keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Suomi haluaa pommittaa USAn

Irakissa ja Syyriassa oleskelee parhaillaan kymmeniä pitkään Suomessa asuneita, joita uhkaa kuolema USA:n pommien alla. Suomi aikoo esittää USAlle jyrkän nootin ja uhkavaatimuksen että jos ette heti lopeta pitkään Suomessa asuneiden ihmisten pommista, niin me suljemme Talvivaaran kaivokset, ettekä enää saa uraania meiltä.

Suomen hyysäriviranomaisten pitäisi ainakin mennä lentotukialukselle ja laittaa sokeria hävittäjien tankkeihin, koska onhan se aivan Suomen lain vastaista pommittaa Suomen maaperällä monta kilometriä tallanneita terroristeja.


YLE, 12.11. 2014:
Suomi yrittää kumota somalimiehen kuolemantuomion – mies asunut Suomessa pitkään
HS, 12.11. 2014:
Suomessa pitkään asunut somalialainen tuomittiin kuolemaan – Suomi yrittää estää, koska eihän se sovi, että Suomen maaperällä kävellyt murhaaja saisi palkan teostaan. Suomen hallinnon järjettömyys on tänään noussut aivan uudelle tasolle. Mitä järkeä on puuttua itsenäisen maan oikeuslaitoksen toimintaan? Vieläkö Suomelle jäi taskun pohjalle miljoonia siitä operaatiosta, kun se "pelasti" sen kansanmurhaajan Suomen viiden tähden vankiloille?

Läs mer: Blogi, 26.10. 2014: Suomi tukee jihadistien tappamista

2 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Tuli taas kerran osoitettua, että Suomi on hyville maahanmuuttajille huono maa ja huonoille maahanmuuttajille hyvä. Ja erityisen erityisen huonoille maahanmuuttajille erityisen hyvä maa. Ei maan taloustilanne ole koskaan niin tiukka, etteikö rahaa löytyisi yhden kaulankatkojan puolustamiseen, vaikka tämä olisi ollut täällä vain käymäseltään.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Suomi antaisi jokaiselle tänne tulleelle somalille oleskeluluvan, joten onko asia todella niin, että jokainen somali saa tehdä täällä mitä lystää, vaikka katkoa päitä, eikä häntä karkoiteta?

Jokainen maailman somali on jo kirjallista oleskulupaa vaille Suomen hyysärien omaisuutta, joiden ainut tehtävä on pitää hyysärien nokkaa ylöspäin.

Vai onko asia niin, että Suomi haluaa pään katkojat Suomeen, jota heiltä voidaan peruuttaa laillisesti oleskelulupa ja karkoittaa vasta sitten?

Olisko todella sellainen mahdollista, että jos joku oleskeluluvalla Suomessa ollut tekee rikoksia, niin häntä kohdeltaisiin sen jälkeen kuin mitä muuta rikollista tahansa, eikä häntä enää haluttaisi Suomeen, kuten ymmärtääkseni muutkaan pään katkojat eivät kaiketi saa malekselulupaa Suomeen.