sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Suomen kaikki hallitukset ovat minun

Kirsi Piha: ”Tämä ei ole minun hallitukseni”. Demokratiassa vain idiootit voivat väittää, että valituksi tulleen tahon muodostama hallitus ei ole hänen hallituksensa. En itse ole ikinä kieltänyt yhtäkään hallituskoalitiota, ja odotan samaa joka ikiseltä suomalaiselta. Mitä vittua te ylipäätään täällä teette, jos teille ei kelpaa demokraattinen äänestystulos. Menkää nyt vitussa jo niihin maihin kukkoilemaan joille te olette jakaneet satoja miljardeja, koska tulos 1 plus miinus 100 nollaa. Jopa yksin suurvalta Venäjälle vassarit ovat jakaneet satoja miljoonia kehitysapuja.


3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Tuntisin oloni idiootiksi, jos demokratiassa väittäisin, että hallitus, jonka äänestämiseen olen ollut osaltani syyllinen, ei olisi minun hallitus. En vaan pysty ymmärtämään, millä ihmeen perusteella joku demokratian kieltäjä on koskaan voinut saada Suomessa julkisuutta ja jopa veronmaksajilta tullutta ansiotuloa. Odotan, että viisaat vasemmnistolaiset voisivat järjellään selittää, miksi Petteri Orpon demokraattinen hallitus ei ole heidän hallitus.

Tajuatteko, että nelisen vuotta sitten minulle ei tullut mielenkään kieltää silloista hallituspohjaa, joten pidän vain idiootteina niitä, jotka nyt luulevat tietävänsä, että ministerin valan vannoneet poliitikot eivät pystyisi ajattelemaan kansakunnan parasta, pois lukien tietysti Anna-Maija Henrikssonin, joka uskoo, että hänen pitää erikseen vaatia omalla valalla muita vannomnaan yli sen, mitä ministerin valassa on jo vannottu.

Brainleak kirjoitti...

Witun idiootit!

Brainleak kirjoitti...

Yhdenkään hallituksen ei tule päivittää yhtään mitään, koska ministereitä velvoittaa heidän ministerinvalansa. Vain idiootit luulevat, että ministeri voisi toimia ministerinä rikottuaan ministerin valaansa.