perjantai 28. heinäkuuta 2023

Ministerin vala ja raamatun armollisuus

 Anteeksi pyynnön vaatimista ei opeteta raamatussa .

Anteeksipyynnön vaatiminen on osoitus kostonhalusta ja on itse asiassa kostamisesta, missä ensisijaisena tarkoituksena on toisen nöyryyttäminen. Jokainen pystyy tajuamaan, että pakotettu anteeksipyyyntö ei millään tavoin todista pyytäjän mielen muutoksesta, mutta sitä varmemmin se todistaa vaatijan olevan mielenlaadultaan ylimielinen, joka ei itse pysty antamaan anteeksi mitään, jollei joku sitä häneltä kiduttamalla vaadi.

Anteeksipyynnön vaatija on hyvinkin verrattavissa inkvisiittoriin, joka uhkailemalla ja kiduttamalla haluaa toiselta tunnustuksen. Vasemmisto on vielä valovuosien päässä sen ymmärtämisestä, että:

Vaatimalla vaadittu anteeksi pyyntö ei muuten päde oikeudessa, jos nyt joku poliitikko koskaan onkaan välittänyt vallan kolmijakoon perustuvasta valtiomuodosta.

Syytän jokaista poliitikkoa kiduttamisesta, joka vaatii keltä tahansa anteeksi pyyntöä. 

Ensinnäkin, on täysin idioottimaista vannoa ministerinvala käsi raamatulla, jos ei tiedä raamatun ylevimpiä totuuksia, kuten sitä, että Jeesus pyysi, että meillä olisi anteeksi antava mieli, joka pyhässä yksinkertaisuudessaan tarkoittaa vain sitä, että anteeksi antava mieli ei koskaan voisi vaatia toista nöyrtymään millään tavoin.

Jos ihmisellä ei ole anteeksi antavaa mieltä, niin silloin hän ei voi mitään muuta kuin toimia samoin, miten esimerkiksi Venäjän vankiloissa, Kiinassa tai USA:n Kuuban vankileireille pakotetaan uhri tunnustamaan vaadittu tulos, vaikka kiduttamalla.

On huomioitava, että esimerkiksi Suomen vasemmisto ÄrKooPeineen on jo ennalta valinnut sen tuloksen, joka heidän uhrinsa pitää tunnustaa. Mitään laadullista eroa ei ole anteeksiannon vaatijan ja inkvisiittorin välillä. Molemmat esittävät etukäteen, mitä uhrin on vastattava, eikä uhrille anneta mitään mahdollisuutta puolustautua.

Kuvitelkaa sellaista hallitusta, jonka ministereinä on kiduttajia ja kidutettuja. Uskooko joku, että joku A-M. Henriksson ei kokisi ylimielisyyttä, kohdatessaan persun, joka vasta uhkailemisen ja kiduttamisen jälkeen suostui sanomaan sanat, jotka hänen suuhunsa oli laitettu. Hyi hitto, miten idioottimaisia ovat kaikki ne, jotka laittavat sormensa raamatulle, mutta vähät välittävät anteeksiannon jumalallisesta sanomasta.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Kertokaa lapsille yhä uudestaan, että ministerit vannovat valansa kirjan kautta, jonka hyvät ohjeet ovat ministereille yhtä tyhjän kanssa. Esimerkiksi ministerit kehuvat itseään, kun he kaivelevat menneitä, ja Suomen kansaa uhkailemalla vaativat lähimmäisiltään tunnustusta, joka joka lopultakin on heille yhden tekevää, kunhan vaan saavat alistaa ja kiduttaa Suomen kansalaisia. Mainitkaa samalla, että uhkailua suorittavat ovat yleensä vasemmistolaisia, joilla on takanaan loistava tulevaisuus maailman työläishallitsijoina, joiden pöydästä puuttuu vain pettuleipä.