lauantai 29. lokakuuta 2016

Suvakit toimivat islamilaisittain

VU, 29.10. 2016: Tuomas Enbuske: Vain länsimaista miestä uskalletaan kritisoida

Suomessa toimitaan periaatteellisella tasolla aivan vastaavasti kuin islamissa. Myös Suomessa uhria rangaistaan, joka on islamissa täysin yleistä: Kaikissa islamistisissa maissa raiskaajan uhria rangaistaan -- jopa kivittämällä kuoliaaksi.

Viimeksi hetki sitten YLE:n uutisissa kerrottiin, miten Nigeriassa islamistien vangitsemat tytöt oli laitettu määräämättömäksi ajaksi vankilaan heidän vapauduttuaan vangitsijoiltaan. Siis, myös Nigerian valtio toimii tismalleen niin kuin koraani opettaa, joka on aivan samaa, miten Suomessakin vaikkapa koulukiusaajan uhria rangaistaan ja kiusaajalle annetaan palkinto siitä, että hän on saanut toteuttaa itseään.
Uskonto on ylevöitettyä eläimellisyyttä. Vain haaravälistään palavat miehet voivat keksiä uskontoja, joilla he pakottavat kaikki lauamansa jäsenikseen. Uskonnoissa ei ole mitään inhimillistä, vaan uskonnon kaikki käskyt on tarkoitettu alapäälle. IL.blogi, 31.10. 2016:
Nainen aina on syyllinen

Viisaus on sitä, ettei ihminen toimi geneettisesti, vaan hän itseään henkisesti kehittämällä heikentää geneettisiä ohjelmiaan ja toimii taivaallisella tavalla. Kun vaikkapa poliitikot lähettelevät pillukorttejaan, tai kourivat toisiaan perseistä, niin he tekevät sitä siksi, että he eivät ole henkisesti kehittyneitä ja ovat yhtä alhaisella tasolla kuin mikä tahansa islamistinen kivittäjäkin.

Islam on ihmisen alapään oppia, jonka jokainen ihminen on perinyt ameeboilta, kun taasen viisaus on Jumalan perillisyyttä.

Kaikki uskonnot pitäisi korvata eugeniikalla. Eugeniikka on evoluution älyllinen jatke ja ylevöitettyä uskonnollisuutta. Ihminen tulee lajina tuhoutumaan, jos kaikkien annetaan vapaasti lisääntyä, kun samaan aikaan fyysisesti terveet katsovat, että he ovat syntyneet maailmaan ainoastaan oman napansa pyörittäjiksi. Perustuslaillinen eugeniikka tekisi sen, että terveiden kansalaisvelvollisuus olisi lisääntyä ja heikoilta lisääntyminen estettäisiin, joka on periaatteessa samaa, mihin uskonnotkin ovat pyrkineet, mutta epä-älyllisesti, vain vastonvaraisesti, joka on johtanut uskovaiset nussimaan lähinnä serkkujaan.
VU, 30.10. 2016: "Me syömme sianlihaa, juomme alkoholia ja näytämme kasvomme"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Islam on lähinnä mafia jolla on uskonnon suoja joten tottakai mädättäjät toimivat samoin.Epärehellistä paskasakkia kun ovat.