keskiviikko 10. tammikuuta 2018

80 Centin Naiset Suomessa Vailla Oikeutta

Feministit ja vasemmistolaiset naiset ovat jo kymmeniä vuosia jankuttaneet, että naisen euro on pienempi kuin miehen euro. Jostain minulle tuntemattomasta syystä johtuen nuo naiset eivät kuitenkaan pysty haastamaan sellaisia yrityksiä oikeuteen, jotka maksavat miehille samasta työstä korkeampaa palkkaa kuin naisille.

Miksi syyttäjät eivät halua ottaa vastaan feministien esittämiä syytteitä yrityksiä vastaan siitä, kun yritykset eivät maksa samasta työstä samaa palkkaa?

Linkki: Onko Kilon poliisi pienempi kuin 80 centin nainen?

Kysynkin, että onko Suomessa enää mitään oikeutta, kun feministit ja naiset eivät voi esittää edes lehdissä todisteita siitä, miten he saavat samasta työstä vähemmän palkkaa kuin miehet?

Tiedetään, että valtamedia sensuroi maahanmuutokriittisiä, eikä lehdet julkaise kriittisiä kirjoituksia islamistakaan. Mutta se on todella rankkaa, kun valtamedia ei suostu julkaisemaan feministien kiistattomia todisteita siitä, miten naisia sorretaan palkoissa. Lehdet korkeintaan julkaisevat feministen hokemaa lorua, että feministien euro on 80 centtiä, mutta siihen se sitten jää.
Kaikki sortavat feministejä, tämä on todella ikävää.

Luulisi, että kaikki yritykset osallistuvat feministien sortamiseen, koska jos vain yksi tai kaksi yritystä ei maksaisi laillista palkkaa naisille, niin se ei millään tavalla näkyisi niissä tilastoissa, jotka feministien mukaan todistavat kiistattomasti, että feministit ovat vain 80 centin arvoisia.

B, 10.1. 2018: Laura Huhtasaari meikkiostoksilla.
B, 23.11. 2017: Laasasen ajattelu koplattu evoluutioon.
YLE, 15.11. 2016: Kolumni: Sama työ – mikä palkka?
ESS, 8.2. 2015: Tutkija: Naisen euro ON miehen euro
B, 5.3. 2014: Tasa-arvo saa naiset hysteerisiksi.

Ei kommentteja: