torstai 28. syyskuuta 2017

Älymuovi poistaa muovilta saasteisen ongelmallisuuden

Muovi on levinnyt planeetan joka kolkkaan:
HS, 24.9. 2017: Jäämerellä purjehtinut tutkimusryhmä kertoo löytäneensä yllättäen muovia keskeltä avomerta – se kertoo siitä, kuinka pitkälle muovisaaste on levinnyt
YLE, 6.10. 2017: Merten muovisaaste on aina vain haitallisempaa: Muoviroju kelluttaa vieraslajeja uusille alueille
IL, 16.10. 2017: Sir David Attenborough jyrähti muovin käytöstä: "Planeetan tulevaisuus on ihmiskunnan käsissä"
Blogi, 3.6. 2016: Muovinen planeetta


Meret ovat saastutettu muovilla, joka pilkkoutuu lopulta nanometrin kokoisiksi partikkeleiksi, joiden on todettu kulkeutuvan eliöiden aivoihin asti:
Aamulehti, 26.9. 2017: Merten muovista uutta tietoa: Vedessä hajoavaa muovia kertyy kalojen aivoihin, ja se muuttaa kalojen käytöstä ja aivojen rakenteita

On ollut kolossaalinen virhe työntää älytön muovijäte meriin, koska jos vain se muovi olisi ollut älymuovia, niin nyt jopa kalatkin pääsisivät kalapurkin sijasta yliopistoihin.
Meillä on ollut älymuovia jo lähes kaksikymmentä vuotta, joten jos kaikki muovi olisi aikoinaan korvattu älymuovilla, niin nyt ihmisenkin aivoissa olisi älykästä muovia, jolloin jopa suvakkien aivoista voitaisiin löytää älyä, jota nyt sieltä on ollut melko mahdoton todeta:
Tekniikka ja Talous, 12.2. 2004: Älymuovi korjaa kehon ja auton
Tiede, 13.3. 2001: Älymuovi korjaa itsensä

Älymuovi korjaa siis kaiken; Ensiksi se korjaa itsensä ja sitten se pystyy korjaamaan ihmisen ja ihmisen auton. Autotehtaidenkin olisi pitänyt valmistaa autonsa älymuovista, jolloin autokorjaamot ja pakokaasujen peukalointi olisivat täysin tarpeettomia. Planeetan muovittaminen ei siis ole mikään ongelma, jos vain se muovi olisi älymuovia.

Aleksis Muovi

Ennen vanhaan kuolleiden eliöiden biomateria mineralisoitiin, ja niin niistä tuli fossiileja.

Nykyaikana eliöiden kehot muovitetaan, jolloin niistä tulee muoviileja, jolloin mineralisointia ei enää tarvita fossiilien tekemiseen, koska muovi hoitaa älykkäästi senkin ongelman.

Muovitetulla planeetalla Kivikin olisi Aleksis Muovi, jolloin Aleksis Muovi voisi hyvinkin kirjoittaa muovisen version seitsemästä muovisesta veljeksestä.

Ei kommentteja: