keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Rokotus on hullujen hommaa

 IS, 17.2, 2021, Pääkirjoitus: Suomen rokotusjärjestys ei toimi – olisiko sittenkin järkevää rokottaa bussikuskit ennen maatalousyrittäjiä?

Lienee turhaa kerrata, että kerroin jo viime syksynä, mikä olisi ollut tähdellisin tapa rokottaa ; ensin kaikki ne, jotka levittävät tautia, kuten nuo vitun ruohon purijat ja muut kakarat.

Tästä on tullut viime päivinä lukemattomia juttuja, miten tutkijat kautta maailman ovat tulleet siihen samaan johtotulemaan, että parhain hyöty rokotteeista voidaan saada vain siten. että ensin rokotetaan kaikki typerykset, kuten vihreät inisijät ja muut baarikärpästen pureman saaneet.

Minun lienee enää tässä vaiheessa turha viitata yhteenkään aiempaan kirjoitukseeni, koska tiedän, etten  ole puhunut paskaa silloinkaan. Senkus vitun oikeamieliset nielette paskaa, tai sitten kooklaatte ja nielette lisää paskaa.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jos eläisimme aikaa ennen rokotteita, niin silloin tietysti evoluutio korjaisi suurimman sadon ja jättäisi henkiin vain kaikkein kelvollisimmat. Eli sellaiset lisääntymiskykyiset, jotka eivät hillu missään sekopää porukoissa. Antaa palaa, koronaviirus. Toivon sinulle pitkää ja diversiteettistä ikää, josta myös kaikki rajattomuutta rakastavat tykkäävät

Brainleak kirjoitti...

Tässä vaiheessa en tahdo jättää ketään siihen luuloon, että kannattaisin ihmisen ponnisteluja estää täysin luonnollinen toiminta, kuten viiruksien elämä. Viirukset ovat olennainen osa evoluutiota, ja tuntisin itseni typeryksesksi, jos olisin iloinen siitm, että ihminen voittaa luonnon.

Mitä ihmiselle jää, jos hän voittaa luonnon? Vain miljoonittain kehitysvammaisia, joita rikkaat eivät ole olleet halukkaita hoitamaan tähänkään mennessä. Antaa ajan kulua ja rokotteiden tehota, niin maailmassa 10 miljardia sairasta ja ja tuhat triljonääriä.

Brainleak kirjoitti...

Viirukset ovat luonnon keino kompensoida luolakarhut. Ihminen voitti helposti suuret pedoiksi luulemansa elävät olennot, mutta kun vastassa on kaikkein pienimmät oliot, joita ihminen ei pysty edes määrittelemään eläviksi, niin juuri siinä tulee esille luonnon äärimmäinen nerokkuus;

joku roti ja viimeinen raja on siinä, minkä luonto itse asettaa. Vain typerykset luulevat, että ihminen voisi täyttää maapallon metrin paksuisena kerroksena. Hallelujaa, Korona. Antaa palaa.

Anonyymi kirjoitti...

Rokote ei toimi.Aivan paska.Ai todisteet???No nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista mielisairaalloisesti uliseva maanpetoksellinen huorasika maria ohisalo ei ole ollut julkisuudessa pillu märkänä vaatimassa että sitä jaetaan ensimmäisenä ISIS-loisille ja neekereille.