maanantai 31. lokakuuta 2016

Zen ja Kivien kasaamisen taito

Punttisaleilla painoja nostelleet tutkijat ovat yllättäen löytäneet jälleen uuden nollan; Heidän mukaansa lihaksien käyttämisellä ja älyllä on jonkinlainen yhteys:
KL, 30.10. 2016: Nosta puntteja, tulet älykkäämmäksi

Voipi olla perääkin yllä olevassa jutussa. Mutta itse suosittelen kivilinnan rakentamista, koska siinä oikeasti lihakset ja kognitio joutuvat toimimaan yhteistyössä, joka on tyystin toisenlaista yhteyttä kuin punttisalilla, missä rautaa nostetaan paikasta A paikkaan A -- punttisalilla ei tarvitse vaivata aivoja.
Muutenkin olen sitä mieltä, että punttisaleilla ihmisen lihastyövoima menee tyystin hukkaan. Ajatelkaas vaikka sitä, jos Tony Halme olisi punttisalin rautojen sijaan nostellut metsässä kiviä, niin nyt meillä olisi tuhannen tonnin kivilinna joka olisi oikea fyysinen jälki Tony Halmeesta. Rautojen nostelulla ihmisestä ei jää planeetalle mitään jälkeä jälkeen jääneille.

Tämä on todellakin jälkeenjääneiden planeetta, pahempi kuin apinoiden planeetta.

Kivilinna on kuin pato, joka patoaa lihastyön, kun taasen punttisaleilla lihastyö valuu tyystin harakoille. Jos poliitikot todella haluavat ihmisistä terveitä, niin heidän pitää antaa kaikille oikeus kivien kasaamiseen. Kun jokainen saisi jättää itsestään kivisen jäljen, niin silloin ihmiset eivät niin kovasti hinkuisi pääsyä tosiTV-pelleilyihin.

Toisaalta, jos ihmisiltä kielletään edelleen järkevä ja kaikkia hyödyttävä älyllinen lihastyö, niin sitten punttisalien laitteisiin tulisi ympätä sähkögeneraattoreita ja ikääntyvät ihmiset pitää asuttaa punttisaleille tekemään sähköä nuorison älylaitteille, jotta nuoret voisivat hinkua atteettomina internetrunkkaajina muodin mukaisen mukapersoonallisuutensa esille tuomista.

Youtube, 19.10. 2016: Eläköön nationalismi! / historijoitsija Teemu Keskisarja
IS, 30. 10. 2016: Esa, 55, on rakentanut omin käsin kokonaisen kylän uppotukeista – missään muualla ei ole vastaavaa

EHDOTUS: Esitän, että kaikilta mitattaisiin vuoden alussa lihasvoima. Jos se on vuoden lopussa sama tai suurempi, niin ihminen saisi jonkinlaisen verohelpotuksen tai voutserin tai yhden kuukauden vuokran ... tietysti progressivisesti, että mitä enempi on tullut voimaa ja mitä enempi on tuottanut sähköä punttisalilla sitä suurempi olisi kansalaisboonukset.
Ja päin vastoin; Jos lihasvoima olisi heikentynyt, niin ihminen saisi joko sakkoa tai pakkotyötä Talvivaarasta

Ei kommentteja: