torstai 13. lokakuuta 2016

USA kauppasaartoon

Pitäisikö USA miehittää ja sen johto laittaa syytteeseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan?
AL-Blogi, 13.10. 2016: Pat Buchanan: Kuka johti USA:n loputtomiin sotiin?
The Philosopher: US crimes against humanity & global terrorism
Wikipedia: United States war crimes

US-blogi, 12.10. 2016: Sotahysteriaa maalla, merellä, ilmassa ja mediassa?
Vasta Valkea, 13.10. 2016: USA ja EU terrorismin tukijoina; Venäjä vastustaa terrorismia

En voi käsittää, mitä hyötyä USA:n politiikasta on ollut ihmiskunnalle?
Jo Ike D. Eisenhower varoitti USA:n kansalaisia, mitä tapahtuu, jos sotateollisuuden lobbaukset otetaan mukaan päätöksentekoon. Nyt ollaan tässä tilanteessa, ettei tarvita kuin yksi venäläisen hävittäjäkoneen alasampuminen, niin Venäjä alkaa ampumaan kaikkia länsimaisia kohteita Syyriassa, jolloin USA:n sotahaukat katsovat, että he voivat rikastua vielä lisää.

Minulle ei heti tule mieleen, milloin Neuvostoliitto/Venäjä olisi mennyt tukemaan kapinallisia hallituksia vastaan. Neuvostoliitto ei mennyt edes Afganistaniin tukemaan kapinallisia. Donetski on poikkeus, koska sen asukkaat nyt sattuvat olemaan suurelta osin venäjäläisiä, ja kun energiaveloissaan kieriskelevä ja täysin korruptoitunut Ukraina halusi EU:hun ja NATO-maaksi, jotta Ukrainan johto saisi edelleen kylpeä rahoissaan. Jopa Vietnamin muuttuminen kommunistimaaksi oli puhtaasti USA:n politiikan seuraus, kun USA kieltäytyi hyväksymästä vietamilaisten vaatimaa maareformia.

En voi käsitttää, miksi Länsi on niin tyhmä, että se haluaa tukea kaikkia heikkoja ja pahoja ja upottaa tuhansia miljardeja pitääkseen korruption voimissaan. Länsi on sentimentaalisessa psykoosissaan upottanut tuhansia miljardeja Afrikkaan, mutta mitä sillä on saatu aikaan?
""Loputon kehitysapu Afrikan hallituksille, Dambisa Moyo kirjoittaa, on tuottanut riippuvuutta, rohkaissut korruptiota ja lopulta tehnyt pysyväksi huonon hallinnon ja köyhyyden." Moyon mukaan kehitysapu takaa köyhyyden kierteen ja estää talouskasvun Afrikassa."
Nyt Kiina tekee sitä, mitä USA-johtoisen Lännen olisi heti pitänyt tehdä, eli Kiina menee ja rakentaa Afrikkaan infraa välittämättä niin kovasti afrikkalaisten mielipiteistä. Länsi sen sijaan dumppaa omat jätteensä kaiken saatanallisen kehitysavun lisäksi Afrikkaan saamatta vastikkeeksi mitään muuta kuin lisää korruptiota, sotia ja miljoonittain "pakolaisia". Afrikan väkiluku lisääntyy joka vuosi kymmenillä miljoonilla, joten Länsi tekee itsemurhan, jos se jatkaa tällä samalla linjalla.

Voima, 07.9. 2015: Sakkisen Syyria
Blogi, 10.12. 2015: Ilmaisen tukeni laillisille diktaattoreille
Blogi, 18.11. 2015: Putin valitsi oikein Obama valitsi islamin
Blogi, 22.08. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa
Blogi-label: Syyria

Ei kommentteja: