keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Akseli ja Eelo Isohiisi kuolivat turhaan

 Evoluutio tekee kaiken oikein. Ihminen on evoluutio mätäpaise. Ihminen haluaa tappaa kaiken sen, jonka hän luulee olevan itseään parempi, kun taasen evoluutio antaa heikkojen kuolla, jotta elävillä olisi kaikki entistä paremmin.

Otetaan esimerkkinä vaikka Akseli ja Eelo Isohiisi. Sen parempia ihmisiä Suomesta ei ole löytynyt tähänkään päivään asti, mutta niin vain ihmiset tahallaan ja harkitusti tappoivat Suomen kirkkaimmin loistavat tähdet.

Evoluutio ei koskaan voisi olla niin julma ja suoranainen typerys, mitä ihminen näyttää olevan kuin luonnostaan. Ihmisen typeryys on seurausta siitä, että ihminen haaveiluihin paneutuneena omasta paremmuudesta johtuen himoitsee järjestelmällisesti tappaa tuhansien sukupolvien ajan ihmislajin kaikkein parhaimmat yksilöt. Ihminen alkoi tappamaan lajinsa parhaimpia yksilöitä jo satoja tuhansia vuosia sitten. Miettikää sitä, jos ihminen olisi kunnioittanut viisaita ja kekseliäitä ja omintakeisa yksilöitään, miten korkella kehityksessä ihmiskunta nyt olisi yhdessä muun elämän kanssa? 

Mutta, Vielä vain ihmislaji haluaa vaientaa ja tuhota kaikki ne ihmiset, joilla olisi jotain uutta annettavaa. Tänäkin päivänä miljoonat ihmiset elävät työtätekevien ihmisten selkänahasta vain sitä varten, että he yrittävät löytää syitä tuhota kansastaan kaikki itselliset ihmiset. Suomen poliitikkojen ei pitäisi ylpeillä sillä, että täällä toisiajattelijoita ei sentään laiteta tekaistujen syytösten kerta vankeuteen, kun joka ikinen poliitikko kirkuu, miten kansasta pitää tuhota väärinajattelijat, tai ainakin sensuroida heidän sanojaan.

Akseli ja Eelo Isohiisi

Ihmislajin tulevaisuus on vallan hirvittävä. Ihmiselle ei riitä, että se kaiken helvetillisten ideologioiden saastuttamana haluaa vaientaa kaiken toisinajattelun, vaan sen lisäksi ihminen haluaa, että luonto ei vain saisi millään tavoin parantaa ihmislajia esimerkiksi viirustaudeille, joiden korkein tavoite on vain pudistaa lajista heikoimmat ja jättää jäljelle juuri se osa, jonka hedelmää ovat kaikki nykyisin elävät. 

Jos nimittäin esihistoriassa olisi ollut vallalla nykyihmisen sääliväisýys heikkoja kohtaan, niin mitään nykyihmistä ei olisi koskaan syntynytkään. Sääli on sairautta sanan korkeimmassa merkityksessä, koska ihmislaji on kehittynyt eläimestä ihmislajiksi vain silloin ja siinä, kun luonto meissä ei ole tuntenut mitään sääliä. Nykyihmisen sääli ei kuulu luontoon, joten säälin vaikutuksesta nykyihminen tulee lopulta menettämään oikeutuksensa elämään.

Vai uskooko joku, että tällä planeetalla voisi elää sata miljardia ihmisiä vieritysten kasvomaskit päässään ilman, että luonto ei pystyisi keksimään keinoa rajoittaa yhden lajin populaatiota siedettävälle tasolle,

Ihminen ei keksinyt ihmislajia, eikä ihmislajista koskaan olisi kehittynyt ihmistä minkään opin tai ideologian puitteissa. Ei ole sellaista inhimillistä ajatusta, jolla ihmislaji voisi säilyä olemassaolossa. Joka ikinen ihmisen luoma uskonto ja ideologia johtaisi vääjäämättä ihmislajin täydelliseen tuhoon. 

Ihmislajin on säilyttänyt olemassaolossa vain luonnon säälimättömyys, joka on ollut pakottava voima ihmisen asenteen muutokseen, Juuri näinä päivinä luonto pakottaa säälittä ihmisen omaksumaan uuden asenteen todellisuutta kohtaan, eikä ihminen voi säilyä, jos hän haluaa elää kuin siat pellossa.

Ei kommentteja: