torstai 27. lokakuuta 2016

Varokaa Vaarallisia Vasemmistolaisia

IL, 27.10. 2016: SDP:n vaaliehdokas ja Oulun insesti-isä toimi Oulun käräjäoikeudessa lautamiehenä - tarvitsi silti tulkkia omassa oikeudenkäynnissään
TS, 31.3. 2016: Sdp:n varavaltuutetun Al Chibibin laittomuudet saaneet jatkua vuosia

Ihmiset eivät ole moraalisesti yhtä korkealla

On pitkin vuosituhatta havaittu, että vasemmistolaisuudessa on harvinaisen paljon vaarallisia maahanmuuttajia. Kerronpa tässä lyhyesti syyn, miksi juuri vasemmistoon liittyneet maahanmuuttajat ovat merkitsevästi vaarallisempia kuin minkään muun puolueen maahanmuuttajat.

Suvaitsevaisuus ja liberaalius ovat tyystin vasemmalla puolella oleva idea. Suvaitsevaisuus vaatii vasemmistolaisia hyysäämään maahanmuuttajia ilman minkäänlaista järjen hiventäkään. Millainen maahanmuuttaja tahansa kelpaa vasemmistolaiseksi, kunhan hän vaan lupaa äänestää mitä tahansa vasemmiston ehdokasta. Vasemmisto himoitsee myös maahanmuuttajia ilman minkäänlaista taustatarkistuksia ehdokkaiksi saadakseen maahanmuuttajista lisää äänestäjiä. Ja maahanmuuttaja on erittäin helppoa saada puolueen ehdokkaaksi ja äänestämään vasemmistoa:
Tavallisen maahanmuuttajan äänen saalistamiseksi ei tarvitse mitään muuta kuin luvata hänelle täysin ilmainen elämä suomalaisten verorahoilla.

Jos maahanmuuttaja sattuu olemaan hieman itsenäiseen ajatteluun taipuvaista sorttia, niin silloin sellainen mamu ei niin hevin vain tartukaan vasemmiston pyydykseen. Vain sellaiset mamut haluavat liittyä vasemmistolaisiin, jotka  tykkäävät siitä, että kaiken maailman kommunistit ja sosialistit hyysäävät heitä. Jos maahanmuuttaja haluaa elää itsellistä elämää, niin silloin sellainen mamu on täysin toivoton tapaus, koska häntä ei voi ostaa verorahoilla.

Vasemmistossa on siis erittäin merkitsevästi enemmän rikollisuuteern taipuvaisia maahanmuuttajia, koska itse vasemmiston ideana on hyysätä vain sellaisia ihmisiä, jotka eivät halua tai eivät yksinkertaisesti pysty itselliseen elämään.
On huomattava, että vasemmistoon liittyneet maahanmuuttajat eivät itse pysty ymmärtämään olevansa länsimaisen moraalikäsityksen mukaisesti moraalittomia, koska itse vasemmistolaisuus on luonteeltaan moraalittomuutta.
Ei siis voi tulla kenelläkään omilla aivoilla ajattelevalle yllätyksenä se, miksi suurin osa kaikenlaisiin moraalittomiin tekoihin syyllistyneistä ovat vasemmistolaisuuteen koplattuja.

Blogi, 12.10. 2016: Vasemmisto on oopiumia kansalle
Blogi, 07.03, 2016; Ota suomalainen kaveriksesi
Blogi, 14.09. 2015: Vasemmisto-Yhteiskunnan autoimmuunisairaus

Ei kommentteja: