tiistai 25. heinäkuuta 2023

Ihan oma porukkansa

Onko ihan totta, että tästä lähtien muut puolueet eivät enää halua perussuomalaisista uusia äänestäjiään. Voi tätä ilon päivää, kun kaikki muut puolueet haluavat uskotella, että viidesosa suomalaisista on täten ikuisesti ihan oma porukkansa, eikä yksikään puolue voi enää lirkutella heitä puolelleen, koska muutoinhan voisi paljastua se ikävä totuus, että muut puolueet eivät lainkaan pysty ajattelemaan.

Valtamedia on lähellä sitä tilannetta, että heidän juttuihinsa uskovat päättelevät ihan oikein, että kun 20 prosenttia suomalaisista on ihan porukkansa, josta ei siis voi tulla muiden puolueiden äänestäjiä, niin miksi valtamedia ei ottaisi sitä viimeistä askeltaan ja kehottaisi lukijoitaan tekemään sen lopullisen ratkaisun.

Ei vaan voi ymmärtää, mitä virkaa on esimerkiksi puoluegallupeilla, koska valtamedia on julistanut viidesosan suomalaisista ihan omaksi porukakseen.



3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Valtamedia on määritellyt perussuomalaiset omaksi roduksi, joka ei voi enää pariutua vasemmistolaisten kanssa. On erittäin hyvä juttu, että nyt vihdoin saatiin vasemmistolta tieteellinen peruste perustaa tuhoamisleirit, joilla Suomi puhdistetaan väärinajattelijoista.

Brainleak kirjoitti...

Vasemmistolainen ajattelu ei ole koskaan joutunut kohtaamaan syyllisyyttä kymmenien miljoonien ihmisten murhaamisesta, koska Neuvostoliitto luettiin voittajiin, jolloin neuvostoliittolaisilta ei edellytetty vähäisintäkään itsetutkiskelua. Päin vastoin.
Neuvostoliitto sai edelleen jatkaa kuvitelmaansa työläisten hallitsemasta maailmasta. Ja Suomessa työntekijöiden ammattiliitot tarrautuivat iilimadon tavoin imemään ideologiaansa neuvostokommunismista, koska siinähän ei voinut olla mitään tahraa, sillä kaikki kritiikki kommunismia kohtaan oli suoraista rienaamista.

Tänäkin päivänä vasemmistolaiset ovat samanlaisia ylimielisiä yli-ihmisiä, joita olivat aikoinaan natsit ja kommunistit. Vain vasemmistolainen voi omata ainoan oikean mielipiteen, joka tulee silloin tällöin räikeästi esille jopa valtamedian pääkirjoituksissa, kuten tänään, että vasemmiston mukaan viidesosa suomalaisista on ihan oma porukkansa, ollut jo varmaan aikojen alusta lähtien, koska muutoinhan vasemmisto voisi yrittää huoraamalla saada perussuomalaisista itselleen äänestäjiä, samalla tavoin, miten vasemmisto yrittää saada Afrikan näyttämään puhtaasti vasemmistolta, joka vaatii vain valtion jauhoja pystäkseen äänestämään kommunisteja.

Brainleak kirjoitti...

Jotain outoja keskustelun aihioita kaikkiviisaan vasemmiston taholta:
Suomelle olisi siunauksellista liittyä Neuvostoliittoon rauhanomaisin keino

Tarja Halosen Neuvostoliitto-kommentista täysi raivo – "Kiusallista"..."Anteeksi virolaiset"

IL: Näin Tarja Halonen torjui Suomen Nato-jäsenyyden vuonna 1995