torstai 24. tammikuuta 2019

Feministien sadan vuoden uni jatkuu

Miten kauan suvaitsevaisilta ja muilta feministeiltä kestää herääminen?
IS, 24.1.2019: Ulla Appelsinin kommentti: Oulun tapahtumista alkoi keskustelu – mutta tämä aihe on tabu: "... tuntuu olevan yksi tabu, josta juuri kukaan ei uskalla sanoa mitään. Mitä tapahtuu naisille niissä kodeissa, joiden asukkaat tulevat naisten oikeuksia sortavista maista?"

No2need, 25.1. 2019: Norjalaisen toimittajan Islam-kirja myytiin hetkessä loppuun – niin Suomessa kuin Norjassakin.
Yrjöperskeles, 25.1. 2019: KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA C.
Kansalainen, 25.1. 2019: Ruotsalainen ihmisoikeusaktivisti pelkää shariapoliisien lisääntyvän.


YLE lähetti dokumenttia orjuudesta, ja kas kummaa, mikä uskonto se onkaan siellä hääräämässä.
YLE, 24.1. 2019: Orjuus nyt: Lähi-idän kotiorjat.

Tässä kerrottiin juuri uutinen New Yorkista, missä oli löydetty kaksi saudinaista Hudsonjoesta jeesusteipillä toisiinsa sivottuina. Olivat kuulemma ihan itse laskeutuneet kuolemaan, koska toinen vaihtoehto olisi ollut pakkopalautus islamilaiseen maahan.
YLE, 23.1. 2019: Saudisiskosten karu kohtalo selvisi – Rotana ja Taha Farea päätyivät itsemurhaan New Yorkissa torjuakseen palautuksen kotimaahansa.

Tokkiinsa. Kyllä te suvakit ja muut feministit voitte edelleen nimitellä yhtä tiettyä uskontoa rauhanuskonnoksi, mutta ilmoitan täten, että teidän juttunne eivät milloinkaan ole kuulostaneet totuudellisilta. Muuhun te ette pysty kuin tuhoamaan rehellisten ihmisten työpaikkoja ja koko elämiä tuolla saatanallisella vihapuheellanne. Varmaan vihapuhujille kaikki rehellinen puhe kuulostaa vihapuheelta.

Suomen valtiokin joutui ostamaan säkkipuvut ministereille, jotka ministerin on pakko pukea päälleen, jos haluaa mennä Suomen edustajana islamilaiseen maahan:
YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan.
Voin hyvin kuvitella, miten innokkaasti feministit laittaisivat säkin päälleen, että he eivät vaan loukkaisi muslimeita. Varmaan ministerit vielä käyttäisivät oikeaa hajuvettä (lähinnä kamelinkusta) kaapunsa alla, että he eivät vaan missään tapauksessa loukkaisi rauhanuskontoa.

Se Thaimaasta Kanadaan päässyt saudinainenkin oli vähällä joutua takaisin Saudi-Arabiaan ja kadota sinne, mutta onneksi viime vuoden lopulla kohistiin yhdestä toisesta saudiprinsessasta, jonka kohtalo alkoi hieman herätellä ihmisiä huomaamaan, ettei nyt perkele kaikkia arvoja voida myydä öljyn ja aseiden mukana.
YLE, 12.1. 2019: "Uusi hyvin rohkea kanadalainen" – Perheväkivaltaa paennut saudinainen saapui Kanadaan.
Feministithän olivat tuostakin asiasta täysin hiljaa, joka on hyvin ymmärrettävää, kun muistetaan vaikka Neuvostoliiton romahdus, niin kommunistit eivät senkään jälkeen osanneet sanoa juuta eikä jaata kommunismista.

Verkko Uutiset, 12.5. 2014: Saudi-Arabian vangitut prinsessat vetoavat henkensä edestä: Meitä näännytetään nälkään.

B, 9.12. 2012: Maassa Iranin tavalla.
B, 8.5. 2013: Ministerien Huntupakko ja Huntukielto.
B, 20.8. 2017: Rauhannationalismi vastaan Rauhanuskonto.
B, 17.8. 2018: YLE-toimittajat ovat medialukutaidottomia.

Ei kommentteja: