sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Haluan valkoisia suomalaisia jatkossakin

Helsingin Sanomat, 25.12. 2018: Amerikkalaisessa pikkukaupungissa Spiegelin toimittaja todettiin huijariksi jo kauan sitten – ”Oikein olivat vain asiat, jotka lapsikin pystyy googlaamaan”.

Faktan tarkistamista hehkuttavat suvaitsevaiset ovat kaikkialla samanlaisia; He eivät siedä sitä, että joku on eri mieltä heidän kanssaan ja siksi he mustamaalaavat kaikkia omilla aivoillaan ajattelevia, jotta voisivat itsetyytyväisinä lukea omia valheitaan painetusta sanasta.
Onko juurikaan eroa Der Spiegelin (ex-)tähtitoimittajalla ja vaikkapa Helsingin Yliopiston kestävän kehityksen professorilla, Kristina Lindströmillä, joka on yliopiston suojissa suojassa faktantarkistajilta:
Ålands Nyheter, 29.11. 2018: HBL: Professor i hållbar utveckling vill se finländarna dö ut och inte föda fler barn.
Professori Kristina Linström: "Haluan nähdä suomalaisten kuolevan sukupuuttoon ja että toivon, heidät korvataan maahanmuuttajilla."
(Eikö tuo professori olekaan suomalainen, kun hän haluaisi katsella vierestä kaikkien suomalaisten kuolemaa - oman elämänsä aikana? Jos hän on suomalainen, niin miksi hän ei ensin lopeta itseään ja omaa sukuaan sukupuuttoon, vaan hän puhuu ikään kuin olisi jokin teloittaja, joka nauttii kehittyneen kansan sukupuutosta?)
Miten sellainen ihminen voi olla kestävän kehityksen professoritasoinen asiantuntija, joka toivoo niiden ihmisten häviävän maailmasta, joiden ansiota on sen tasoinen yhteiskunta, joka on mahdollistanut hänen professuurinsa ja kaikki ne rakenteet, jotka vielä antavat hänelle tilaa puhua läpiä päähänsä?

Sekö on kestävää kehitystä, että vähän sikiävät suomalaiset korvataan hyvin sikiävillä afrikkalaisilla, jotka eivät ole vieläkään saaneet omia yhteiskuntiaan edes säälliseen järjestykseen, vaikka afrikkalaisilla oli ollut jopa satatuhatta vuotta enemmän aikaa kehittää musiikkia, tiedettä ja teknologiaa ja ryhtyä orjuuttamaan eurooppalaisia?
Kestävän kehityksen professorin ajatusta seuraten, hän  joutuu kiroamaan impivaaralaiset suomalaiset alimpaan hemmettiin, kun he sikisivät niin hyvin silloin Impivaaran aikaan. Ilmankos suvaitsevaiset eivät halua palata Impivaaraan, koska siellä vain valkolaisilla oli suurperheitä, mutta nykyään se on kestävää kehitystä kun Suomen vähäväkinen suomalainen väki halutaan korvata 10-henkisillä mamuperheillä, joiden uskomuksetkin ovat täysin yhteensopivia suvaitsevaisten oppien kanssa.
Aika onnetonta ajattelua "oppineilta", jos ei haluta miettiä edes sitä vaihtoehtoa, mitä sitten, jos afrikkalaiset olisivat ensiksi keksineet ruudin, klosetin ja painovoiman? Ja tuon ajattelun puutteen tähden ei sitten haluta ajatella sitä vaihtoehtoa, mitä ihmiskunnalle tapahtuisi, jos maailmasta poistetaan länsimaalaisuus ja suomalaiset! Professionaaliset kirjanoppineet imaameineen ja shamaaneineen taitavat olla vieläkin tukkeina vuolaassa virrassa - täysin kykemättömiä ohjaamaan ihmiskuntaa turvalliseen ja sivistyneeseen huomiseen!
B, 18.9. 2018: Homo Cogitans-Pohtiva Ihminen.
Havukka-Ahon ajattelija osaa ajatella myös niitä ajatuksia, jotka eivät suoraan seuraa siitä, miltä asiat nyt näyttävät: IS, 30.12. 2018: Setä Arkadia: Kaivoskohu sen taas näytti: viisas, viisaampi – Ville Niinistö!

Pelkästään se, että ihminen luulee maailman toimivan lineeaarisesti todistaa tuollaisen oppineen ihmisen ajattelun olevan lapsellista. Ikään kuin suomalaisten määrä ei pysähtyisi  jollekin optimaaliselle tasolla, vaan jopa yliopistoissa opetetaan asioiden menevän aina suoraviivaisesti; että jos havaitaan avaruuden laajentuvan, niin se merkitsee, että kaikkeus on tullut olemattomasta pisteestä, ex nihilo;
että jos havaitaan suomalaisten olevan vähentymään päin, niin siitä seuraa, että suomalaiset kuolevat sukupuuttoon, ad nihilum, eikä asialle mahda mitään ja siksi on julistettava lopullisena totuutena, että sehän on vain hyvä juttu, kun kehittyneet kansat korvataan kehitysmaalaisilla yhden sukupolven kuluessa.

Der Spiegel on katsonut peiliinsä ja nähnyt erittäin ruman suvaitsevaisen naamansa:
Spiegel Online, 23.12. 2018: A Fantastic Town Fergus Falls in Minnesota is one of the places Claas Relotius spread untruths about.


Suoraviivaisuudesta vielä vähän asiaa:

Iltalehti, 30. 12. 2018: Ruotsalaiset rotututkijat ryöstivät suomalaisten hautoja: Karoliininen instituutti käsittelee viimein vaatimuksen kallojen palauttamiseksi.
Yksioikoiset ruotsalaiset taisivat itse asiassa itse keksiä rodunjalostuksen ja sen, miten ruotsalaiset näkivät olevansa kaikessa parempia kuin matalaotsaiset suomalaiset.
Kun Hitler sitten ryhtyi iljettäviin toimiin ruotsalaisten ajatustehtaiden paskojen takia, niin sen tultua lopulta ilmi ja yleisen paheksunnan kohteeksi, niin ruotsalaiset päättelivät, että he ovat parempia kuin muut, kun he tuhoavat oman maansa ja vaihtavat ruotsalaiset muslimeihin.

Jälleen kerran mitään kaareutuvuutta ei ollut ruotsalaisten ajattelussa havaittavissa, vaan heti suoraan tekemään itsemurha, kun heidän aivopaskansa ruotsalaisten paremmuudesta johtikin historian pahimpiin kuuluvaan kansanmurhaan ja siksi ruotsalaiset nauttivat suuresti, kun he tappavat itse itseänsä ja nirhaavat sitä yhteiskuntaa rikki, josta heidän  pitäisi olla ylpeä.

Sama itseinhoon perustuva itsetuhoisuus on kaikille suvaitsevaisille tyypillistä suoran toiminnan käytöstä. Kuten ruotsalaisista huomataan, niin erityisen tyhmää suvaitsevaisuutta on juurikin ruotsia äidinkielenään puhuvilla: Ilta-Sanomat, 16.3. 2016: Nyt se on tutkittu: Suomea äidinkielenään puhuvilla korkeampi älykkyysosamäärä kuin suomenruotsalaisilla.

Myös Suomessa havaitaan, miten juuri ruotsinrakastajat mielellään haluavat tuhota kaiken suomalaisuuden ja vaativat suomalaisten tuhoamista vaihtamalla suomalaiset kehitysmaalaisiin. Jostain syystä suvaitsevaiset eivät tajua toimivansa kuin natsit, jotka halusivat parantaa rotuaan tuhoamalla parempiaan.
Mitään eroa natseihin ei ole niillä suvaitsevaisilla, jotka puhuvat suomalaisten hävittämisestä ja heidän korvaamisestaan jollakin paremmalla rotuaineksella.
Juuri tuohon tuo kestävän kehityksen professorikin tähtää ylistämällä sitä, että suomalaiset ovat suorassa alamäessä kohden lopullista häviämistään. Ei toki Länsi-junaa saa yrittää pysäyttää ajamasta mereeen, koska siinä voisi lähteä jopa professuuri alta, jos argumentoisi niitä vastaan, jotka toivovat länsimaalaisuuden tuhoutumista.

Mitä sitten tapahtuisi, jos suvaitsevaiset todellakin onnistuisivat tuottamaan tänne miljoonia kehitysmaalaisia? Mitä niille siirtolaisille täällä tapahtuisi, jos Suomesta häviäisi se kansa, jonka työn arvolla heitä on pidetty hengissä? Tuskinpa professoritkaan ovat valmiita pudottamaan palkkaansa tai elintasoaan kestävälle tasolle, puhumattakaan, että he ideoisivat sellaisen talouden, joka toimisi ilman rahaa, sillä rahatalous ei koskaan voi toimia ilman rikkaita, varallisuuden kerääntymistä harvoille.


Kuten Hitler uskoi olevansa oikeassa halutessaan tappaa maailman älykkäin rotu sukupuuttoon, niin samalla tavalla myös suvaitsevaiset haluavat tuhota maailmasta kaikki ne, jotka ovat heitä parempia. Suomessakin jopa korkeakoulut ovat omaksuneet natsi-Saksalaisen tavan opettaa kansalle, miten kansasta pitää poistaa se aines,  joka ei usko virallista, kansattomuussosialistista, totuutta.

Valitettavasti asia on niin, että te suvaitsevaiset jouduttu lopulta väkipakolla viemään tuhoamisleirille ne loput suomalaiset, jotka eivät sovi teidän rotuoppiinne kehitysmaalaisten paremmuudesta.
Semminkin, koska jo sademetsien viimeiset heimot todistavat, että jopa muutaman sadan ihmisen lauma voi elää jopa tuhansia vuosia ilman, että sitä uhkaa se sukupuutto, jota te suvaitsevaiset toivotte nyt suomalaisille, koska te ette vielä ole sillä asteella, että vaatisitte meitä karjavaunuihin.
Eihän toki voida sallia sitä, että jossakin joku suomalainen sadan ihmisen heimo eläisi loputtomasti, ilman pelkoa sukupuutosta, joten se on hyvä asia, että jo nyt liberaaleissa yliopistoissa suvaisevaiset opettavat, miten hienoa se on, kun kaikki suomalaiset kuolevat jollakin tavoin sukupuuttoon, ja pian.

On siinä kestävän kehityksen professoreilla pähkinää purtavaksi, miten on mahdollista, ettei edes planeetan eristyneimmät heimot ole kuolemassa sukupuuttoon, kun niiden annetaan itse kehittyä omia aikojaan! Aika on rahaa, paitsi suvaitsevaisille, joilla ei ole aikaa antaa kansojen kehittyä omia aikojaan sille tasolle, mikä vaaditaan, että ne voisivat teknisesti ja taloudellisesti tasavertaisina solmia liiton muiden vastaavien kansojen kanssa. Mutta tuo olisikin sitä kestävää kehitystä, joka on täysin vierasta kaikille suvaitsevaisille ja heidän yli-imaameilleen, joiden lähitulevaisuuden tähtäimenä on tuhota Länsi.
B, 22.11. 2018: Primitiiviset kansat suojelun kohteina.

B, 29.12. 2018: USA:ssa on tehty faktan tarkistusta.

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Express.co.uk, Sharia law recognised by UK High Court for first time in LANDMARK ruling

Osoittaa muuten oikeasti sen, minkä tasoista opetusta humanistit ja muut suvaitsevaiset haluavat julistaa, kun he toivovat suomalaisten kuolemaa ja suomalaisten tilalle islaminuskoisia.

Siinähän ei tarvitse edes pohtia erilaisia tulevaisuusskenaarioita, sillä tuollaisen kestävän kehityksen professorin tarvitsee lukea vain koraani, niin se on sillä selvä, millainen tulevaisuus Suomessa asuvilla on 30 vuoden kuluttua. Siinä on todellakin kestävää kehitystä kymmeniksi tuhansiksi vuosiksi eteen päin, sillä valituksen aika tuskin tulee islamistisiin maihin seuraavaan sataantuhanteen vuoteen.

Mutta ilmeisesti kestävän kehityksen professoreille sopii erinomaisesti se, että Suomeen tulee samanlainen muuttumattomuuden tila, jonka hedelmiä on tässä saatu nauttia jo 1600 vuotta.