sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Maassa Iranin tavalla

Koraanin mukaan naisen (kuten Jenni Haukion), aasin tai koiran kulkeminen kivenheiton päästä rukoilijasta, saastuttaa ja keskeyttää tämän rukouksen. Myös tällasta sieltä löytyy: Suura 4:43, ja Suura 5:6:
"Naiset ovat epäpuhtaita. Jos mies koskettaa naista ennenkuin hän rukoilee hänestä tulee epäpuhdas."
Tosielämää: Sikolätti, 20.5. 2013: Kieltäytyi kättelemästä – tienasi 30.000 kruunua:
"Harjoittelija selitti, että uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi hän ei voi kätellä naisia ilman, että hän joutuu peseytymään kättelyn jälkeen.
“Tämä tapaus on hyvin järkyttävä. On aivan järjetöntä, että miehelle, joka kieltäytyy kättelemästä naisia, maksetaan vahingonkorvauksia ja nainen, joka on joutunut loukkaavan erityiskohtelun uhriksi, saa työnantajaltaan kirjallisen varoituksen. Tämä on loukkaus niin tasa-arvoa kuin ruotsalaisia arvoja kohtaan”, puheenjohtaja Jimmie Åkesson muotoili.
"

Iranin suurlähettiläs toimii ja käyttäytyy Suomessa iranilaisittain. Presidentti Sauli Niinistön antaman luvan tähden hänen ei esimerkiksi tarvitse täällä noudattaa täkäläista liikennelakia, vaan saa ajella vapaasti iranilaisittain. Myös sellainen pieni seikka kuin kätteleminen häneltä ei onnistu, koska hänen kotimassaan ei kätellä sitä Jenni Haukion puolta kansasta, joka on muslimeille olemukseltaan likaista.
IS, 7.12.2012: Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Jenni Haukiota Linnan juhlissa
Kerran Muhammed meni rukoilemaan. Ohittaessaan matkallaan naisia, hän sanoi: "Voi, naiset! Antakaa almuja, sillä olen nähnyt, että suurin osa Helvetin tuleen joutuneista ovat naisia!" Naiset kysyivät: "Miksi on niin, oi Allahin sanansaattaja?" Hän vastasi: "Te kiroatte usein ja ette ole kiitollisia miehillenne. En ole nähnyt ketään, joka olisi teitä vajavaisempi uskonnon harjoittamisessa. Te voitte johtaa harhaan varovaisimmankin ja järkevimmän miehen." Naiset kysyivät: "Mikä meidän älyssämme ja uskonnossamme on vajavaista?" Muhammed vastasi: "Eikö kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta?" Naiset vastasivat tämän olevan totta. Hän sanoi: "Tämä on älynne vajavaisuutta. Eikö ole myös totta, että naiset eivät voi kuukautistensa aikana rukoilla tai paastota?" Naiset myönsivät tämänkin olevan totta. "Se on uskonnon harjoittamisenne vajavaisuus", hän vastasi.
Taitaa olla niin, että muslimit tietoisesti valikoivat, miten he voisivat kaikkein pahiten halveksia muita kansoja ja niiden tapakulttuuria. Sillä onhan se vähän typerää esittää, että "minä täällä elelen iranilaisena", mutta ei perkele uskalla edes ajaa maansa tapojen mukaisesti:
Ulkoasianministeriö, Matkustustiedotteet, 27.11.2012, Iran: matkustustiedote

Liikenne
Liikennekulttuuri on Iranissa suomalaisesta näkökulmasta kuritonta. Liikennesääntöjä ei noudateta ja liikenteessä pätee vahvimman oikeus. Teiden kunto on joillakin osuuksilla hyvin heikko. Pahat ruuhkat ovat yleisiä suurkaupungeissa. Liikenteestä johtuva ilman saastuminen on etenkin Teheranissa huomattavaa.
Edellinen valikoiva tapakulttuuri näkyy erityisen hyvin maailman kaikista nuorista, jotka yleensä tekevät kaiken sen, minkä aikuisetkin, mutta korostetusti ja vailla estoja. Niinpä esimerkiksi musliminuorilla ei ole estoja kosketella vieraiden kulttuurien naisia hieman kaikkialta -- paitsi kädestä.

Fakta: Maahanmuuttajat ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa.
Fakta: Maahanmuuttajat eivät kättele naisia.

Kuten huomataan, niin maahanmuuttajien kulttuuriin kuuluu hyvin outo juttu; nimittäin heille pyhää on vain naisen käsi, johon ei saa koskea, kaikki muu naisissa on maahanmuuttajille hekumoitavaa.

On siis irvokasta  kirjoittaa, miten Iranin suurlähettiläs pysyy uskollisena maansa tavoille kieltäytyessään kättelemästä täällä ihmisiä, mutta samaan aikaan pyrkii noudattamaan vaikka tämän maan tieliikennelakeja, vaikka lakien noudattaminen Iranissa ei ole maan tapa.

Oli muuten presidentti Sauli Niinistöltä perustuslakirikos ohittaa tuollainen naisia halventava käytös ilman minkäänlaista kommenttia. Presidentti siis hyväksyy sen, että naiset ovat Suomessa eriarvoisia ja vähemmän arvokkaita. Itse kieltäydyn kättelemästä ulkomaalaisten näköisiä, koska heidän otsastaan en pysty näkemään, kuka heistä on muslimi tai joku muu. Niinpä käsittelen kaikkia ulkomaalaisia samalla tavalla.

Joku lukija tietysti vetää itse täysin vapaasta tahdostaan herneinä nenuunsa, mutta kysyä sopii, kumpi on loogisempi; ihminen, joka kieltäytyy kättelemästä kaikkia maahanmuuttajia, vai ihminen, joka kieltäytyy kättelemästä puolta ihmiskunnasta. Siis: Maahanmuuttajien kättelemättömyys johtuu maahanmuttajien ihmisiä halveksivista tavoista, jotka presidentin mukaan ovat täysin ok.


Jenni Haukion silmät, ovatko ne miesten mielestä kauniit? Jos ovat, niin kehotan, ettei Presidentti Sauli Niinistö vaan tee mitään valtiovierailua Saudeihin tai Iraniin: Kauniit silmät kielletään Saudi-Arabiassa. Tai mikäs minä olen sitä esittämään; senkus menköön sinne hölmöilemään ja esittämään muille miehille, miten ihanaa on, kun nainen on alistetussa asemassa, kuten hän teki vast'ikään Presidentin linnassa salliessaan jonkun muslimin esittävän naiset alistettuina.

Melko varma olen siitä, että Sauli Niinistö oli hyvin otettu, kun peräti Iranin yksi korkeimmista muslimeista esitti, miten alhaisia ja saastaisia naiset ovat.

Suura 4:43, ja Suura 5:6:
"Naiset ovat epäpuhtaita. Jos mies koskettaa naista ennenkuin hän rukoilee hänestä tulee epäpuhdas."
Edellisestä huomataan, ettei Iranin suurlähettiläs ollut rukoillut, koska hänellä ei ollut Allahin lupaa koskettaa Jenni Haukioon. Rukoilemattomuus oli tahallista, koska herra tiesi vallan hyvin, mihin tilaisuuteen oli mennyt.

Tässä on erään naisen mielipide suvaitsevaisten korkeasti ihannoimasta rauhanuskonnosta: Ruotsalainen nainen Iranista. No eihän moraalilla ole ennenkään ollut pääsyä herrojen ja muiden rikkaiden hoveihin.

UPDATE;
Sikolätti, 13.1. 2013: “Väärä mies väärässä paikassa”:
"Vuodesta 2010 lähtien maltillista kokoomusta edustava Abdirisak Waberi on istunut Ruotsin valtiopäivillä. Hän on yksi 349:stä, joiden pitäisi edustaa Ruotsin kansaa. Ruotsin tv:n dokumentissä Waberi on sanonut muun muassa, että “islamista on olemassa yksi tulkinta”. Käsittämätön katsontakanta, jonka jakavat vain ääri-islamilaiset.

Waberin ainoaan islamin tulkintaan kuuluu, että mies ei saa tarttua naista kädestä, he eivät saa tanssia keskenään ja mies on ehdoton perheen pää. Samassa dokumentissa hän kertoi haluavansa asua teokratiassa, missä pätevät muslimien lait. Kun edellämainittuihin lisätään vielä Ottar lehden haastattelu, missä Waberi sanoo, että miehellä voi olla neljä aviovaimoa, Abdirisak Waberin törkeimmät lausunnot on listattu."

Blogi, 9.5. 2013: Naisministerien huntupakko

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä ansiokasta tuoda esiin tällainen typerä ja erittäin vastenmielinen uskonnollispohjainen käytös, mutta mielestäni suurlähettilään toiminta ei, toisin kuin annat ymmärtää, ole ensinkään iranilaista. Irania nykyään orjuuttava hallinto on luonteeltaan islamilainen, arabitaustaisten ajatollahien hallitsema ja iranilaista kulttuuria ja perintöä vihaava tyrannia. Hyvin suuri osa iranilaisista vihaa islamia syvästi ja toivoo maansa vapautuvan tästä arabialaisesta kuoleman kultista. Suurlähettiläs ei millään mielekkäällä tavalla edusta Irania, vaan Iranin yli tuhatvuotista vihollista, islamilaista miehittäjää. Hänen käytöksensä ei ollut iranilaista vaan islamilais-arabialaista. Mullahit eivät elä Iranissa maan tavalla, vaan Arabian islamilaisella tavalla, jota pakottavat muutkin noudattamaan. Iranilais-zarathustralainen perinne tukee naisten yhdenvertaista asemaa eikä todellinen iranilainen voisi suurlähettilään ja mullahien käytöstä hyväksyä.

Brainleak kirjoitti...

Itse kritisoin eritoten Sauli Niinistöä, joka ei tunne islamilaista kulttuuria. Ei sellaista voi kunnioittaa tahi halveksia, jota ei tunne.

Toisaalta. Jos Niinistö tuntisi, miten muslimit halveksivat naisia, niin silloin hänen olisi pitänyt ilmaista se olla kättelemättä sitä suurlähettilästä ja jopa heittää hänet kokonaan ulos... Nyt näytti siltä, että Niinistö nautti siitä, että hän sai kätellä ihmistä, joka halveksii naisia.

Mitä tulee iranin menneisyyteen, niin eikös monet iranilaiset kaipaa takaisin sitä loistokasta historiaa, joka oli ennen muslimien aikaa. Näin olen saanut kuulla. Eihän muslimit ole millään tavalla saaneet aikaan sitä hienoa kulttuuriperintöä, joka Iranilla on.

Odotan, että ihmiset alkavat käyttäytyä ihmisiksi, joka merkitsee myös sitä, että epäihmisiksi käyttäytyvät heitetään yksinkertaisesti ulos

Anonyymi kirjoitti...

Tunnen pari Iranilaista maahanmuuttajaa , jotka ovat asuneet Suomessa jo noin vuoden ja ovat todella kohteliaita, eikä kättelyssä ainakaan ole mitään ongelmaa. Itseasiassa yllätyin kun tapasin heidät ensimmäisen kerran ja he kättelivät kohteliaasti ja sanoivat omat nimensä. Minusta voisi tuoda myös niitä hyviä puolia Iranista esille, eikä vain niitä huonoja. Joistakin maahanmuuttajista kyllä huomaa, että ovat kiinni vahvasti kulttuurissaan, mutta suurin osa käyttäytyy todella hyvin ja heidän kanssaan voi olla ihan rennosti. Ja minkä omalle kulttuurilleen välttämättä voi, kun ei edes tiedä miten kuuluisi käyttäytyä kunnolla, mutta halusin tässä vain muistuttaa, että kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia. Olen siis nainen ja halusin tuoda oman mielipiteeni esille.