lauantai 23. syyskuuta 2017

Muuan rauhanuskonto, joka ei vaadi paljoa

Sunni- ja shiiahenkilöt käyttävät vain 10% aivokapasiteetistaan.
IL, 22.9. 2017: Saudiarabialainen uskonoppinut julisti: Naiset eivät voi ajaa autoa, koska he käyttävät vain neljäsosaa aivoistaan
Stara, 19.11. 2011: Kauniit silmät kielletään Saudi-Arabiassa
Oho, hupsista, 22.9. 2017: Silvotut suomalaistytöt
YLE, 16.12. 2014: Näkökulma: Nykyfeminismistä on solidaarisuus kaukana
MTV, 22.9. 2017: THL:n pääjohtaja suomalaistyttöjen silpomisesta: "Olen hämmästynyt ja järkyttynyt"
IL, 23.9. 2017: Tyttöjä ulkomaille silvottaviksi - suomalaispoliitikot vaikenevat.
HS, 22.9. 2017: ”Olisin saanut piiskaa, jos olisin sotkenut ulkopuolisia asiaan” – Tuore selvitys: Suomesta viedään tyttöjä ympärileikattavaksi ulkomaille, ja operaatioita tehdään jopa ilman puudutusta
YLE, 28.9. 2017: Tieteen ahdinko muslimimaissa
Blogi, 4.1. 2016: Muslimien heikkous johtuu islamista
Kyllähän Suomessakin opetettiin jopa yliopistoissa vielä 70-luvulla, että ihminen käyttää vain 10 prosenttia aivoistaan, ja 90 prosenttia niistä on tyhjäkäynnillä, jos niitä on ollenkaan.
IL, 6.9. 2016: Ranskalaismieheltä puuttuu aivoista 90 prosenttia - työskentelee valtion virkamiehenä

Laskujeni mukaan muslimit huomaavat puhuvansa pehmoisia viimeistään marraskuussa vuonna 3417, kun Nibiru on ohittanut heidät, mutta sitä ennen he keksivät yhä lisää myyttejä, koska islam ei hyväksy tieteellistä opetusta. Amboy Times, 12.2. 2012: The List of Things That Offend Muslims

Mean while In Finland: Täällä  miehet jo virittävät keskustelua kielen kehittämisestä sukupuolineutraaliksi: Blogi, 19.9. 2017: Sukupuolineutraali kieli on viisaita varten

Mutta myös se kuuluu samaan sarjaan tuon muslimimiesten höpöjuttujen kanssa. Suomalaismiehet ovat vain tuhatneljäsataa vuotta edellä muslimeja kehityksessä, joten ehkäpä jo tuhannen ja viiden sadan vuoden kuluttua islamistimaissakin aletaan miettimään kielen neutralisoimista, -- mutta nyt vielä muslimit uskovat, että joku voi olla harras muslimi vaikka varttijärkisenä:
- "Eihän puolijärkiselle miehellekään annettaisi ajokorttia, al-Hajari ihmetteli."

On se mahtava uskonto, kun siihen riittää aivoista vain pieni osa.

Olen joskus ennenkin kirjoittanut, että islamissa nainen ei voi olla muslimi, vaan nainen on muslimeille pelkkä näytekappale, miten hieno uskonto islam on, kun naiselle on sälytetty islamin fenotyyppinä esiintyminen.
Miestenhän ei tarvitseva näyttää muslimeilta, koska kaikissa uskonnoissa uskonnon fenotyyppi on kaadettu täysin naaraiden kannettavaksi aivan samalla periaatteella kuin missä tahansa eläinlaumassakin, koska uskonnollisuus on ylevillä käsitteillä jatkettua urostelua.
 Onneksi Suomi on pääsemäisillään eroon toisesta aavikkouskonnosta, joka myös sai miesten aivot kutistumaan vuosisadoiksi. Paha juttu on vain se, että nyt suomalaismiehistä hyvin suuri osa uskoo, että muuan toinen aavikkouskonto on juuri heitä varten.
Blogi, 11.6. 2016: Suvaitsevat miehet pilaavat kaiken

PS. Jos nyt joku suvakki pillittää, että nuo tuollaiset imaamit ovat yksittäistapauksia, niin huomautan, että miksi sitten islamin uskovaiset eivät lainkaan ärähdä niille -- ja käyttäkää siitä omasta nupistanne ainakin vähän yli vartin verran, niin löydätte miljoonittain netistä vastaavia höpöjuttuja.

Ei kommentteja: