maanantai 9. tammikuuta 2017

Maahanmuuttajien ylivertaisuus johtuu ruuasta

YLE, 29.9. 2016:
Toimittaja söi vanhusten ruokaa viikon ajan:
-- Katso kuvat – söisitkö itse?


Miksi vanhainkodeissa ja vanhusten kotipalveluissa tarjoillaan
niin surkeita ruoka-annoksia - verrattuna kunniakansalaisten ruokiin?

- Koska pienien lasten oppimista ei saa enää arvostella.

Kaikkihan tietävät, miten Suomeen on tullut kymmeniä tuhansia henkisesti  yli-ihmisiä, joiden uskomukset ovat täydellisiä ja kaiken arvostelun yläpuolella.

On hyvin luultavaa, että nyt joku vastaanottokeskuksen ruokaa syönyt syyttäjä jo pohtii täydellisessä henkisessä kypsyydessään, mitähän hänen pitäisi tästäkin ajatella?

Jotta maahanmuuttajat pysyisivät omahyväisinä ylivertaisissa uskomuksissaan, niin siksi heidän ruoka-annoksiaankaan ei saa verrata suomalaisten ruoka-annoksiin, sillä muutoin heidän absoluuttinen ja vertaansa vailla oleva ja nuhteeton henkinen kypsyytensä voisi vaarantua.

YLE, YLEX, 1.10. 2015: Suomalainen ruoka ei kelvannut turvanpaikanhakijoille – näin maahanmuuttajat syövät kotimaissaan -- "Somaliassa aamupalaksi ei tarjota kaurapuuroa, vaan lautasella on usein maksaa."

On selvää, että vanhuksille ei saa tarjoilla mitään kunnon ruokaa, koska vanhusten fyysinen kasvu on jo loppunut, -- vaikkakin länsimaalaisuudesta tykkäävän ihmisen henkinen kasvu ei koskaan lopu, jos vain tarjolla olisi kunnon ruokaa.

Sen sijaan maahanmuuttajat ovat fyysisesti keskenkasvuisia, mutta henkisesti täydellisen kypsiä (koska he loukkaantuvat, jos heidän kypsyyttään kritisoidaan), joten siksi maahanmuuttajat tarvitsevat erinomaisen ravitsevaa ruokaa runsaasti, jotta heistä kasvaisi rotevia ääriuskovaisia, joiden uskontoa ei saa arvostella, koska maahanmuuttajat ovat suvakkien todistuksen mukaan jo vauvasta saakka omaksuneet sen ainoan oikean uskonnon, jossa ei ole minkäänlaista säröä, ja siksi maahanmuuttajia ei voida velvoittaa minkänlaiseen henkiseen kasvuun, sillä suvakkien todistuksen mukaan maahanmuuttajien uskonto on absoluuttisen täydellinen.

4 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Laki uskonrahasta edellyttää, että sellaisen uskonnon on oltava helevetinuskonto, jonka noudattajat uskovat, että heidän uskonrauhaa voidaan rikkoa.

Näin ollen laki uskonrauhasta on jo itsessään loukkaus uskontoa kohtaan, koska se laki väittää, että jumalallinen uskonto ja sen rauha on rikottavissa.

Aito jumalallinen asia ei voi olla millään tavoin rikottavissa. Vain ajallinen asia voidaan rikkoa, mutta mitäpä kukaan nykyajan valefilosofi tajuaisikaan ikuisista jutuista, kun he väittävät, että jokin rikottava juttu voi olla jumalallinen.

Mustilla kirjaimilla kirjoitettua:

The Telegraph, 8.1. 2017: University students demand philosophers such as Plato and Kant are removed from syllabus because they are white

Siihen mennään, että kaikki valkoinen on pahaa. Onneksi tänään voin kirjoittaa mustalla, mutta ehkäpä jo huomenna paperin pitää olla mustaa, jottei ajatukset enää näy, jolloin maailmassa on kaikki hyvin.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

On muuten todella pikkuinen ja säälittävä jumalressukka sellainen, jota on helppo loukata. Minun Jumalani ei sanoista loukkaannu. Jos joku Häntä haluaa loukata, siitä vaan, yrittäkää pois. Hän ei voisi siitä vähempää hermostua, hänhän on luonut koko maailmankaikkeuden satoine miljardeine galakseineen, miten joku pieni ihminen yhdellä hiekanjyvästäkin pienemmällä planeetalla voisi loukata?

Anonyymi kirjoitti...

Mädättäjät ovat luoneet uskonnon jossa jokainen erään tietyn ja ah niin paljon paremman uskonnon edustaja on jumala jonka kaikki toiminta on ikuisesti pyhää,virheetöntä,hyvää ja valtava rikkaus...

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Sallinette, että pohdin vieläkin jotain mustilla kirjaimilla, kun se vielä on mahdollista. Pohdin sitä, että onkohan yleinen syyttäjä henkiseltä kehitykseltään yhtä korkeilla tasoilla kuin muslimit, kun hän näyttää loukkaantuvan vähintään yhtä helposti kuin muutkin verovaroilla kustannettua ruokaa ahmivat?

Tämä muuten ei voi olla minkäänlainen loukkaus, koska syyttäjän mukaan muslimit todellakin ovat kaikessa parempia ihmisiä ja heidän moraalinsakin on ylivertaista, jonka arvovaltaisena todisteena on, miten valtiovalta on julistanut, että muslimien kaikki uskomukset ovat lailla suojeltuja, eikä muslimeilta siksi saa vaatia minkäänlaista henkistä kehitystä, koska sekin olisi uskonrauhan rikkomista, jos muslimi kehittyisi yli sen, mitä koraani muslmilta vaatii.

Siksi hypoteesini on, että syyttäjät voisivat olla jopa ylijumalisia, kun he toimivat esiloukkaantujina ja käyvät viattomien suomalaisten kimppuun kuin usutettuina.
Suvakit näyttävät huutavan puskista syyttäjille: Puskii puskii!