maanantai 22. helmikuuta 2021

Suomen rokotussrategia ei ole tieteellinen

 Nykyinen rokotusjärjestys ei perustu tieteeseen millään tavalla. 

IS, 22.2. 2021: Suomen rokotusstrategia perustuu tällä hetkellä lääketieteelliseen riskiarvioon.

Tämä nykyinen rokotejärjestys perustuu pelkästään tunteisiin, kuten pelkoon ja typerien äänestäjien miellyttämiseen.

Tavallaan on ymmärettävää, miksi jopa lääketieteen edustajat ovat kyvyttömiä ajattelemaan loogisesti poliittisesti korrektien poliitikoiden jatkuvan aivopesun alla. Poliitikot eivät kykene millään tavoin syyllistämään syyllisiä, josta seuraa se, että jopa tieteen edustajat alkavat puhumaan pehmoisia, kuten tässä koronatapauksessa pitämään seurauksista kärsiviä suurempana riskinä kuin niitä, jotka luovat nuo seuraukset.

Nykyisessä rokotejärjestyksessä pidetään tärkeimpänä riskikriteeerinä jo sairastuneita, kun poikkitieteellinen lähestymistapa ottaisi huomioon muitakin seikkoja, kuten sen, mikä kansanryhmä levittää sitä tautia.

Tiede sanoo, että kun ensin rokotetaan taudin levittäjät, niin silloin ne, jotka sairastuisivat pahiten tautiin, olisivat myös enemmän turvassa. En usko, että lukija pystyy tieteelliseen ajatteluun, jos hän pitää omissa oloissaan eläviä vanhuksia suurempana riskiryhmänä kuin kaduilla hilluvia nuoria.

Taudin poistaminen mahdollisimman nopeasti ei voi onnistua, jos taudin levittäjiä ei laiteta kuriin ja nuhteeeseen. On mitä ilmeisintä, että poliitikot eivät halua pääastä eroon pandemiasta,  koska he vähät välittävät eristää taudin levittäjiä ja sen sijaan poliitikot ja heidän typerät mukatieteelliset perseennuolijat ovat huolissaan vain uhreista TOISTAN UHREISTA, joita tuottavat tautien levittäjät, etupäässä ne, joiden aivojen kehittymättömyys on  jopa lääketieteellisesti todistettu.

Miten kummassa rokotusstrategia voi olla tietellinen, jos siinä ei ole huomoitu eri ikä ryhmien aivojen kypsyyttä? Sekö on tieteellistä. että vanhempia ihmisiä pidetään suurempana riskinä taudin levittämiseemn kuin vastuuttomia nuoria? Mikä olikaan idea ylipäätään rokottaa? Taudin lopettaminen nopeasti, vain sen pitäminen mahdollisimman pitkään suomalaisten kiusana?

Jos Suomessa olisi tieteellisen järjen hiventäkään, niin silloin kaikki alle 56 vuotiaat laitetaan karanteeniin kukaudeksi. On idioottimaista pitää niitä riskiryhminä, jotka tieteenkin mukaan omaavat iyhmuiskunnan kehittyneuimmät aivot! TIEDETTÄ: Ihminen, joka ei suostu pitämään kasvomaskia, omaa yhtä kehittymättömät aivot kuin ihminen, joka keskiajalla heittää omat jätteensä kadulla uskoen. ettei musta surma johdu siitä.

Otan toisen esimerkin. Jos vaikka elettäisiin keskiaikaa, niin se ei auttaisi mitään, jos mentäisiin vanhuksien asuntoihin pyyhkimään perseitä, koska tauti tulee kaduille heitetyistä jätteistä, joita heittävät eniten nuoret ja voimansa tunnossa olevat uhoilijat.

Tieteellisen näkökulman pitäisi aina ottaa huomioon myös psykologia ja erityisesti nuoret, joidet aivot eivät pysty käsittelemään sosiaalisia kysymyksiä, kuten syyllisyyttä.

Lopputulemana esitetään, että nykyiset päättäjät ja asiantuntijat ovat kelvottomia päättämään asioista, koska he eivät pysty tai halua syyllistää pandemiasta ketään muuta kuin vanhuksia.

KOSKA, jos päättäjät ja niin sanotun lääketieteen asiantuntijat näkisivät pandemian pääsyyllisiksi nuoret, niin silloin tietysti kriteerit rokotusjärjestykseen olisivat vallan toiset. Tieteellinen asiantuntija(ryhmä) painottaisi ensisijassa psykologiaa ja nuorten aivojen kehittymättämyyttä. Nyt tuo tieteelliseksi sanottu kriteria vähät välittää levittäjistä pitäessään korkeimpana riskiryhmänä niitä, jotka ovat typerän nuorison välinpitämättömyyden kohteena.

OLET SYYLLINEN!

Olet syyllinen siihen, että omalla typerällä toiminnallasi olet levittänyt viirusta, josta johtuen juuri sinä olet syyllinen pandemiaan! Juuri sinä kuulut pahimpaan mahdolliseen riskiryhmään, eli typeryksiin!

On hirvittävää, miten nykyiset naristiset päättäjät sekä politiikan että lääketieteen puolella uskovat, että ikääntyminen lisää ihmisen typeryyttä ja vastuuttomuutta. Että kun poliitikot ja HUS-pomot puhuvat riskiryhmistä, niin heidän on täysin mahdotonta ajatella, että juuri he itse kuuluvat maailmaan idioottisempaan riskiryhmään, eli typeryksiin.

Nyt perkele, antakaa se piikki äkkiä niille, joiden aivojen kehitys on pahasti keskeneräistä. Tämä ensinnä ja yhtä aikaa edellisen toimen kanssa, laittakaa Suomen rajat välittömästi kiinni vuoteen 2024 saakka.

Ensimmäisen asteen riskiryhmiä ovat nuoret, koska juuri he levittävät tautia. On idioottimaista puhua siitä riskiryhmänä, joka vain vastaan ottaa  nuorilta viirusta. Jopa lapsikin ymmärtäisi tämän ja siksi en pidäkään lapsia riskiryhmänä, jollei aikuisten typeryys ole heitä saastuttanut.

6 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kuten ajattelin tuolla naamakirjankin puolella, niin en ilmaisisi tällaisia ajatuksia, jos nuoret olisivat jonkun toisen pandemian ensimmäinen riskiryhmä. Itse asiassa, silloin voisin ajatella, että kyseessä olisi pelkkää evoluutiota.
Mutta se, että vanhukset ovat riskiryhmä ei ole evoluutiota, koska vanhukset ovat hoitaneet nuoret jo maailmaan.

Olenkin taipuvainen ajattelemaan, että luonto tuottaa tappavia tauteja tasapuolisesti sekä ikääntyneille että nuorille, josta seuraa se hassu ajatus, että mitä huolettomammin nuoriso nyt suhtautuu pandemiaan sitä varmemmin evoluutio voi karsia ihmiskunnan sukupuusta siihen kasvaneet elinkelvottomat rönsyt.

Brainleak kirjoitti...

Kun sää siivoat ensin omat paskasi, niin silloin jopa isukkisi on turvassa. Onko nykyaikana niin, että syy-seuraus suhteita ei enää opeteta edes lääketieteellisessä?

Ilmeisesti kausaalisuus oli meidän menneiden sukupolvien ykkösjuttu.
Nykyaikana jopa poliitikoiden virallistamien lääkäreiden ei tarvitse millään tavoin ottaa huomioon kausaalaisuutta, syy-seuraussuhdetta.

KUMPI OLI ENSIN? KUOLLEET VANHUKSET VAIKO UHOILEVAT KAKARAT.
Edellistä lausetta ei todellakaan tarvitse ottaa huomioon, kun pandemian syytä ei millään tavoin tarvitse jäljittää, vain vain kauhistella, miten kummassa pandemia osuukin juuri siihen poliittiseen kohteeseen, jotta kakarapoliitikoiden ei tarvitse katsoa peiliin.

Brainleak kirjoitti...

Ehdotan, että nuorisoa käsiteltäisiin samoin kuin valistuksen ajan jätteitä, eli kun jätteistä päästään eroon, niin silloin kaikki tauditkin poistuvat.

Nimittäin on oikeasti niin, että nuoriso käyttäytyy nykyisin samoin kuin keskiajan jätteet.

Poliittisesti korrektit poliitikoiden nysät eivät vaan edes uskalla ajatella kausaalisuutta, josta seuraa se, että poliitikot haluavat käskyttää ihmisiä vain seuraamuksien käsittelyyn, jonka takia me nähdään, että tiedemiehetkin uskovat seurauksien (vanhusten) eristämisen olevan tieteellisempi vaihtoehto kuin nuorison eristäminen.

Syyt ovat poliitikoille kauhistuksioen kauhistus.

Brainleak kirjoitti...

Jos vain nuoriso olisi laitettu eristyksiin,
niin nyt korona olisi Suomesta jo tukahdutettu.

Brainleak kirjoitti...

Vitsi on siinä, että suurin osa nykynuorista on samoja saatanan herkkäuskoisia, joista 60 luvulla seurasi kommunismin nousu.
Meidän kylän porukka vain naureskeli saatanan kommunusteille, ja vielä makeammin, kun se suuri saatana meni itse konkkaan.
Nykynuoriso ei eroa milliäkään minkään muun ajan nuorisosta. Kuten meidänkin aikana, niin kommunismiin uskovaisuuden pystyi helposti väistämään siten, että ajatteli asioista itse.

Ymmärrän toki, että myös tänäkin päivänä on muutamia nuoria, jotka oudoksuvat samoin tuntien kuin minäkin aikoinani, että mikä hitto kaikkia vaivaa, jotka vain hokevat median otsikoita.
En voi kehoittaa ketään itsenäiseen ajatteluun, koska en ole vielä itsekään selvittänyt, mitä se semmoinen ajattelu on.
Luulen, että kyseessä voi olla jonkinlainen geneettinen jarru. Jos nimittäin meitä oikeinajattelijoita olisi liikaa, niin silloin heikommat astiat eivät voisi kokea sitä, että myös ovat olleet mukana sivilisaation kehittämisessä. Ilmeisesti kommunismi ja vihervasemmisto on niin tiukkaan koodattu genomiin, että siksi juuri ihmiskunta ei voi kehittyä kovinkaan pitkälle.

Anonyymi kirjoitti...

Tule keskustelemaan meidän kanssa suomi discordiin Koronan poliittisesta tarkoitusperästä, tuhota koko yhteiskuntajärjestys.
Meillä on kattava verkosto tietolähteitä jokapäivä siitä missä tässä koronahullutuksessa ollaan menossa suomessa ja Ulkomailla, meitä aktiivisia on tällä pelikanavaksi naamioidulla piilotetulla keskusteluryhmällä noin 60 ihmistä

Tässä kutsu: https://discord.gg/wYYsqfK