keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Astra Zenecan rokotetta vain lapsille

 HS, 3.2. 2021: Belgia antaa Astra Zenecan rokotetta vain alle 55-vuotiaille aikuisille. Suomi ei halua tieteellisyyttä suomalaisille!

THL ja Suomen hallitus pitää brittejä koekaaniineina!

 THL tiedottaa, että se antaa mieluummin Britannian testata rokotetta ennen kuin suostuu itse antamaan rokotetta niille, jotka sitä oikeasti tarvitsisivat tässä ja nyt. Koko vuosi on puhuttu, miten korona ei ole mikään flunssaa kummallisempi tauti nuorille, niin nyt, kun vihdoin ollaan saatu rokotteita, niin Suomi etunenässä päättää, ettei lääketehtaan testirokotukset olekaan luotettavia, joten THL päätti, että pitää ensin katsoa Euroopan Mustan Lampaan tuloksia rokotteista ennen kuin niitä voidaan antaa niille, joille siitä olisi suurin hyöty.

On melko ilmeistä, että julkisen puolen työntekijöistä lähes kaikki pitivät Britanniaa typeränä, kun se halusi omilleen. Nyt kun se Britannian omilleen jääminen tarkoittaa sitä, että sen ei tarvitse kuunnella EU:n diktaattoreita, niin Suomen "asiantuntijat" ovat yhtä äkkiä sitä mieltä, että Britanniassa tehdään ainakin se oikein, että siellä rokotetaan kaikki ikäluokat. Ihmettelen, miten suurta voi olla ihmisen typeryys, että hän alkaa uskomaan britteihin vain viikko pari sen jälkeen, kun kaikki rajattomuuksiin uskovat pitivät brittejä täysinä typeryksinä.

Kuulostaa siltä, että Suomen niin sanotut asiantuntijat haluavat vain poimia rusinoita pullasta.

Mikä estäisi Suomea rokottamasta ikään katsomatta Astra Zenecan rokotteella kaikkia -- ja kuukauden kuluttua Suomen tieteen tekijät saisivat itse tieteellisesti selville, onko kuolleisuus SUOMESSA vähentynyt koronaan sairastuneiden kohdalla? Suvakit ovat jo parikymmentä vuotta sölköttäneet, miten suomalaiset ovat sisäsiittoisia. On aika epätieteellistä odottaa, että geneettisesti täysin terveiden brittien rokottaminen osoittaisi kyseisen rokotteen tehon suomnalaisille.

Suomi saisi siitä mainetta tieteellisyyyttä vaalivana maana, että se itse suorittaisi vaadittavan tieteellisen testin, mutta mitä vitun tieteellisyyttä siinä on, että Suomi pitää brittejä koekaniineina ennen kuin kallistuu omien kansalaisten terveyden puolelle.

Taitaa vain typeryys ja EU uskovaisuus olla syynä siihen, miksi Suomi päätti, että rokotetta saa antaa vain niille, joille tauti ei muutenkaan olisi kovin paha juttu. Ensin EU hyväksyy rokotteen sellaisenaan, mutta sitten kieltää sen yli 65 vuotiailta, koska se rokote luulon mukaan antaa vain 70 prosentin suojan kornaa vastaan 66 vuotiaille, mutta peräti 71 prosentin suojan yli 64 vuotiaille, eli 65 vuotta täyttäneille. THL ja poliitikot pelleivät prosentin kymmenyksillä.


Iltalehti, 3.2. 2021: Astra Zenecan rokote voi ehkäistä oireiden lisäksi myös koronaviruksen tarttumista.

Ei kommentteja: