torstai 13. joulukuuta 2018

Valtio ostaa koraaneja terroristeille

IL, 1.11. 2016: Miehelle syyte Koraanin polttamisesta Etelä-Pohjanmaalla.
 - Kun muslimi tekee rikoksen, niin silloin hän on henkinen koraanin polttaja.
Se on moraalitonta tuomita koraanin polttaja, jos raamatun polttajia vain silitellään ja hartaille muslimeille annetaan lisäoppia siitä, miten olla vieläkin hartaampi muslimi:
YLE, 13.11. 2015: Vankiloihin toivotaan lisää imaamien vierailuja.

Kun valtio hankkii koraaneja vangituille terroristeille, niin se on kiistaton todiste siitä, että poliitikot ja julkisen viran haltijat pitävät islamia rikollisena järjestönä. Koraanin antaminen muslimiterroristille tarkoittaa juuri sitä, että valtio tunnustaa terroristin olevan aito muslimi, jolloin puhe siitä, että terroristin teot eivät millään tavalla liity islamiin, ovat vain valhetta.
The Brussels Journal, 27.2. 2006: Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship.

Uskovainen voi tehdä rikoksia vain ja ainoastaan siksi, että hän on lukenut pyhästä kirjastaan miten ihminen voi olla aito uskovainen. Kaikki ne teot, joista koraaniin uskovaiset terroristit ovat vangittuina, löytyvät koraanista. Kun kristitty polttaa vaikkapa aborttiklinikan, niin jostain kumman syystä silloin tuomarit näkevät sen teon johtuvan uskonnosta, mutta kristittyjen uskonto ei olekaan rauhanuskonto, koska se on länsimaalaisten imperialistinen uskonto, ja länsimaalaisuus itsessään on jo havaittu rikokseksi kehitysmaalaisia ja heteronormatiivisia kohtaan.
Joku voi tietysti viilailla pilkkua, ettei koraanista löydy kiväärillä tappamista, mutta vääräuskoisten ja luopiouskovaisten tappaminen sieltä löytyy, ja tuomarit ovat epäpäteviä, jos he eivät ota huomioon terroristin uskonnollista motiivia.
Tuomiovalta on jo tehnyt päätöksen, että rauhanuskonnon uskovainen ei voi tehdä mitään rikollista uskonnollisesti motivoituneena. Esimerkiksi Halla-ahon tuomion perustelut.
Paholaisen Asianajaja, 14.12. 2018: Kanada heitti allahinpilkkalakinsa roskiin.

Valtio antaa rikoksen tehneelle uskovaiselle rikollisjärjestön ohjekirjan, miten ihminen voisi elää uskonnollisena rikollisena saamatta kuitenkaan koskaan tuomiota siitä, että kuuluu ideologiseen järjestöön, jonka pyhä kirja kehottaa olemaan paha väärinajattelijoita kohtaan, kun asiaa katsotaan väärinajattelijoiden, rauhanuskonnon uhrien puolelta.
Koraanin antaminen terroristille on samaa, jos moottoripyöräkerhon jäsenelle tarjottaisiin kerhon sääntökirja, kun hän istuu tuomiotaan jostain rikoksesta.
Valtion sensuuritoimisto voisi ainakin poistaa vankiloiden koraaneista "saatanalliset säkeet", ne kohdat, joissa oikeauskoisia kehotetaan tappamaan vääräuskoiset.

Ihminen ei koe tekevänsä mitään väärää, kun hän uskoo lujasti kirjasta lukemaansa totuuteen. Koska uskonnollisesti motivoituneet kokevat olevansa täysin viattomia tekoihinsa, niin silloin se on rikos koko ihmiskuntaa vastaan pitää uskonnollisia rikoksia tekeviä ihmisiä hyvään Jumalaan uskovaisina. Koska valtiovalta kuitenkin antaa terroristeille koraaneja, niin juuri siinä valtiovalta on tunnustanut terroristin uskonnollisen motiivin olevan täysin oikea ja laillinen, sillä valtiovalta on luvannut laeillaan suojella rauhanuskovaisia kaikelta, joka vähänkin saisi uskovaisissa aikaan kriittistä ajattelua uskontoaan kohtaan. Päin vastoin:

Rauhanuskovainen ei saa olla pettynyt uskontoonsa.
Valtiovalta tuomitsee jokaisen, jonka kuvitellaan jollakin tavoin aiheuttaneen uskovaiselle pahaa mieltä. Valtiovallan mielestä uskovaista pitää suojella negatiivisilta tunteilta, sillä lain mukaan uskonnollisen ihmisen pitää olla uskonnostaan hurmioitunut, eikä edes uskovaisille sallita kriittisyyttä omaa uskontoaan kohtaan, koska myös se rikkoisi uskonrauhan.

Uskonrauhanlaki ei salli uskovaisille rohkeutta omaan ajatteluun, vaan uskonrauhanlaki velvoittaa uskovaiset pelkäämään oikeiden uskovaisten kostoa. Laki uskonrauhasta vaatii ihmisiä olemaan pelkureita, sillä uskonrauhanlain säätäjät ja- puolustajat ovat itsekin pelkureita:
YLE, 11.5. 2017: Kareem voitti pelkonsa ja kertoo avoimesti hylänneensä islamin: “Kotimaassani ex-muslimit voivat joutua vankilaan”.

Islamilaisessa maailmassa kaikki islamin haarat ovat sodassa toisiaan vastaan, mutta edes se tosiasia ei ylety oikeusistuimiin saakka ja saisi tuomareissa aikaan kriittisyyttä uskonrauhalakia kohtaan.
Outoa, sillä poliitikot eivät noudata edes puoluerauhaa, vaan ovat julistaneet demokraattisen puolueen jo ennen vaaleja olevan kelvoton. Koska oikeat puolueet vähät välittävät demokratiasta, niin vähintä, mitä tuomiovalta voisi kansan hyväksi tehdä, olisi siinä, että poliitikoiden säätämät järjettömät lait ohitetaan, jotta oikeus ja kohtuus voisi vallita.

On kohtuutonta tuomita koraaninpolttajia, jos muslimit saavat teoillaan häpäistä ihmisyyttä ja valtio jopa ostaa koraaninsa kadottaneelle rauhauskovaisille koraaninpolttajien maksamilla veroilla aina vaan uudet koraanit. Tuskimpa Suomessa polteltaisiin koraaneja, jos muslimit noudattaisivat vain niitä lauseita, jotka eivät alista naisia eivätkä tuomitse vääräuskoisia, eli tässäkin tapauksessa koraanin polttaminen on vain seuraus, eikä se syy, joka saa muslimit vihaisiksi vääräuskoisia kohtaan.

Sellainen uskonto itsessään jo rikkoo uskonrauhan, jonka pyhissä kirjoituksissa esiintyy käsite "vääräuskoinen". Se on vain oikeus ja kohtuus, että maailmasta poltetaan kaikki ne kirjat, jotka opettavat toisinajattelijoiden olevan vääräuskoisia.

HU, 18.10. 2014: Sörkan vankilassa tarjotaan islamilaisille rukousmattoa.
VS, 18.10. 2014: Vankiloiden kansainvälistyminen tuo vankiloihin uskontojen kirjon.

kasbach, 13.12. 2018: Paperittomat vapaat radikaalit.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Mafia on opetus ihmiskunnalle, miten jokin ideologinen järjestö voidaan hyväksyä ja pyhittää:
Mafia on jo niin suuri ja armoton, että sen järjestön kuri on riittävän kovaa, jolla ihmiset alistetaan mafian sääntöihin.

Mafiasta voisi hyvin tulla uusi suuri uskonto, koska sillä on sama metodi kuin uskonnoilla, jolla ihmiset saadaan pitämään siitä; kosto ja pelottelu.

Brainleak kirjoitti...

Ihmistä ei voida ilman pelottelua ja kostoa saada uskomaan mihinkään armoon.
Armoon ja hyvyyteen "uskominen" vaatii aina kostoa, uhraamista ja armottomuutta.
Pelko ei koskaan voi saada ihmistä uskomaan todelliseen hyvään.

Kuten mafia vaatii ihmisiltä uhria (suojelurahaa) välttyäkseen kostolta, niin samoin mikä tahansa uskonto, puolue tai ideologia saa ihmisen pauloihinsa tismalleen samalla metodilla kuin mafia.

Puolueet pitävät puolueuskovaiset kurissa puoluekurilla ja puolueesta erottamisen pelottelulla , ja sitten nuo pelon vallassa olevan puolueuskovaiset julistavat, että uskovaiset eivät saa olla toisinajattelijoita, koska muutoin uskovaiselle kävisi samoin kuin poliitikolle, joka ei pysy ruodussa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-10539162

Auttaisikohan, jos pidätetyt kääntyisivät rauhaanuskoviksi rauhanuskonnon harjoittajiksi? Siis heidän omaa etuaan ajatellen.

Brainleak kirjoitti...

Mafian pitäisi harkita imaamien, rabbien ja piipojen palkkaamista johtajiksi, niin johan mafian julkisuuskuva paranisi Suomessakin erään tietyn ryhmän mielissä. Itse en näe mitään eroa tutti di capo tutilla ja paavilla.