keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Oikeus ratkaiskoon pakolliset koronatoimet

 Minne on kadonnut idea vallan kolmijaosta.

Ennenkin julkisen viran haltijat ovat kotelleet lakeja alkamalla tekemään sellaista, josta joku vetää herneen nenäänsä ja asia viedään oikeuteen, jolloin lopulta korkein oikeus on tehnyt ratkaisun, mikä on lain oikea tulkinta.

Aluehallintoviraomaiset voisivat aivan hyvin sulkea rajat, laittaa rajoille  pakkotestaukset ja jos pääministeri sitten ei asiaa hyväksy, niin hän voisi valittaa siitä muualle kuin nettiin, eli sellaiselle taholle, jolla on yhtä suuri valta sanoa kyllä käy kuin Marinille on sanoa ei käy.

Ei tää nyt oikein ole perustuslaillista, että oikeudelle ei edes anneta mahdollisuutta olla eri mieltä Sanna Marinin kanssa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

sen koronarokotteen pakkotestaamisen voi kieltää OMAKANTA palvelussa ja potilastiedot piilottaa terveydenhuollolta, katso videolta lisää:

https://tokentube.net/v/1767545645/Piilotin-Potilastietoni-ja-Kielsin-Virallisesti-Koronatestauksen-ja-Koronarokotteen-Antamisen

Tule keskustelemaan meidän kanssa suomi discordiin Koronan poliittisesta tarkoitusperästä, tuhota koko yhteiskuntajärjestys.
Meillä on kattava verkosto tietolähteitä jokapäivä siitä missä tässä koronahullutuksessa ollaan menossa suomessa ja Ulkomailla, meitä aktiivisia on tällä pelikanavaksi naamioidulla piilotetulla keskusteluryhmällä noin 60 ihmistä

Tässä kutsu: https://discord.gg/wYYsqfK