perjantai 27. marraskuuta 2015

Pakolaiset pakenevat omia tapojaan

Maahanmuuttajille järjestettävät suomitus-kurssit todistavat yksikäsitteisesti sen, että maahanmuuttajat ovat itse syyllisiä omien maidensa tilaan.

Otetaan asia tosin päin: Jos esimerkiksi syyrialaiset olisivat tavoiltaan impivaaralaisia, niin silloin Syyriassa ei voisi olla kuin korkeintaan änkyräkommareita, jotka vollottavat, miten hallitus nussii työnantajia.

Mielipiteeni on ja on ollut, että Länsimaiden ei pidä ottaa yhtä ainutta pakolaista, koska he kaikki ovat omalta osaltaan syyllisiä siihen, mitä niissä maissa tapahtuu.
Kun ihminen käyttäytyy tapakulttuurinsa mukaan, niin juuri se yksilön käytös menee myös lakiin ja lasten kasvatukseen ja sitä myötä valtion tilaan ja olosuhteisiin.
Blogi, 26.11. 2015: Suvakkien tavattomia maahanmuuttajia

Ihmiskunta ei voi olla sivistyksellinen, jos ei uskalleta puhua siitä, että pakolaiset ovat itse aiheuttaneet pakolaisuuden ja sen sijaan ylistämällä alistetaan pakolaiset ja syyllistetään vastaanottaneiden maiden ihmisiä, uskontoa, kulttuuria ja tapoja ja ihaillaan yli kaiken niitä kulttuureja ja tapoja, jotka ovat saaneet aikaan ihmisten niin sanotun pakolaisuuden.
Onhan se täydellisen mielipuolista syyllistää länsimaiden kulttuurit sen sijaan, että suoraan osoitettaisiin sormella kehitysmaiden kulttuurien ja tapojen olevan yksin syyllisiä siihen, mitä niissä maissa tapahtuu.
Ja kaiken tuon mielipuolisuuden lisäksi suvakit ovat täysin kykemättömiä ymmärtämään, miten typerää on edes ajatella maahanmuuttajien olevan tapakoulutuksen tarpeessa, koska mamujen tapakoulutus jo yksin todistaa, että maahanmuuttajat tapoineen ovat yksin syyllisiä omaan pakolaisuuteensa.
On rehellisesti voitava tunnustaa, että jokainen pakolainen pakenee omia tapojaan.

Islam on pelon uskonto. Muslimit ovat niitä, jotka kaikkein vähiten tuntevat ihmisen. Ihminen pelkää itseään, jos hän rupeaa uskovaiseksi tai opettaa lapsensa uskovaiseksi. Vain aidosti rohkea ihminen ei tarvitse mitään uskomuksia, koska Jumala on antanut ihmiselle hermoston, jolla ihminen voi järkeillä, mitä ihmisyyteen kuuluu ja mitä ihmisenä olo vaatii. Vähäinenkin usko mihin tahansa käskyyn tuottaa aivoihin hermomyrkkyä, joka estää järjen luonnollisen toiminnan.

Jopa liikennelakeja ei pidä noudattaa lakiuskovaisuudella, vaan ainoastaan järjellä; omiin aisteihin pitää luottaa enemmän kuin liikennevaloihin. Oma järki ei voi olla ihmisvihamielinen, epäinhimillinen. Vain usko uskomuksiin tuottaa barbaarisuutta, väkivaltaa, lisää uskomuksia, ...
Suvakkien, liberalistien, kommareiden, puolueuskovaisten, ateistien ja muiden uskovaisten kolossaalinen erhe on juuri siinä, että he eivät itse järkeile, ja sellainen ihminen on aina vaaraksi ihmiskunnalle ja sen edistymiselle, joka ei itse käytä järkeään.

Blogi, 16.11. 2015: Uskonnot selitetty lopullisesti
Blogi, 18.11. 2015: Kulttuureilla on oikeus omiin kuoleman arvoihinsa

Eurooppaan tuli tieteen ja tekniikan aikakausi, kun Eurooppa
vaihtoi inkvisitiokulttuurinsa valistuskulttuuriksi.

Ihmettelen, josko myös islamilaisiin maihin tulisi sivistys, jos he myös vaihtaisivat inkvisiota vastaavan shariakulttuurinsa valistuksellisuuteen. Ihmettelen tuota siksi, koska suvakkien mukaan islamissa ei ole mitään vikaa, joten mahdotonta on saada muslimeja tajuamaan oman kulttuurinsa kaikkinainen järjettömyys niin kauan, kun länsimaissa suvaitaan suvaitsevaisevia, ns. suvakkeja.

Islamin suvaitseminen muualla kuin islamissa on paluuta inkvisition aikaan

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on suomenkielinen hyvä tiivistelmä miksi mikään ei muutu. Koraani ja Muhammed on pyhitetty (?) ikuisiksi, ikuisemmaksi kuin CCCP. Se, että vika näkyisi peilistä, ei kerta kaikkiaan sovi tuohon ideologiaan.

Artikkeli 5 | 2015 Jouko Martikainen
Kirjoittaja on teologian tohtori ja Göttingenin yliopiston itämaisen kirkkohistorian emeritusprofessori.
http://www.perustalehti.fi/2015/11/mita-tekemista-islamilla-on-islamin-kanssa/

-Beowolf-

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitoksia linkistä, josta löytyy kovasti asiaa, mitä Muhammed teki aikoinaan ja miten Muhammedin teot edelleen velvoittavat jokaista muslimiksi tunnustautuvaa. Tuo kaikki olikin suurin piirtein jo tiedossani, mutta jostain syystä suvakit ovat haluttomia lukemaan islamin historiaa, joka haluttomuus on varmaan syynä siihen, että ihminen on suvaitsevainen. Tyhmyys saa ihmisen suvaitsemaan mitä hirvittävimpiä asioita, koska tyhmä haluaa aina alittaa riman...