maanantai 18. syyskuuta 2017

Myanmar peruutti rohingyojen islamisaation

Miksi poliitikot eivät kysy, miksi Myanmarissa ei tykätä muslimeista?
The Guardian, 22.5. 2017: Rohingya militants massacred Hindus in Myanmar, says Amnesty.

Olen tässä miettinyt, pohtinut ja tutkinut netistä kriittisesti tätä  Kakksois-Aasian kriisiä. Tulin siihen tulokseen, että poliitikot ja media asiantuntijoineen täysin tahallaan maalaavat aina toisen osapuolen täydellisen pahaksi, jotta he voisivat myrkyttää koko maailman kivikautisilla perinteillä.
Tälläkin hetkellä poliitikot puhuvat pehmeitä Lähi-Idän muslimeista, jotta he voisivat levittäytyä oikeuksineen minne tahansa maapallolla:
Kun poliitikot vaativat muslimeille oikeuksia, niin he eivät suinkaan vaadi heille kansalaisoikeuksia, vaan oikeutta harjoittaa omaa ekspansiivista uskontoaan. Poliitikot ovat itse asettaneet rauhanuskonnon kaikkien lakien yläpuolelle, sillä muutoinhan heidän olisi typerää ylipäätään puhua vain yhden uskonnon olevan rauhanuskonto vailla vertaa.
The Diplomat, 5.3. 2016: The Truth About Myanmar’s Rohingya Issue"It is much more complex than is often portrayed by some."
Poliittisen korrektiuden nimissä poliitikot eivät halua tietää kriisien taustoista, koska muutoin poliitikot joutuisivat itse punnitsemaan totuutta, joka merkitsisi sitä, ettei esimerkiksi Myanmarin Rakhinen osavaltion muslimit voisi saada säälipisteitä siitä, että he tahallaan ärsyttävät buddhalaisia, jotta saisivat kansanvälisen "yhteisön" tuomitsemaan Myanmarin hallituksen, joka merkitsisi sitä, että Myanmar pakotettaisiin antamaan muslimeille muslimien oikeudet, joka taasen merkitsisi sitä samaa, mitä muslimit kaikkialla tekevät uskontonsa nimissä. Syyria on malliesimerkki siitä, miten pihalla poliitikot ovat lähes kaikesta.
Bankok Post, 8.9. 2017: Myanmar's Rohingya issue handled poorly:
"In October last year, the global news cycle was fuelled by violence in the same northern Rakhine region when several hundred lightly armed Muslims attacked police posts in Maungdaw township on the Myanmar-Bangladesh...
Tämän kertainen kriisin huipennus alkoi siitä, kun Rakhinen osavaltion pohjoisosan väestön enemmistö alkoi sortamaan vähemmistönä olevia buddhalaisia juuri niillä muslimien oikeuksilla, eli muslimit raiskasivat ja tappoivat ja polttivat buddhalaisia ja heidän kotejaan, jonka seurauksena Myanmarin laillinen hallitus teki sitä mitä varten valtio ylipäätään on olemassa, eli alkoi turvaamaan oman valtionsa valtiosääntöä. Mutta.
Rauhanuskontoon näppäinsä työntäneet eivät halua edes ajatella, että muslimit saattaisivat itsekin olla syyllisiä tämän päivän kurjuuteensa, vaan poliittinen korrektius vaatii heitä suvaitsevaisuuden tähden tuomitsemaan ainoastaan niitä, jotka vastustavat muslimien terroria, jolla muslimit pyrkivät maailman valloitukseen.

Rohingya-muslimit ovat jo saaneet Lähi-Idän ja Pakistanin imaameilta oppia, miten käydä sotaa, josta saa säälipisteitä. Myanmarissa käydään jihadia, jonka ylin tarkoitus on muuttaa Myanmar islamistiseksi valtioksi. Mutta Myanmarin buddalaiset eivät halua, että nopeasti sikiävät muslimit tulisivat heidän maassaan enemmistöksi. Myanmarissa on muitakin totuuksia kuin ainoastaan poliittisesti korrektien ulkomaiden poliitikkojen yksipuolinen totuus.
Ennänneksi; Rohingyat eivät ole etninen kansanosa!

Pamela Celler, 17.9. 2017: Pakistan is fueling jihad in Myanmar.
Oinomaos, 19.5. 2015: YLE: rohingyat sitä, rohingyat tätä.
Facebook: Stop islamization of India.
HS, 14.12. 2017: Selvitys: Yhdysvallat ja Saudi-Arabia aseistivat Syyrian kapinallisia, mutta aseet päätyivät toistuvasti Isisin käsiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rohingat ovat Burman paskastiinalaiset ja Buddhalaisista yritetään maalata mädättäjien toimesta alueen uutta Israelia joka yhyhyyhyyhyy on paha ja muslimit niitä ääääääääärihyviä.Kuvottavaa mädätystä joka vain korostaa sitä tosiasiaa että Suomessa on vain valheellinen mädättäjämedia ja vaihtoehtomedioita.Mitään perusteluita mädättäjämedian seuraamiselle ei ole sillä vitsinäkin se on jo liian kulunut,vanha ja todellakin mädäntynyt.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitoksia kommentista, Ano.

VÄKIVALTA EI MITENKÄÄN LIITY BUDDHISMIIN!
Tässä Myanmarin asiassa hämmästyttää se tosiasia, että kaikki ne, jotka syyttävät Myanmaria etnisestä puhdistuksesta, eivät millään tavoin ota huomioon sitä, että Myanmar on buddhistinen valtio -- mutta sen sijaan kaikki, jotka uskovat kyseessä olevan etnisen puhdistuksen, vetovat asiassa islamin uskontoon; Vain toinen osapuoli on poliittisesti korrekteille syvästi uskonnollinen, joka siten se ei ole voinut tehdä mitään väärää ansaitakseen exoduksensa, kun taasen myanmarilaiset ovat uskovaisia vain nimeltään, mutta eivät sydämestään.

Suvakkien mukaan islamilainen valtio ei voi tehdä etnistä puhdistusta, koska suvakit väittäjät joka kerta, kun jotain on tehty islamin nimissä, ettei se liity millään tavalla islamiin, maailman kaikkeuden ainoaan rauhanuskontoon.

Ikään kuin buddhalaiset olisivat täysin vailla uskonnollista kokemusta omista vähintään yhtä hyvistä kirjoituksista, mitä muslimeilla on; Buddahalaiset ovat harjoittaneet uskontoaan lähes tuhat vuotta kauemmin, ja buddhalaisuus on ollut aina tunnettu siitä, ettei se kannusta sotimaan. Mutta kaikki tuo buddhalaisuus on näköjään täysin mitätöntä, kun halutaan puolustaa vain yhtä uskontoa rauhanuskontona.

Kuten sanoin blogitekstissä, niin kaikki rauhanuskonnon puolustajat ovat työntäneet kätensä syvälle paskaan, ja he eivät uskalla vetää sitä pois, koska he joutuisivat pesemään paskansa.
Rauhanuskontoon lujasti uskovat kärsivät tukholmasyndroomasta; heidän on pakko puolustella muslimeja, tekevät he mitä tahansa, eikä muslimi voi koskaan tehdä mitään väärää, koska suvakit julistavat, ettei jihadismi, sharialaki eikä koraani kuulu islamiin.