lauantai 14. marraskuuta 2015

Jeesuksen miekka-Terroristit rauhanuskovina

Joshua ben Joseph (Jeesus; maan matonen, suom.huom.):
"Miksi sanot minua hyväksi? Ainoastaan Jumala on hyvä, ei kukaan muu."

Vaatimattomuuden filosofiaa (alkuperäinen ajatus löytyy täältä tällä päivämäärällä)

Maailmanhistoria on kertomusta hyvien ihmisten hirmuteoista. Ihminen ylentää itsensä uskomalla johonkin hyvään adjektiiviin, kuten rauhaan, rakkauteen, suvaitsevaisuuteen, rikkauteen, allahiin, hyvään ihmiseen,...

Suomi nousi maailman parhaaksi maaksi melankolialla ja niiden ihmisten työllä, jotka Jeesuksen tavoin kielsivät ihmisen hyvyyden, ja sen sijaan impivaaralaiset julistivat olevansa maanmatosia ja rustasivat melankolisia sävelmiä.
Maanmatoset eivät ole maailmanvalloittajia, eivätkä melankooliset ihmiset levitä oikeata oppiaan.

Kiistämättömästi Jeesus ei koskaan itse korottanut itseään, vaan hän -Jeesus- tunsi itsensä maanmatoseksi ja juuri siksi hänen uskonsa on korkein kaikista. Muhammedia ei voi mitenkään verrata Jeesukseen, kuten suvaitsevaista ei voi verrata populistiin:

Jeesus sanoi, ettei hän ole rauhanuskovainen; Jeesus toi miekan maailmaan, koska hän ei ollut hyvä ihminen. Mutta Jeesus ei koskaan käyttänyt miekkaansa, kuten teki Muhammed, joka julisti olevansa hyvä ihminen.

Jeesuksen uskonto ei ollut rauhanuskonto, kuten suvaitsevaisevat aivan oikein sen ovat todenneet ja siksi juuri suvaitsevaiset rakastavat islamia, koska muslimit julistavat rauhanuskontoa miekalla, sillä vain suvaitsevaisten hyvyys ja rauha on samaa kuin muslimeilla:
US-blogi, 25.7. 2011: Jeesuksen miekka hukassa

Nyt Suomi on romahtamisen tilassa, koska suvaitsevaiset ovat päässeet valtaan ja suvaitsevaiset julistavat, että vain he ovat hyviä. Kaikessa hyvyydessään suvaitsevaiset vihaavat suomalaisuutta ja suomivihaajina he vaativat maahamme massoittain sellaisia ihmisiä, jotka julistavat olevansa superhyviä, rauhanuskovia.

Suvakit, eli suvaitsevaiset ja muut muslimien perseiden nuolijat kiittävät toinen toisiaan siitä, miten hyviä he ovat, koska he eivät todellakaan ole populisteja, rosvoja, natseja, huijareita, fasisteja ja huoria, kuten populistit.

Superhyvä ihminen ei voi mitään muuta kuin alistaa muita ja vihata kaikkea sellaista, johon hänellä itsellään ei hyvänä ihmisenä ole mitään mahdollisuutta. Hyvyys on kaikkein viheliäisin olotila, koska hyvä ihminen on kuolettanut oman järkensä. Kaikessa imelässä suvaitsevaisuudessaan suvakit vaativat maahan äärimmäisen suvaitsemattomia superhyviä ihmisiä vain siksi, että suvaitsevaiset pääsisivät eroon suomalaisuudesta, joka on ollut melankoliaa ja vaatimattomuutta ja sellaisenaan jokaisen sellaisen ihmisen halveksunnan kohteena, joka kokee itsensä hyväksi.

Kaikki todellinen hyvä (keksinnöt ja kosmiset teoriat) on tehty vaatimattomuudessa. Nerot ja pellepelottomat ovat kautta aikain olleet kuin raamatun publikaanit.
Hyvä ihminen ei voisi koskaan säveltää mitään melankolista sävelmää. Hyvä ihminen tunnetaan siitä, että hän rakastaa metallimusiikkia ja kaikkea melua, koska hyvä ihminen pelkää kuollakseen hiljaisuutta. Tästä syystä suvakit ovat äärettömän hyvillään siitäkin, kun Suomeen tulee massoittain kiljuvia muslimeja, jotka vaativat maahamme minareetteja, jotta missään ei enää olisi hiljaista tilaa, jossa joku voisi ajatella jotain melankolista juttua,  kuten vaikkapa kosmologiaa tai teoriaa kaikesta.
Katsotaampa, mitä mieltä minun esikuvani Jeesus on suvaitsevaisista (rikkaista, rauhauskovista jms) ja heidän farisealaisuudestaan: Luukas 18:9-14, Jeesus kertoo:
  • 10. "Kaksi miestä meni temppeliin rukoilemaan. Toinen oli fariseus, toinen publikaani.
  • 11. Hyvä ja suvaitsevainen fariseus asettui paikalleen seisomaan ja rukoili itsekseen: 'Jumala, minä kiitän sinua, etten ole sellainen kuin muut ihmiset, persut, rosvot, huijarit, huorintekijät tai vaikkapa tuo publikaani.
  • 12. Minä paastoan kahdesti viikossa ja maksan kymmenykset kaikesta, siitäkin mitä ostan.'
  • 13. Publikaani seisoi taempana. Hän ei tohtinut edes kohottaa katsettaan taivasta kohti vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen!'
  • 14. "Minä sanon teille: hän lähti kotiinsa vanhurskaana, tuo toinen ei.* Jokainen, joka itsensä korottaa, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se korotetaan."
YHTEENVETO: Vaatimattomuus on kaikkein korkein uskonto.
Jeesuksen uskonto ei ollut rauhanuskonto, koska Jeesus ei ollut hyvä -- toisin kuin suvaitsevaiset ja muslimit, jotka ovat superhyviä ja juuri siksi he aiheuttavat kaaosta, kriisejä, sotia ja terrorismia - kuolemaa

Ei kommentteja: