenaan puolueille, jotka sopivat keskenään, mitä ruotsalainen sai ajatella. Ja se yksinvaltius näkyy tänä päivänä kirkkaammin kuin koskaan. Jos Ruotsi olisi osallistunut maailmansotiin ja saanut siinä pahasti siipeensä, niin se olisi vapauttanut Ruotsin puolueet kuninkaalle annetusta uskollisuusvalastaan. Kuningasvallan alla jokainen Ruotsin puolue joutui antamaan uskollisuusvalan yhdelle ainoalle ideologialle. Ruotsiin siis perustettiin ilman mitään sotaa monipuoluekuninkuus, jolla on edelleen hallussaan saneluvalta, mikä ideologia vain on oikea koko Ruotsin kansalle. Jos Ruotsissa olisi monipuoluedemokratia, niin silloin olisi täydellisen mahdotonta, että yksi osa kansasta suljettaisiin pois tykkänään,

Suomi on hyvää vauhtia kulkemassa samanlaista kohtaloa kohden. Suomen molemmilla puolilla vallitsee näennäisdemokraattinen diktatuuri, missä toisinajattelu on kielletty tismalleen samoin kuin natsi-Saksassakin.

Ei siis tarvita natsismia, jotta kansa saataisiin yhden hurmoksellisen aatteen taakse. Kansan saamiseksi täydelliseen pimeyteen tarvitaan vain pienen pieniä pikkusieluja, jotka eivät pysty sietämään erilaisuutta, koska pikkusieluiset ovat pelkureita, jotka uskovat kuolevansa nälkään, jos he eivät kylve koko ajan kansalta ryöstämissään verovaroissa.

Ei kommentteja: