perjantai 20. marraskuuta 2015

Obama on viaton ja esteellinen

Koraanin mukaan kaikki muslimit ovat viattomia, tekevät he sitten mitä tahansa, koska muslimi ei ikinä voi tehdä mitään pahaa. Vain muslimit ovat velattomia. Näin on luettu: Islam on viaton. Muslimien oppineiden mukaan ei ole olemassa erikseen maltillisia muslimeja, vaan kaikki muslimit ovat muslimeja: The term “moderate Islam” is ugly and offensive

VU, 20.11. 2015: Amerikkalaislentäjät paljastavat: Obama estänyt kolme neljästä iskusta ISIS:iä vastaan

BNI, 18.11. 2015: Why did the Obama Regime order the U.S. military to warn ISIS

Venäjä syytti USA:ta, että se tahallaan ei halua pommittaa ISISstä:
Ugly Truth, 19.11. 2015: Russian FM Lavrov–‘US intentionally spare ISIS in Syria, want terrorists to weaken Assad’

Aiemmin USA syytti Venäjää, ettei se pommita muuta kuin Syyrian kapinallisia, eli niitä joukkoja, joita USA koulutti ja aseisti, mutta joista enää viisi sotilasta oli jäljelle ennen kuin Venäjä meni sinne.
MTV, 17.9. 2015: USA:n kouluttamat kapinalliset hävisivät jäljettömiin Syyriassa – "tulos on vitsi"

Mistä johtuu, että ISIS uhkailee Venäjää, mutta ei oikeasti USA:ta? Nimittäin onhan se kumma juttu, jos USA:n mukaan Venäjä ei ole pommittanut ISIStä, mutta siitä huolimatta ISIS uhkailee Venäjää kostoiskuilla ja myös toteuttaa niitä. Olisi positiivista, jos vain ihmiset oppivat sisälukutaidon, tai ainakin medialukutaidon. Mistä esimerkiksi voi johtua se, kun Obaman hallinto on supistanut sotilasapuaan Israelille. Ettei vaan olisi sama syy kuin se, miksi Obama ei halua pommittaa ISIS-joukkoja.

Kysymys taitaa olla enää siitä, kummalla puolen presidentti on; Sunnien vai Shiiojen

Blogi, 18.11. 2015: Putin valitsi oikein Obama valitsi islamin
Blogi, 02.10. 2015: Syyrian sodan ja tilanteen arviointia
Blogi, 22.08. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa

IS, 7.1. 2016: Ennustiko Gaddafi Isisin nousun ennen kuolemaansa? – ”...koko maailmassa tulee olemaan paljon vahinkoa”

2 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Ymmärrän, että Obama pelaa jotain kummaa peliä. Mutta käsitykseni mukaan hän on kuitenkin virallisesti protestanttinen baptisti. Muuten ajatuksesi ovat mielenkiintoisia.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ajattelin vaan, kun Obama puhui lööperiä, kun hän sanoi, miten amerikkalaiset pelkäävät vauvoja, kun kieltävät irakilaisia ja syyrialaisia tulemasta maahan. No. Monta vauvaa niiden pakolaislasten joukossa on ollut, ja ylipäätään monta lasta. Lisäksi Obaman sanotaan pari kertaa tunnustaneen muslimin uskonsa. Kun laskee pari asiaa yhteen, niin summatulos voi olla jopa oikea.