torstai 24. maaliskuuta 2011

Pelotevaikutuksen katovuodet

Valtiovallan mukaan rikolliset eivät enää saa pelätä joutuvansa tavallisen kansalaisen itsepuolustuksen uhriksi, koska rikollinen ei voisi turvallisesti elää rikollisena, jos kansalaisilla olisi itsepuolustusoikeus.
Tavallisten kansalaisten pitää pelätä kaikkea ihmisten välistä kanssakäymistä, sillä koskaan ei tiedä, milloin valtio syyttää ihmistä rasismista, ikuisen Jumalan loukkaamisesta ja milloin rikollisen koskettamisesta.
Kohta valtio alkaa syyttää kansalaisia pahasta silmästä, ja siitä on enää lyhyt matka noitavainoihin: Suomalaisten ei enää tule katsoa lähimmäistään rehellisesti kasvoihin, koska sekin kaiketi loukkaisi rikollisia ja maahanmuuttajia.

Laissa olevat sanktiot ovat tehty pelotteeksi - mutta kenen?

Myös ihmisten välisessä kanssakäymisessä tulee olla pelotevaikutuksia --koska niissä on myös ystävyysvaikutukset! Jos esimerkiksi rikollisella ei ole mitään pelättävää muiden taholta, niin silloin rikolliset addiktoituvat rikolliseen mielenlaatuun yhä tiukemmin.

Ihmissuhteissa on ihmistä palkitsevia tilanteita; ystävällisyys toista ihmistä kohtaan palkitsee myös ystävällisyyttä osoittaneen ilolla ja mielihyvällä, eikä ainoastaan ystävyyden kohdetta.

Vihamielisyys toista kohtaan tulee olla myös palkitsevaa; jos ihminen ei saa vihamielisyydestään sille oikeutetusti kuuluvaa negatiivista palkintoa toiselta, niin silloin tietysti ihmisten välisissä suhteissa korostuu pelko ja epäillys ja epäluottamus.

Valtiovalta on syyllistynyt ihmisarvon vastaiseen toimintaan sanktioidessaan itsepuolustuksen, koska jos ihmiset eivät saa puolustaa itseään, silloin valtiovalta on asettanut rikollisten puolelle ihmisyyttä vastaan.: Iltalehti: TS: Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen: "Poliisin mukaan väkivallan käyttö ei ole sallittua edes tilanteissa, joissa pyrkii suojelemaan itseään tai perhettään."

Nykyisin poliitikoilla tuntuu olevan kilpailua siitä, kuka heistä lellii eniten rikollisia ja kuka heistä pystyy tuomitsemaan rikollisten vastustamisen kaikkein ankarimmin. Tähän trendiin kuuluu olennaisesti se, että rikollisten rangaistuksia pyritään aktiivisesti oikeudessakin alentamaan.
Tuollainen rikollisten paapominen on jo jättänyt yhteiskuntaan kauhistuttavat jäljet, mutta rikkaat eivät halua niitä nähdä, koska heillä on vielä rahaa palkata turvamiehiä omaksi turvakseen: Iltalehti: KSML: Yritysjohtajien palkat karkasivat käsistä

Suomi ei ole ollut sodan jälkeen enää yhteiskunta.

TIETOISKU:
Ruotsissa rikollisten, väärämielisten, arvottomien ja vääräuskoisten paapominen on mennyt jo niin pitkälle, että siellä valtio kustantaa vähäosaisten koteihin kassakaappeja: Hem & Hyra: Familjebostäder sätter in kassaskåp i lägenheter

Pian Suomessakin aletaan rakentaa lähiötaloihin turvahuoneita, jotta rikolliset eivät vaan millään tavoin loukkaantuisi edes mieleltään, kun he tunkeutuvat ihmisten koteihin... Siitä ei ole enää pitkälti siihen, että valtiovalta sakottaa jokaista, joka ei puukota itse itseään, jotta rikollisten ei enää tarvitsisi edes sitä itse tehdä, sillä nythän valtiovallan mukaan ihmisten tulee suosiolla luopua omaisuudestaan, jottei rikollisten tarvitse erikseen sitä vaatia.

Aamulehti 26.3. 2011: Puheenaihe: Ota oikeus omiin käsiin?

Päivittelyä:
Suomessa rikollisten hyysääminen on mennyt jo niin pitkälle, että laista poistetun muuntotuomion voi saada vain sata vuotiaat ikä-ihmiset. Rikollisilta muuntotuomio onkin jo onnistuneesti poistettu, koska turvatuilla asuinpaikoillaan loisivien poliitikoiden mielestä se on kivaa, kun rikollisia juoksentelee irrallaan tavallisten ihmisten kiusana:
Iltalehti 28.3. 2011: Vapaus koitti: "Suomen vanhin vanki, ex-tanssipaikkayrittäjä Helge Rönnholm, 89, kärsi kuuden päivän vankilatuomion maksamattomista 640 euron sakoista, jotka sai mennessään entisen yrityksensä pihamaalle."

Iltalehti 28.3. 2011: Koulukiusattua poikaansa puolustanut kirjailija:
"Tunnen jo voittaneeni"

Blogi: Casey Heynesin tapaus

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Njåh njåh, onneksi ihan kaikista lakipykälistä ei tarvitse välittää.
Yhteiskunta naurettavine pakkolakeineen on ylittänyt sen rajan jossa koko systeemi on muuttunut pelkäksi vitsiksi. Kuka ihan oikeasti haluaa tehda mitään lapsia tällaiseen paskaläpeen jossa ihminen on typistetty pelkäksi tuotantoeläimeksi jonka tehtävä on totella kuurosokeita johtajia. Itselläni ei ole lapsia enkä niitä aio tehdä, paitsi jos tulee jättivallankumous jonka jälkeen jäljelle jääneet tajuavat luoda ihmisille sopivan yhteiskunnan.

Ps. Jos tuo "hiipparin pahoinpitely" tapaus olisi osunut omalle kohdalle olisin toiminut samalla tavalla ja jättäisin tulevat sakot tahallaan maksamatta välittämättä seurauksista.