tiistai 18. marraskuuta 2014

Poliitikkojen uni ainaisista onnen vuosista

Edellisessä blogitekstissä jo vihjaisin, mitä tuleman pitää. Esitin ajatuksen että nykyihmiset ovat suurimmaksi osaksi tyhmempiä kuin ihmiset tuhansia vuosia sitten. Raamatun Joosefin aikoina ihmisille opetettiin kirjoituksia lukemalla, että hyviä vuosia seuraa vääjäämättä huonot vuodet. Tosin jo silloin ihmisten olisi pitänyt itse ymmärtää se -ilman kirjoituksiakin- luonnon ötökkäelämää seuraamalla.

Kuitenkin, silloin ihmiset olivat niin älykkäitä, että he ymmärsivät kirjoitusten sanoman ja niin he säästivät hyvinä päivinä mannaa, jotta heillä olisi mannaa myytäväksi asti, kun huonot päivät tulevat. Siihen aikaan ihmiset olivat jopa niin älykkäitä, että heidän olisi ollut mahdotonta ymmärtää velkaantumisen olevan millään muotoa hyvä asia. Joosefin johdolla Israelin kansa oppi, että velkaantuminen paha, ylijäämävarastojen myyminen hyvä.

Koska nykyään ihmiset edelleen lukevat koraania, raamattua ja muita erittäin alkeellisia totuuksia sisältäviä kirjoituksia, niin se todistaa yksiselitteisesti sen, että ihmiset eivät ole lainkaan viisastuneet niistä menneisyyden päivistä, jolloin niitä totuuksia ensi kertaa alettiin kirjoituksilla opettamaan ihmisille.
Päin vastoin; Ihmiset ovat valtavan paljon typerämpiä nyttemmin kuin ihmiset silloin, koska nykyisin ihmiset eivät edes pysty omaksumaan kaikkein yksinkertaisimpiakaan totuuksia, vaikka heillä on mieletön määrä kirjoituksia ympärillään.
Jos ihmiset olisivat kehittyneet älykkyydessä, niin sen pitäisi ehdoitta näkyä siten, että yksikään ihminen ei enää lukisi tuhansia vuosia vanhoja kirjoituksia, vaan he ymmärtäisivät ne menneisyyden korkeimmat totuudet ihan omin päin.
On aivan kertakaikkisen mieletöntä, että jopa poliitikot tulevat pillittämään muiden eteen, että he eivät ole pystyneet säästämään mitään, vaikka he ovat vuosikausia eläneet kaikessa yltäkylläisyydessä (blogi, 17.11. 2014, Poliitikko kuin sika pellossa).
Jos olisin raamatun aikainen patriarkka, niin iskisin sellaiset ihmiset välittömästi maahan ja sanoisin kansalleni, että joka ikinä kuuntelee semmoisia saamattomia lurjuksia, häneen iskee ukkosen jylinän tuli ja leimaus.

Vain esihistorialliseen ameeba-aikaan taantuneet typerykset lukevat kirjoituksista niitä totuuksia, joita opetettiin ihmisille historiallisen kauden alkuaikoina. Nykyään pitäisi jokaiselle olla vitiselvää, että ikiaikaiset, geneettiseen perimään kirjoitetut totuudet pitää ulkoistaa itse itsestään, eikä missään tapauksessa niitä enää tähän maailman aikaan pidä lukea kirjoituksista, joita siltikään  ei pysty elämään todeksi. Muutoinhan ihminen vain todistaa, että hän on typerämpi kuin Mooseksen helman kantaja.

Jos joku haluaa lukea totuuksia, niin hän ottakoon käteensä kosmologian kirjoituksia ja lukekoon niitä, koska on sata varmaa, että jos tuhansia vuosia sitten ihmisillä olisi ollut saatavilla tieteen viimeisimmät totuudet, niin silloin ihmisille oltaisiin luettu niitä eikä olisi ollut puhettakaan, että ihmisille oltaisiin opetettu niin alkeellista -vaistomaisuuteen perustuvaa- totuutta kuin vaikkapa se, että jokaista hyvää kautta seuraa huono kausi, ja että ihmisen tulee hyvän sään aikana rakentaa varustukset itselleen, jotta voi nauttia elämästä huonoina aikoina, koska muutoin ihminen on kurjempi kuin kurjin eläin, joka sentään pystyy jo geneettisen vaistonsa varassa kasaamaan itselleen varastot, joilla selviää huonon ajan yli.

Nyky-ihmisen äly ei yllä edes vaiston tasolle

Jos nyky-ihminen olisi vähänkin älykäs, niin hän aivan varmasti toimisi vähintään yhtä älykkäästi kuin oravat, jotka keräävät hyvinä aikoina varastojaan. Tästä huomataan, että suurin osa nykyihmistä kaikki poliitikot mukaan lukien ovat äärimmäisen typeriä, jotka eivät pysty edes vaistonvaraiseen käytökseen, joka sekin tuottaisi tuhat kertaisesti enemmän varantoa kansakunnalle kuin mihin he nyt pystyvät.
Katsokaa vaikka muurhaisyhdyskuntaa; eikö olekin totta, että muurhaiskansakunnassa kukaan ei ole köyhä ja kaikilla on yllin kyllin työtä... Muurahaisten vaistonvarainen toiminta tuottaa siis suunnattomasti sivistyneemmän yhteiskunnan kuin mihin pystyy limaisia ajatuksiaan jupisevat poliitikot.

Puhe velan siunauksellisuudesta on älyttömyyden huippu. Valtion velkaantuminen on kuulemma vain hyvää taloudenhoitoa. Velkaantumista ylistävät eivät tietystikään pysty ajattelemaan niinkään alkeellisesti, että hyvinä aikoina kannattaisi laittaa kaikki liikenevä talteen, jotta voi sen turvin elää huonojen aikojen yli - ja jopa rikastua samalla.
Koska poliitikot ja heidän perseennuolijansa eivät pysty edes siihen alkeelliseen ajatteluun, jota opetettiin 3000 vuotta sitten ihmiskunnan korkeimpina ajatuksina, ja koska he eivät toimi edes perstuntumalla, niin voi voi kansakuntaa.

Uskonnolliset ja poliittiset kirjoitukset perustuvat vaistoon eivät älyyn

Äly hoi! Älä edes yritä olla vaiston korvike, vaan ala lukemaan kirjoituksia, joita tehdään avaruuden syvyyksistä, ja heitä poliittiset, taloudelliset ja uskonnolliset joikusi helvettiin. Jos et pysty älyämään hyvien aikojen rajallisuutta, niin jätä herranen aika semmoisen älyäminen perslävellesi, joka on sinua siinä asiassa paljon viisaampi, ja joka on välttämätön kehosi olemassaololle.

Ei kommentteja: