keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Western asylum seekers

HS: Etyj järkyttyi Unkarin uudesta medialaista: "Maanantaina hyväksytty laki antaa viranomaisille muun muassa valtuudet sakottaa jutuista, "jotka eivät ole poliittisesti tasapainossa"."

Mitäpä tollasesta nyt järkyttämään -- sen jälkeen, kun on lukenut Belgium: Final report of 'intercultural dialog' committee | Interkultturaalinen dialogi -komitean loppuraporttia:
- Kouluja palkittava siitä mitä enemmän niissä on henkilöstöä muista kulttuureista.
- Kolonialismi, maahanmuutto ja syrjintä tulee lisätä opetusohjelmaan. Opettajien tulee pyytää anteeksi Belgian kolonialistista menneisyyttä.
- Tärkeimmät vähemistökielet (arbia, turkki?) tulee lisätä koulujen opetusohjelmaan niin, että kaikilla oppilailla on mahdollisuus opetella niitä.
- Koulujärjestelmän tulee ottaa huomioon kaikkien uskontojen ja kulttuurien pyhäpäivät -paitsi kristittyjen
- Työpaikoilla käyttöön vähemmistökiintiöt.
- Kaikkien yritysten tilinpäätökseen yhteydessä tulee ilmoittaa yrityksen henkilöstön monimuotoisuus.
- Anonyymityönhaku yli 50 henkilön yrityksille.
- Kohtuullinen mukauttaminen pakolliseksi etnisissä tapauksissa. Toisin sanoen muslimeille mahdollisuudet rukousaikoihin yms.
- Koulunsa kesken lopettaneen tulee saada henkilökohtainen avustaja työmarkkinoille.
- Virkamiehillä tulee olla oikeus pitää uskontonsa mukaisia vaatteita.
- Rituaaliteurastukset ilman anestesiaa tulee sallia.
- Poliitikkojen tulee pyytää anteeksi Belgian menneisyyttä.
- Loukkaavat ja kolonialistiset tienimet tulee muuttaa.
- Poliisiautoihin ja poliisiasemille tulee asentaa kameroita, jotta voidaan valvoa poliisien rasististakäyttäytymistä.
- Tilavampaa sosiaalista asumista.

Islam in Europe: Brussels: A Muslim majority in 20 years?. Onneksi belgialaiset pääsevät lopullisesti eroon tuosta heitä kiusaavasta länsimaalaisuudesta kahdenkymmenen vuoden sisällä, kun muslimit äänestävät Belgiaan sharialain.

YLE: Kirkukin joulu peruttiin al-Qaidan uhkausten vuoksi

On se vaan mahtava juttu, miten me kuullaan kaikkialta uutisia kristittyjen ja länsimaalaisten sorrosta, joka johtuu siitä, että länsi on menettänyt moraalisuuteen kuuluvan voimankäytön oikeutuksen; mikään ryhmä ei voi säilyä moraalisena ilman voimaa ja tarvittavaa tahtoa sen voiman käyttämiseen. Lännen moraalinen rappio on selviö, koska länsimaalaiset ovat itse etunenässä kiivailemassa länsimaalaisuutta ja sen arvoja vastaan. Middle East Window: Assyrian International News Agency.

YLE,uutiset: Israelilaiskaupungin pormestari kielsi joulukuuset. Mikäs uutinen toi nyt on? Se olisi uutinen, jos juutalaiskaupunki olisi kieltänyt juutalaisuuden harjoittamisen.
Suomessa on vallalla suomalaisuuden kieltomeininki. Se olisi kv.uutinen, kun Suomessa kiellettäisiin islamilaisuuden harjoittaminen, joka vertautuisi vain sveitsiläisten asettamaan minareettikieltoon tai tuohon Nasaret Illitin joulukieltoon.
Kulttuuri ei voi säilyä, jos se ei aseta omalla alueellaan rajoja muille kulttuureille. Kulttuuri on tuhoon tuomittu, jos suvaitsee alueellaan muita kulttuureja.

Kulttuurin tulee suhtautua torjuvasti jokaisen sellaisen kulttuurin maahantunkeutumiseen, jonka tavat ja elämänarvot eivät ole kantaväestön tapojen ja arvojen mukaiset. Jokaisella kulttuurilla on ehdoton oikeus kehittyä sivistyneeksi kulttuuriksi omalla alueellaan, kestäköönsä se vaikka tuhansia vuosia.

Belgia ja Unkari ovat nyt astuneet kunnon harppauksen kohden natsismia, jota kohden USA on jo hyvän matkaa edennyt: Veterans Today: Sibel Edmonds: SOS in a Bottle: Raising the Political Asylum Quota for Americans. Länsimaalaisuus; ajattelun- ja mielipiteen vapaus on kohta kadonnut maailmasta, eikä silloin enää kukaan voi etsiä turvapaikkaa, missä voisi esittää mielipiteen vapautta.

Suomella olisi vielä hieman aikaa ottaa torjuntavoitto kaikkialle leviävästä natsismiakin pahemmasta taudista; islamista ja sen liehittelijöistä. Meidän tulee ottaa Suomeen kaikki valkoiset, jotka ovat vainottuja kotimaassaan mielipiteittensä ja kristinuskonnon tähden.
Asylum seeker Sibel Edmonds, I invite you to Finland.

Ei kommentteja: