sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Uskonto-aivomato saa ihmisen zombieksi

On monia asioita, joita vielä en ymmärrä. En voi esimerkiksi ymmärtää, miksi viisaana itseään pitävät miehet eivät kerro ihmisille, että uskontojen kirjoitukset ovat pelkkää tunteellista höpinää. Itse asiassa he sen sijaan julistavat ne ihmiskunnan järjellisimmiksi kirjoiksi. Viisaana ja rikkaana itseään pitävät julistavat, että ihmisen uskomuksia ei saa kyseenalaistaa, koska se on niin ihkua kulttuuria. Nuo samat viisaat ihmiset ovat  jopa julistaneet uskontojen kritiikin rikolliseksi toiminnaksi ja säätäneet siitä rangaistuksia.

Mutta, heidän ainoa keino määritellä, minkälainen kritiikki tai sarkasmi olisi uskonnon pilkkaa, on heidän tunteidensa voimakkuus ja kriitikon pärstäkerroin. Viisaat miehet ovat niin viisaita, ettei heillä ole edes kykyä ymmärtää sitä, että uskonnot ovat itsessään ihmisyyden pilkkaamista ja jopa pahempaa:
Uskonnot ja ideologiat ovat kuin petoeläimiä. Kaikki uskonnot saalistavat samaa saalista, ja luonnosta me tiedämme, ettei samaan ekolokeroon mahdu kuin yksi ainoa laji. Ihminen on uskontojen saaliseläin. Se on se petoloinen, joka ottaa haltuunsa ihmismielen, ja saa ihmisen uhraamaan uhreja itselleen, oman päänsä sisällä olevalle loiselle, jottei ihminen huomaisi, että hän itse on uhri.
Jos ihminen lopettaisi päänsä sisällä olevalle pedolle uhraamisen, uskonto hänen sisällään kuolisi nälkään. Sellainen nälkäkuolema saisi ihmisen oirehtimaan, mutta se kestäisi vain niin kauan, kun hänen sisällään oleva peto käy kuolinkamppailuaan.

Elävä peto-Uskonto on kauhistuttava peto juuri siksi, että se saa ihmisen näkemään kaikkialla pelkkää syntiä, josta ihminen pelastuu vain uhrien avulla. Ja juuri tuo uhraaminen on sen aivoissa lymyilevän pedon ruokkimista. Uskonto-aivomato saa ihmisen tuntemaan itsensä syntiseksi, ja synnin tunnoissaan oleva ihminen uhraa eläimiä ja käyttäytyy julmasti naisia ja eläimiä kohtaan, koska se on sen aivomadon aiheuttama toimintaa, jolla uskonto-aivomato kontrolloi ihmistä voidakseen itse paksusti.
Me tiedämme luonnosta monta muutakin loispetoa, joka saa sen isäntäeläimen käyttäytymään pedon haluamalla tavalla. Loinen saa isäntäeläimen zombiksi, jota se voi kontrolloida haluamallaan tavalla, jotta loinen voisi jatkaa olemassaoloaan. Tässä toinen zombiejuttu: Tutkijat selvittivät miten virus tekee perhostoukasta zombien. Tässä yksi erikoisemmista loiseläimen tavoista kontrolloida useita eläimiä; Lampaan maksamato-the Lancet liver fluke
Tässä muuan selvitys: "Aivopesu" näyttää lois-uskontomaailmassa hyvältä taktiikalta
20.5. 2012, US-blogi: Uskonto on loismato aivoissa

Ei kuitenkaan riitä, että tuo hirmuinen ja helvetillinen peto nimeltä uskonto vaatii uhreja, se vaatii sen lisäksi niiden uhrien kärsimysten olevan aivan hirvittäviä. Juutalaiset ja muslimit joutuvat tappamaan erittäin julmasti fyysisen  ruokansa, jotta heidän sisällään melastava peto saisi sen fyysisen uhrin kärsimyksestä itselleen sapuskaa. Uskonto-peto saa miehet pitämään itseään ylivertaisina naisiin nähden, kuten huomataan pappeus-kysymyksistä, islamin tavasta alistaa naisia, juutalaisten tavasta erotella naiset,...

Jostain syystä uskonto-peto ei voi saada naisia niin julmaan otteeseen miten ne saavat miehet. On oletettavaa, että miesten suurempi tunteellisuus altistaa miehet herkemmin uskonto-petojen saaliiksi; Tunteellisina miehet eivät pysty olemaan niin varuillaan henkisen mailman pedoilta kuin mihin pystyvät vähemmän tunteikkaat naiset.
Voidaan myös spekuloida sillä, onko tuo parasiittinen uskonto-peto itsessään naaraspuolinen, jolloin se sen tähden etsiytyy mielellään maskuliisiin aivoihin; mitä maskuliinisempi aivosto sitä voimaakkaamin tuo petomainen aivomato nimeltä uskonto vaatii uhriaan uhraamaan ja alistamaan muita.
Näitä asioita voitaisiin paremmin tutkia, jos miehet saataisiin käsittämään se tosiasia, miten tunteellisia he ovat, jolloin he voisivat paremmin varoa kaikkia ideologisia petoja, jotka vaanivat erityisesti miehiä.
 Ideologiat kiehtovat miehiä, koska ne ovat feminiisiä. Olisihan se huono juttu miehisyydelle, jos uskonto olisi maskuliininen, koska silloin se merkitsisi sitä, että kaikki uskovaiset ovat homoja homostellessaan maskuliinisen ideologian kanssa.

Uskovaisuus on aivomadon aiheuttamaa käyttäytymistä. Uskovaisuustartunnan saanut ihminen -yleensä maskuliininen- alkaa aiheuttamaan ympäristöönsä kärsimystä, koska juuri kärsimys on se ruoka, josta uskonto-aivomato elää.

Päreitä: Thatcher-virus-infektiota aiheuttava konservatiivi-loinen on kapitalistisen yhteiskunnan bakulovirus

2 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Kyllä. Vittu että uskonnot ovatkin perseestä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus. Taikausko on maailman toiseksi suurin ongelma. On korkea aika alkaa tosissaan kitkemään kultteja pois.