torstai 7. syyskuuta 2017

Puhuvatko Ne Rauhanuskonnosta?

"Hallinto-oikeus palauttaa turvapaikkahakemuksen Maahanmuuttovirastolle, jos turvapaikan hakemiseen on tullut uusi peruste. Forssell sanoo, että yli 70 prosentissa näistä hakemuksista uusi peruste on kristinuskoon kääntyminen."
YLE, 7.9. 2017: Turvapaikanhakijat kääntyvät kristityiksi yleensä vasta kielteisen päätöksen jälkeen – "Voi olla viimeinen oljenkorsi".
IS, 9.9. 2017: Suomen vankiloissa juhlittu terrori-iskuja - muslimitaustaisia vankeja epäillään uskonnollisista pahoinpitelyistä.
KSML, 4.5. 2017: Turvapaikanhakijatilanne näkyy – irakilaiset rynnistivät ulkomaalaisvankien kärkisijoille.
Blogi, 1.10. 2017: Kun valtamediasta tuli islam-kriittinen.

Uskovatko sellaiset islamin olevan oikeasti rauhanuskonto, jos muslimit katsovat kristinuskonnon olevan parempi uskonto, ja jopa suojaavan heitä palautukselta?

Mitä järkeä on ylipäätään käännyttää rauhanuskonnon uskovaisia mihinkään muuhun uskontoon?

Pelkästään se todistaa islamin olevan jotain muuta kuin rauhanuskonto, jos papit, (jotka muissa yhteyksissä julistavat islamin olevan rauhanuskonto,) haluavat käännyttää muslimit kristityiksi!

Yllä olevassa linkissä jopa YLE:n toimittaja kyselee, mikä kohtalo kristinuskontoon kääntyviä odottaisi muslimimaissa, ikään kuin toimittajalla olisi jo tietoa siitä, mitä koraani sanoo käännynnäisistä. Ja sitten se pappi, joka kirkkain silmin väittää, ettei tässä ole muusta kyse kuin kristinuskonon paremmuudersta, mutta kehtaa tunnustaa, että kyllähän käännynnäisellä on huonompi kotalo muslimimaissa.

Täytyy kyllä julkisesti todeta, ettei toimittajilla, suvakeilla ja kristityillä ole juurikaan kokemusta järjen käytöstä. Loogisuus on heitetty roskikseen siellä, missä hierotaan uskovien välisiä lehmänkauppoja,

Autuaita ovat omia juttujaan puhuvat.
PS. Kyllä minäkään hartaana uskonoppineena en antaisi armoa sellaisille, jotka halveksivat rauhanuskontoa luopumalla siitä ja kääntymällä jonkin muun uskonnon uskovaksi. Ylipäätään kristityt ovat erittäin alhaisia, jos he yrittävät käännyttää ihmisiä kristityiksi.
Enkä voi muuta kuin pitää sellaisia julkisen viran haltijoita erittäin typerinä, jotka ensin julistavat islamin olevan rauhanuskonto, mutta sitten antavat siitä luopuneille turvapaikan siksi, että muutoin luopioita kohtaisi jokin ikävä juttu.
Ihminen osoittaisi viisautta, kun ei kutsuisi mitään ismiä tai oppia millään ylistävällä käsitteellä.
Blogi, 20.11. 2017: Rauhanuskonnon julistaminen demokratian vastaista.

Ei kommentteja: